Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen sene hamile kaldım 9.hafta kalp atışlarını duymak için gittiğimde kalbi atmıyordu.ama nedeni için tam bir açıklama yapmıyorlar kromozomsal bi sorun olabilir dediler şuan 4+4 hamileyim ama çok korkuyorum inşallah aynı şeyi yaşamamSİTEDE ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU VAR.ŞU SIRALARDA BİR ÇOK KİŞİNİNDE YAŞADIĞI BİR OLAY.BAZI ARKADAŞLARIMIZ NORMAL GEBELİK TAKİBİ İÇİN DR A GİDİYOR VE BEBEĞİN KALBİ DURDUĞUNU, ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR DR'LAR .BU GİBİ DURUMLARI ANNE FARKETMEZ Mİ.MESELA AĞRI KANAMA FALAN OLMAZ MI? YAŞAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU?BİDE YAŞAYAN ARKADAŞLARA BİR SORUM DAHA OLACAK.BEBEĞİN KALBİNİN DURMA NEDENİNİ VE GENELDE KAÇINCI AYDA SIKLIKLA KARŞILAŞTIKLARINI BİZLERLE PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM.
BİLENLER LÜTFEN YARDIMCI OLSUN Kİ BİZ ANNE ADAYLARI DAHA DİKKATLİ OLALIM.
ALLAH YAŞAYANLARA SABIR VERSİN.VE KİMSEYE YAŞATMASIN a.s.
sen ne zaman yaşadın kase
kızlar burda yazılanları okudukça korku sardı beni benimde mide bulantılarım kesildi bide bende su gibi akıntı geliyor bebeğini kaybedenler bunu yaşadınızmı yaşadıysanız hemen doktora gidicem yoksa 2 hafta sonra kontrolüm
benim de bebeğimin kalbi 9.haftada durmuştu ama benim kahverengi akıntı gelmişti.midem bulanmıyordu.bence bi doktora git canım,en azından birşey yoksa bile için rahatlar
benimde ilk gebeliğimde 8+4 de bebeğimin kalbi durdu.kontrole gitmiştik bizde şok olduk hiç bi belirti vermemişti.sonra kürtajla aldılar.çok üzülmüştüm ama aradan 6 ay geçti şimdi yine hamileyim.bidaha böle bişe yaşamam umarım.allahım tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsinnn
iki tane sağlıklı kız çocuğu dünyaya getirdikten sonra bir kere daha deniyim oğlum olur diye bebek yapmaya karar verdim ancak 8.ayımda göbek bağını dolaştırması sonucunda bebeğimi kaybettim, 6 yıl sonra yine deniyim dedim bu seferde 4 haftalıkken kalbi durdu, 3 yıl sonra yine deniyim dedim buseferde 17 haftalık tı kalbi durdu o kadar üzgünüm ki yaklaşık 3 hafta oldu bu son düşüğümü ki doktorlar fitil vererek bebeği düşük yapmamı sağladılar öyle üzgünüm ki vücudumdaki boşluk gözlerimdeki yaş hiç dinmiycekmiş gibi ama diniyor biliyorum ama bu seferki daha ağır geçiyor dr larıma geçmişimi anlatmama rağmen sorun yok sorun yok dediler ama bebeği kaybettim ki erkek bebek istiyordu ve bu seferki erkek ti allahım bu acım ne zaman dinecek :'(
iki tane sağlıklı kız çocuğu dünyaya getirdikten sonra bir kere daha deniyim oğlum olur diye bebek yapmaya karar verdim ancak 8.ayımda göbek bağını dolaştırması sonucunda bebeğimi kaybettim, 6 yıl sonra yine deniyim dedim bu seferde 4 haftalıkken kalbi durdu, 3 yıl sonra yine deniyim dedim buseferde 17 haftalık tı kalbi durdu o kadar üzgünüm ki yaklaşık 3 hafta oldu bu son düşüğümü ki doktorlar fitil vererek bebeği düşük yapmamı sağladılar öyle üzgünüm ki vücudumdaki boşluk gözlerimdeki yaş hiç dinmiycekmiş gibi ama diniyor biliyorum ama bu seferki daha ağır geçiyor dr larıma geçmişimi anlatmama rağmen sorun yok sorun yok dediler ama bebeği kaybettim ki erkek bebek istiyordu ve bu seferki erkek ti allahım bu acım ne zaman dinecek :'(
kızlar benımde 3 bebişimin kalpleri durdu.hıc anlamadım 1 ay.3 aylık olanda kontrol gıdecektım 1-2 gun sonra ama kırmızı çok az bı kanamam geldı.hemen gıttk ve malesef kalbı atmıo dedı doktorum.3 düşükten sonra şimdi nurtopu gıbı 4 aylık bır kzıım var sımdı.hep okurdum ümidinizi yitirmeyın benım şu kadarlık oldu falan dıye sımdı bende yazıyorum çok gusel bıseySIZLERI O KADAR IYI ANLIYORUM KI.RABBIM ıns en kısa surede dertlerınıze derman olsun...Bu arada bu bır kıstas değil ama genede yazayım 3 hamlıleğımdede hıc bulantım sıkeyetım olmadı bu sonuncusunda öldum öldüm bulantıdan ve hıc kanamam olmadı diğerlerinde hep leke kanama falan olmuştu.sanırım dollenmeyle alakalı bısey bebek sağlıklı dollenmedığı zaman kalpleri duruyor.arazları çok oluyor bence sukretmek lasım rabbım sağlıklı sıhhatlı evlatlar versın ınş.