şuan 21 hafta 2 günlük hamileyimm ve her gün bu korku ile yaşıorum ya kalbi durdursa ya öldüyse diee allahım bu acıyı yaşatmasınnnnnn çok kötü bişey hareketleri hissetmeye çalışıorum ama çok fazla hissedemiyorum .ne yapmam laım ya kaffayı yicm düşünmekten her ay kontrölü iple çekiyorum..
şuan 21 hafta 2 günlük hamileyimm ve her gün bu korku ile yaşıorum ya kalbi durdursa ya öldüyse diee allahım bu acıyı yaşatmasınnnnnn çok kötü bişey hareketleri hissetmeye çalışıorum ama çok fazla hissedemiyorum .ne yapmam laım ya kaffayı yicm düşünmekten her ay kontrölü iple çekiyorum..
SİTEDE ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU VAR.ŞU SIRALARDA BİR ÇOK KİŞİNİNDE YAŞADIĞI BİR OLAY.BAZI ARKADAŞLARIMIZ NORMAL GEBELİK TAKİBİ İÇİN DR A GİDİYOR VE BEBEĞİN KALBİ DURDUĞUNU, ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR DR'LAR .BU GİBİ DURUMLARI ANNE FARKETMEZ Mİ.MESELA AĞRI KANAMA FALAN OLMAZ MI? YAŞAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU?BİDE YAŞAYAN ARKADAŞLARA BİR SORUM DAHA OLACAK.BEBEĞİN KALBİNİN DURMA NEDENİNİ VE GENELDE KAÇINCI AYDA SIKLIKLA KARŞILAŞTIKLARINI BİZLERLE PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM.
BİLENLER LÜTFEN YARDIMCI OLSUN Kİ BİZ ANNE ADAYLARI DAHA DİKKATLİ OLALIM.
ALLAH YAŞAYANLARA SABIR VERSİN.VE KİMSEYE YAŞATMASIN a.s.
Stres bebeğine verebileceğin en kötü hediye. Bir kere hamileliğinin yarısını tamamlamışsın canım. Yaklaşık 17 haftan kalmış. Bu süre tamamlandığında bebeğinle nasıl vakit geçireceğini düşün. Ne bileyim mevlütünü, hastanesini v.s. planla. Bunlara odaklan. Benim de hamileliğim kötü başlamıştı ve aynı senin gibi kurunlular içindeydim. Sonra okuduklarımdan şunu anladım. Her hamilelik birbirinden farklı. Her vücut, her bebek birbirinden farklı. Bu işin kuralı kitabı yok. Onun başına gelen senin başına gelecek diye endişelenmekle sadece kendini yersin. Bebeğine müzik dinlet, sevdiği içecekleri bul. Benim kızım süt içince fırıl fırıl oynardı mesela. Zaten 1-2 hafta içinde içinde hiç durmayan bir canlı olacak. Her türlü endişeyi atacaksın. Bunları düşün. Şu an 7 haftalık hamileyim yeniden ve senin haftanda olmak için sabırsızlanıyorum. İlk 12 hafta bitince risk çok azalıyor. O yüzden rahatlamaya çalış.
stresin bbeğime zararı oldugunu biliorum ama içimde hep bi kuşçu var elimde olmuooo senin de dedğin gibi artık doguma dogduktan sonra ki hallerni düşünerek geçrmeye çalışıorum elimden geldi kadar ama insanın içinde işte bi şüphe oluo
tabi hissetmek kişiden kişiye değişio onuda biliom işşşte ne bileyim yaa içim hep bi huzursuz eyvahedigeldismile ayın 14 üne randevun var eşim almıştı randevumu şimdi ona catıyom hihoyyyt hihoyyyt neden daha erken almadın dieallaha şükürrr 3 lü tarama testim temiz çıktı da braz daha rahatladım 15 gün bekledimm sonuçalrı son 3 gün hergün aradım hastaneyi -tatlicadiarzu- allahım sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin
6+5 günlük bebeğimin 14 aralıkta kalbi durdu... 13 aralıkta kalp atışlarını duyduk sevindik.. ertesi gün kaybettik..
inşallah bu son olur
çok üzüldüm...aynı şeyi yaşayan biri olarak bunun ne acı olduğunu biliyorum.ertesi gün kalbinin durduğunu nasıl anladın ki?sen de benim gibi her türlü belirtin geçti de mi anliadın.yoksa bir sonraki muayene belki 1 ay sonrayaydı ve bu arada zehirlenebilirdim.dilerim ki bu ikinci bebeklerimizin başına gelmez.