ne guzel rabbım yenıden nasıp etmıs sımdı hersey yolunda mı pekı bende yasadım aynı sekılde suan beklıyrm 2 aydr bı geısme yok
SİTEDE ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU VAR.ŞU SIRALARDA BİR ÇOK KİŞİNİNDE YAŞADIĞI BİR OLAY.BAZI ARKADAŞLARIMIZ NORMAL GEBELİK TAKİBİ İÇİN DR A GİDİYOR VE BEBEĞİN KALBİ DURDUĞUNU, ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR DR'LAR .BU GİBİ DURUMLARI ANNE FARKETMEZ Mİ.MESELA AĞRI KANAMA FALAN OLMAZ MI? YAŞAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU?BİDE YAŞAYAN ARKADAŞLARA BİR SORUM DAHA OLACAK.BEBEĞİN KALBİNİN DURMA NEDENİNİ VE GENELDE KAÇINCI AYDA SIKLIKLA KARŞILAŞTIKLARINI BİZLERLE PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM.
BİLENLER LÜTFEN YARDIMCI OLSUN Kİ BİZ ANNE ADAYLARI DAHA DİKKATLİ OLALIM.
ALLAH YAŞAYANLARA SABIR VERSİN.VE KİMSEYE YAŞATMASIN a.s.
kızlar benımde 3 bebişimin kalpleri durdu.hıc anlamadım 1 ay.3 aylık olanda kontrol gıdecektım 1-2 gun sonra ama kırmızı çok az bı kanamam geldı.hemen gıttk ve malesef kalbı atmıo dedı doktorum.3 düşükten sonra şimdi nurtopu gıbı 4 aylık bır kzıım var sımdı.hep okurdum ümidinizi yitirmeyın benım şu kadarlık oldu falan dıye sımdı bende yazıyorum çok gusel bıseySIZLERI O KADAR IYI ANLIYORUM KI.RABBIM ıns en kısa surede dertlerınıze derman olsun...Bu arada bu bır kıstas değil ama genede yazayım 3 hamlıleğımdede hıc bulantım sıkeyetım olmadı bu sonuncusunda öldum öldüm bulantıdan ve hıc kanamam olmadı diğerlerinde hep leke kanama falan olmuştu.sanırım dollenmeyle alakalı bısey bebek sağlıklı dollenmedığı zaman kalpleri duruyor.arazları çok oluyor bence sukretmek lasım rabbım sağlıklı sıhhatlı evlatlar versın ınş.
Doğmamış bebeğime,Bütün melek annelerine,
Bebeğim,27 eylülde içimde yaşadığını öğrendiğimde
Dünyanın en mutlu annesi olmustum.
Nerden bilirdim,bir meleğe anne olduğumu...
Bebeğim,ilk buluşmamız dün gibi,
Kalp atışlarını dinlemek,seni görmek,
Karnımda hissetmek,hayaller kurmak seninle...
İkinci görüşmemiz ise asla aklımdan çıkmıyacak.
Kıpırdamadın birtanem.
Doktor kalp atışlarını duymadı...
Hayır gerçek olamaz dedim.
Meleğim....gitmiş olamaz.
Hayallerin birkaç saniyede yok olabileceğine,
Birkaç saniyede Dünyanın başıma yıkılabileceğinede....
İnanmazdım...
Onlar derki,nasıl seversin,nasıl özlersin tanımadığın birini,
O zaman içimdeki bu Tarif edilmez,korkunç acı nedir?
İnanmazdım...
9 hafta 2 günlükdün,hoşgeldin diyemedim...
Onun yerine,içimi kazıdılar dün,
Kalbimdeki acıyı,boşluğu alamadılar...
hanimlar bende 7+4 günlük hamileyim 4. haftadan beri her hafta dr gidiyorum iki haftadir ultrasonda kanama gözüküyor sürekli yatar vaziyetteyim kalp atisinida duyduk 2 gün sonra yine kontrole gidicem çok istediğimiz bir bebek ama olumsuzluklarida düşünmek lazim kendimi olabileceklere hazirlamaya calisiyorum ama Allah izin verirde yavrumu kucağima alirsam da keşke okadar sitres yapmasaydim hamileliğin tadini çikaramadim demek istemiyorum oluruna biraktim cünkü bunun sonu yok insanlar 6. 7. ayda bile karninda bebegini kaybediyo o yüzden yeni hamişlere sesleniyorum korkunun ecele faydasi yok kaderimiz neyse onu yaşicaz henüz olan kötü birşey yokken ya olursa deme ızdırabından ben kurtuldum sizde kurtulun
haklısın korkunun ecele faydası yok ben 6 ay önce 21 haftalık ikizlerimi kaybettim başıma ne geldiyse korkularım yüzünden geldi hemileliğim riskliydi ve ben hergün ağladım hamileliğim boyunca bebeklerime bir şey olur korkusuyla en sonunda olduda kaybettim yavrularımı acısını tarif edemem hiç birşeye benzemiyor 6 aydır hergün ağladım ben hissettim bebeklerimi onlardan geriye 2 ölüm kağıdı ve ultrason görüntüleri kaldı allah kimseye vermesin bu acıyı