Anne karnındaki bebeğin kalbi durursa-Bunu yaşayanlar lütfen yardımcı olun.

Ben geçen sene hamile kaldım 9.hafta kalp atışlarını duymak için gittiğimde kalbi atmıyordu.ama nedeni için tam bir açıklama yapmıyorlar kromozomsal bi sorun olabilir dediler şuan 4+4 hamileyim ama çok korkuyorum inşallah aynı şeyi yaşamam

kızlar burda yazılanları okudukça korku sardı beni benimde mide bulantılarım kesildi bide bende su gibi akıntı geliyor bebeğini kaybedenler bunu yaşadınızmı yaşadıysanız hemen doktora gidicem yoksa 2 hafta sonra kontrolüm

benim de bebeğimin kalbi 9.haftada durmuştu ama benim kahverengi akıntı gelmişti.midem bulanmıyordu.bence bi doktora git canım,en azından birşey yoksa bile için rahatlar

birisi ikiz 2 defa aynı olayı yaşadım. 11 haftalık. Zorun zoru emin olun. İnsan hissetmiyor ama iyi birşey için doktorun gözüne bakıyorsunuz.
Şimdi başından bugüne kan sulandırıcı Asprin kullanıyorum. Bu doğuma kadar sürecek. Kan pıhtılaşması bebeklerin kalbini durduruyor. Bu endişeniz varsa mutlaka doktorunuza söyleyin ve konuşun.

Ve riskli gebelik geçiriyorsanız normal kadın doğumcu yerine bu konularda biraz daha ileri olan Tüp bebek konusunda uzman bir doktorun kontrolünde gebeliğinizi geçirin.
naçizane öneri. İnsan meleklerini unutamıyor.

benim de bebeğimin kalbi 9.haftada durmuştu ama benim kahverengi akıntı gelmişti.midem bulanmıyordu.bence bi doktora git canım,en azından birşey yoksa bile için rahatlar

sağol canım bugün görüştüm normal belirtiler onlar dedi 2 hafta sonra bekliyor bakalım ama içimi rahatlattı.

kızlar benımde 3 bebişimin kalpleri durdu.hıc anlamadım 1 ay.3 aylık olanda kontrol gıdecektım 1-2 gun sonra ama kırmızı çok az bı kanamam geldı.hemen gıttk ve malesef kalbı atmıo dedı doktorum.3 düşükten sonra şimdi nurtopu gıbı 4 aylık bır kzıım var sımdı.hep okurdum ümidinizi yitirmeyın benım şu kadarlık oldu falan dıye sımdı bende yazıyorum çok gusel bıseySIZLERI O KADAR IYI ANLIYORUM KI.RABBIM ıns en kısa surede dertlerınıze derman olsun...Bu arada bu bır kıstas değil ama genede yazayım 3 hamlıleğımdede hıc bulantım sıkeyetım olmadı bu sonuncusunda öldum öldüm bulantıdan ve hıc kanamam olmadı diğerlerinde hep leke kanama falan olmuştu.sanırım dollenmeyle alakalı bısey bebek sağlıklı dollenmedığı zaman kalpleri duruyor.arazları çok oluyor bence sukretmek lasım rabbım sağlıklı sıhhatlı evlatlar versın ınş.

allah hepinize sabır versin kızlar okudum okadar etkilendimki insanı korku salıyo böyle şeyler..ben ilk 3 ayı riskli sanarken her dönemde risk varmış ( allahım hepimizin bebeklerini korusun amiiiinnnn

kızlar merhabalar ben yeni üyryim bişey soucam adetim 3 gün gecikti normalde çok düzenlidir ama adet ağrılarım var sizce hamilemiyim dir lütfen cvp yazın...

bende suan hamileyim 11.haftada ama bebegim 7.haftada persembe gunu kurtaj oldum diye dusunurken doktor alamadik bebegi dedi sok olduk suan hala icimde yumurtaliga cok yakin oldugu icin alamamis doktor simdi kendi dusmesini beklicez ama henuz kanamam filan yok kalbii atsa dusmuyor yasamak istiyor diyecegim ama kalbide atmiyor allah kimseye yasatmasin..

ne guzel rabbım yenıden nasıp etmıs sımdı hersey yolunda mı pekı bende yasadım aynı sekılde suan beklıyrm 2 aydr bı geısme yok

iki tane sağlıklı kız çocuğu dünyaya getirdikten sonra bir kere daha deniyim oğlum olur diye bebek yapmaya karar verdim ancak 8.ayımda göbek bağını dolaştırması sonucunda bebeğimi kaybettim, 6 yıl sonra yine deniyim dedim bu seferde 4 haftalıkken kalbi durdu, 3 yıl sonra yine deniyim dedim buseferde 17 haftalık tı kalbi durdu o kadar üzgünüm ki yaklaşık 3 hafta oldu bu son düşüğümü ki doktorlar fitil vererek bebeği düşük yapmamı sağladılar öyle üzgünüm ki vücudumdaki boşluk gözlerimdeki yaş hiç dinmiycekmiş gibi ama diniyor biliyorum ama bu seferki daha ağır geçiyor dr larıma geçmişimi anlatmama rağmen sorun yok sorun yok dediler ama bebeği kaybettim ki erkek bebek istiyordu ve bu seferki erkek ti allahım bu acım ne zaman dinecek :'(

canım çok geçmişşş olsunn... Benimde bebeğin kalbi durduğu için ocak ayında bende kürtaj olmak zorunda kalldım.... Üstüne birde mol gebelik geçirdimmm....

hepsi çok ama çok zordu... Bunların bizim sınavımızz rabbim verdiği canı geri alırsa bunu sorgulayamayızzz çünkü verende o alandaaa... sabrınıda veriyorrr

rabbim canını dindirsin en yakın zamanda gönlüne göre versinnn.....

bebeğini kaybetmene çok üzüldüm inanki hiç bir anne bunu yaşamak istemez allah sabır versin ama bu acı ne zaman dinecek vs sözlerin gerçekten üzdü beni kız evlat erkek evlat diye ayrım yapmak ne kadar acı biliyorum kızın olduğu için erkeğide tatmak istedin belki ama neden bukadar zorluyosun demekki rabbim istemiyo bunu lütfen artık bu konuda ısraretme sana bir örnejk vereyim biz iki kardeşiz(kız) annem babm erkek te istemişler annem hamile kalmış ve az kalsın hayatını kaybedicekti su ikizi olmuş erkekti öldü bebek. daha sonra annem yine hamile kaldı şimdi engelli bir kardeşim var ve hayat onlar için okadar zor ki bunu sana anlatamam bence şu hayatta bazı şeyleri zorlamamkta fayda var iki tane dünya güzeli evladın varmış ve kaç kez sorunlu gebelik yaşamışın haddime değil ama lütfen isyanlara girme şunu unutmaki yaşın ilerlemesi ve sorunlu gebelikler anomalili bebek riskini normal gebeliklere göre daha çok arttırıyo

bebeğini kaybetmene çok üzüldüm inanki hiç bir anne bunu yaşamak istemez allah sabır versin ama bu acı ne zaman dinecek vs sözlerin gerçekten üzdü beni kız evlat erkek evlat diye ayrım yapmak ne kadar acı biliyorum kızın olduğu için erkeğide tatmak istedin belki ama neden bukadar zorluyosun demekki rabbim istemiyo bunu lütfen artık bu konuda ısraretme sana bir örnejk vereyim biz iki kardeşiz(kız) annem babm erkek te istemişler annem hamile kalmış ve az kalsın hayatını kaybedicekti su ikizi olmuş erkekti öldü bebek. daha sonra annem yine hamile kaldı şimdi engelli bir kardeşim var ve hayat onlar için okadar zor ki bunu sana anlatamam bence şu hayatta bazı şeyleri zorlamamkta fayda var iki tane dünya güzeli evladın varmış ve kaç kez sorunlu gebelik yaşamışın haddime değil ama lütfen isyanlara girme şunu unutmaki yaşın ilerlemesi ve sorunlu gebelikler anomalili bebek riskini normal gebeliklere göre daha çok arttırıyo

gecen cuma gunu kurtaj oldum.bebek 7+4 haftalıktı.gece kanamam basladı.dusuk tehlıkesıdır dıye dusundum sabah doktora gıttım bebegın kalbı atmıyor dedıler.alttan baktı doktor kalp atısını goremeyınce tomografıye gonderdı ordada goremedıler.ertesı gun kurtajla aldılar.hala soku atlatamadım.bu bekledıgım bır gebelık degıldı.surprızdı ama gelısı gıbı gıdısıde surprız oldu.cok uzgunum.psıkolojısı cok agır.kız arkadasım soyluyordu ama bu kadar oldugunu tahmın etmıyordum.durup durup aglıyorum

doktorum bana hıcbır bılgı vermedı.zaten narkozdan cıkmıstım sersem gıbıydım bende sormadım bır sey.4.gunu esımle bırlıkte oldum.korunmadıgım ıcın onu uyardım yanı ıcıme gelmedı.yınede korktum.cunku ınternetten okuduguma gore en az 1 hafta ılıskı yasakmıs ve herkes kurtaj sonrası gebelık cabuk ve kolay oluyor yazmıs.sımdı tekrar kazaran gebelık rıskınden korkuyorum cunku aradan zaman gecmesı gerekıyormus rahım toparlanması ıcıkn !hala kanamam var ama leke gıbı cok az.ertesı gun hapı kullansam sakıncası olurmu?bılen varmı kızlar.aslında ıcıme gelmedı ama yınede mınıcık bır ıhtımal bıle olsa rıskten korkuyorum.lutfen bırseyler soyleyın bılen varsa

Son düzenleme:
bugün nst ye bağlandım orda bi kadın daha vardı 4 aylık suni sancı veriyorlardı ona
bir ay boyunca ölü bebeği taşımış karnında bu nasıl bişeydir hiç hissetmemiş benim şaşırdığım şey anneyi nasıl zehirlememiş bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…