- 21 Haziran 2016
- 8
- 2
- 36
-
- Konu Sahibi panikatak
Cnm içini ferah tut dua et kasığa ağrı girmesi normal yerleştiği içindir herşeyin başı stres hep olumlu düşün olumlu olsun Rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş bol bol duaKizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmisbugunlerde.saglkli bilgi alamadim.
Daha once 2 Kez kalbi durdu bebeklerimin buna benzer seyler olmustu.tam hatrlamiyrm nasil oluyodu.cok korkuyorum bise oldu diye
Canım kötü düşünme riskli dönemi atlatmışsın. Bu aylarda rahim baskıdan dolayı kaslarda gerilme yapıyor diye okudum. Öyle bir şeydir. Stres yapıp da bebeğini üzme.Kizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmisbugunlerde.saglkli bilgi alamadim.
Daha once 2 Kez kalbi durdu bebeklerimin buna benzer seyler olmustu.tam hatrlamiyrm nasil oluyodu.cok korkuyorum bise oldu diye
Canm insaallah oyledir ya.ara ara olmasi normal onu biliyorum ama boyle hic gecmemesi beni korkutuyo elimde deil.pazartesi ilk isim dr.a gitmk olcak zaten.insaallh bise yokturCnm içini ferah tut dua et kasığa ağrı girmesi normal yerleştiği içindir herşeyin başı stres hep olumlu düşün olumlu olsun Rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inş bol bol dua
Canım kötü düşünme riskli dönemi atlatmışsın. Bu aylarda rahim baskıdan dolayı kaslarda gerilme yapıyor diye okudum. Öyle bir şeydir. Stres yapıp da bebeğini üzme.
İnş canım yoktur sakın kötü düşünceye girme riskli zaman geçmiş Allahın izniyle stres yapma yeter anlayabiliyorum seni bende yaşadığım için aynı en ufacık bişeyde acaba bişey mi oldu diye çok yıprattım kendimi ama yapmamak gerekiyomuşCanm insaallah oyledir ya.ara ara olmasi normal onu biliyorum ama boyle hic gecmemesi beni korkutuyo elimde deil.pazartesi ilk isim dr.a gitmk olcak zaten.insaallh bise yoktur
Canım gebelikte her zaman ağrılar olabilir. Hele ki senin döneminde rahim iyice büyüyor.Insaallah canim kafamdan atmya calisiyrm kotu dusunceyi ama her dk aniden bicak saplanir gbi oluyo siddetleniyo ister istemez gitmiyo aklmdan iste.insaallh dediginz gbidir de normaldir yaa
İnş canım yoktur sakın kötü düşünceye girme riskli zaman geçmiş Allahın izniyle stres yapma yeter anlayabiliyorum seni bende yaşadığım için aynı en ufacık bişeyde acaba bişey mi oldu diye çok yıprattım kendimi ama yapmamak gerekiyomuş
Canım gebelikte her zaman ağrılar olabilir. Hele ki senin döneminde rahim iyice büyüyor.
Kısaca hikâyemi anlatayım. 5 tane düşük yaşadım bebekler daha kalp atışı duyulmadan kanamayla sona eriyordu. Gitmedigim doktor kalmadı. defalarca kromozom testi yaptırdım. Çok yüksek seviyelerde değildi.3 üncü Hamileliğim de clexsan kullandım yine düştü. 4 de yine hsg filmim temiz çıkmıştı.en son istanbulda prof bülent ergünün muayenesine gittim.kendisi pahalı muayenesi olan birazda parayı seven dr bana tavsiyede bulunan kişide aynı şeyden bahsetmişti.ama 4 senenin sonunda bana hiçbir dr söylemedim şeyleri söyledi.histereskopi operasyonunda bahsetti.500 e filmi çekerim o bu şu yuvarlak hesap 7 bin lira gibi bir rakam çıkarttı.benim bütçem okadar elverişi olmadığı için araştırdım. Ankara Başkent hastanesinde 600 liraya bülent zeyne oğluna çektirdim.bu arada kendine prof tur..5 dakika işlem sürmedi ne olduğunu anlamadan bitti.sonraki ay hamile kaldım hemen tekrar yanına gittim. Beta hcg testi yaptırdı.bunun neticesinde daha birgün günüm geçmiş ki ben tesadüf erken öğrendim. Hamile olduğumu betahcg iki katına çıkmamış diye bu sağlıklı gebelik deil sen bunu düşür öyle gel dedi tabi bizde moral sıfır hafiften lekelenme geldi dedim buda gitti.oradan annemler başka şehirdeydi eve uğramadan annemlere kisa kesicem o gelişmez dediği bebeğim 9 ay yatarak dünyaya geldi.çok yaramaz ve o kadar zeki ki süper zeka bir çocuk şimdi ikinciye hamileyim sürekli iş görüyorum yatmak ne mümkün hiç sakınmadim .bu ay doğumum var kısacası Yiğidi öldür hakkını ver histereskopide fayda gördüm ne bebeğim düştü ikincide de sorun yaşamadım
İnşallh Allahın izniyle Benimde 4 tane kybım var 4.sünü pazartesi kürtaj oldum bana genetik kromozom kan pıhtılaşması hepsi yapıldı bi histeroskopi yapılmadıBen de 4 düşük yaptım en son histeroskopi yaptırdım. Polip varmış onları aldı doktor. Şimdi hamileyim ve çok şükür gelişimi diğer gebeliklerimden önde. Inşallah bu sefer devamı gelir.
Ben de her şeyi yaptırmıştım sebep yok demişlerdi en son. Çünkü rahim filmimde bile görünmedi. Son düşükten sonra doktorum yapmamız lazım dedi ve polipler varmış almış. Mayısta yeniden hamile kaldım. Normalde dört bebeğin sadece biri gelişim olarak iyiydi kese boyutu, hcg nin sürekli ikiye katlaması vs. açısından. Bu sefer onlardan da iyi gelişti çok şükür. Ayrıca diğer gebeliklerimde clexane kullanmıştım bu sefer hibor 3500. Yeni bir doktora gidiyorum bu iğneyi daha çok beğeniyorum dedi. Rabbim hepimizin yüzüne baksın. Sürekli kaybetmek inanılmaz acı veriyor. Yine de tek tesellim ileri dönemlerde kaybetmemekti. Inşallah hepimiz bir an önce anne olabiliriz.İnşallh Allahın izniyle Benimde 4 tane kybım var 4.sünü pazartesi kürtaj oldum bana genetik kromozom kan pıhtılaşması hepsi yapıldı bi histeroskopi yapılmadıkeşke daha önce duysaydım adet olur olmaz hemen yaptırmak istiyorum
Ben de her şeyi yaptırmıştım sebep yok demişlerdi en son. Çünkü rahim filmimde bile görünmedi. Son düşükten sonra doktorum yapmamız lazım dedi ve polipler varmış almış. Mayısta yeniden hamile kaldım. Normalde dört bebeğin sadece biri gelişim olarak iyiydi kese boyutu, hcg nin sürekli ikiye katlaması vs. açısından. Bu sefer onlardan da iyi gelişti çok şükür. Ayrıca diğer gebeliklerimde clexane kullanmıştım bu sefer hibor 3500. Yeni bir doktora gidiyorum bu iğneyi daha çok beğeniyorum dedi. Rabbim hepimizin yüzüne baksın. Sürekli kaybetmek inanılmaz acı veriyor. Yine de tek tesellim ileri dönemlerde kaybetmemekti. Inşallah hepimiz bir an önce anne olabiliriz.
Korunma vermedi ama ben korundum. 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür.benimde yaptırmam gerekli histereskopiyi doktorum doçent ve 700 tl. istedi. ama korkuyorum.. sana histereskopiden sonra kaç ay korunma verdi.
bugun 8+1 ne bıleyım goguslerımın sısı gercekten ınmıs kasıgımda agrı var,konuyu okuyunca korkktum
merhaba bende o olayı yaşadım ikinci gebeliğinizde bir önlem tedavi oldunuz mumerhaba canım benim ilk gebeliğimde aynı olay başıma geldi 12 haftalık
hamileydim ve ilk kontrolüme gitmiştim daha .hiç birşeyden haberim yoktu
ne ağrı vardı nede kanama...12 haftalık bebeğim 9 haftalık görünüyordu
meğer 2 hafta önce veda etmiş bize kalp atışları yoktu çok üzülmüştüm ALLAH
kimseye yaşatmasın.
şimdi 26 haftalık hamileyim ALLAH sağlık versin
bende bu olayı yaşadım ve kürtaj oldum herhangi bir ilaç kullandınızmı kan pırtısı testi falan yaptınız mıSLM ARKADAŞLAR
BENİMDE BAŞIMA İKİ KEZ SEKİZİNCİ HAFTAYA GEÇMEDEN OLDU İKİSİNDEDE
BELİRTİSİ SANKİ HAMİLE DEĞİLMİŞ GİBİ BİR DUYGU. İÇİNİZ BOMBOŞ GİBİ.ALLAHA ŞÜKÜR ŞU ANDA 2 AYLIK BİR BEBEĞE SAHİBİM ACILAR UNUTULMAZ. HAMİLE ARKADAŞLAR BU OLAY DOĞANIN KANUNU AMA BU KONU HAKINDA FAZLA DÜŞÜNMEYİMİN.OLURUNA BIRAKIN
merhaba canım ilk bebeğim düştü sonra tekrar hamile kaldım doktora gittim 6 haftalıktı kalp atışlarını duydum bir ay sonra kontrole gittim bebeğin kalp atışı yok ölmüş dedi okadar çok ağladımki kürtaj oldum.bebek karnımda 1 ay ölü kalmış hiç hissetmedim.Her hangi bir sebep söylemediler.kader işte neyseki bana bişi olmadı şimdi dünya tatlısı iki oglum var.Alllaha herkese nasip etsin.
Ağustos ayında yazmışsın ama etiketlemediğin için görmemişim canım. Çok şükür devam ediyor gebeliğim. Sen ne yaptın?madam bovary merak ettim hamileliğin nasıl iyimi bebeğinnn. epeydir görüşemedik...