- 31 Ekim 2015
- 240
- 110
-
- Konu Sahibi panikatak
Mesajını yeni gördüm canım 4 tane kaybettim. Şimdi yeniden hamileyim bakalım bu ne olacak. Bağlanamıyorum bu bebeğime. Gidecek korkusu yüzündensen kaç bebek kaybettin madambovaryyy off of
Allhtan ümit kesilmez ama beim tükenmek üzeree inannn..
Canım ben de 4 kere kaybettim şimdi 5. Ye hamileyim. Sonu düşükten sonra polip varmış onu aldırdım ama sebep o mu belli değil. Şimdi ben de yine stresliyim hiç bağ kuramıyorum bebekle. Kaybetme korkusu yüzünden. Ele gelir bir sebep de olmayınca daha da endişeli oluyorum. Inşallah bizim de bir gün sağlıcakla gelir bebeklerimiz. Ben böyle tekrarlayan düşük yapan herkesin bebeği olduğunu gördüm. Bizim de olacak ama sabır gerekiyor işteArkadaşlar bende bugün 4. Bebeğimi kaybettim 10. Haftaya gelemeden kalp atışları duruyo yapmadığımız test kalmadı hiç birşey çıkmadı sübyan muskasıda yaptırdım oda bi işe yaramıyo delirmek üzereyim dayancak gücüm kalmadı son iki gebeliğimde kan sulandırıcı iğne progestan coraspirin verdi doktor onlarda bi işe yaramıyo napıcam ben
Benim gezmediğim doktor kalmadı hocalara bile gittim artık ümmü sübyan muskası yaptırdım doktorlar tıpta herşeyin nedeni bulunamayabiliyo dedi illaki bişey var ama sabretmemiz lazım stres yapmamak elde değil her ultrasona girdiğimde kalbim yerinden çıkcak gibi Elbet birgün bebeklerimizi kucağımıza alıcaz ama sabretmekten başka çaremiz yok Allah kolaylık versin bunu yaşayan herkeseeesrakartal sende benim gibisin işte 10.haftayı göremiyosun bende senin gibi cleksan iğne coraspin kullandım onlarda işe yaramadı. bide belirsizlik daha kötü .stres yapma dedi doktor bide beni psikolog gönderdi. insan nasıl stres yapmaz allah aşkına onca kürtaj onca sıkıntı tekrar düşecekmi düsüncesi maf oluyo insan galesizlik olmazmı onlrın umurunda değil tabi kürtaj masalarına yatan bizizz...
Yok malesef 2 senelik evliyim ilkinden beri aynı şeyi yaşıyorum 8. 9. Haftalarda 4 tane kaybettim hatta şuan 4. Karnımda dün öğrendim pazartesi kürtaj olcam bende çok ağlıyorum ama elimizden bişey gelmiyo eşimede çok üzülüyorum oda çok istiyo çok çaresizim maddi manevi çöküntü yaşıyoruz bir gün alcam bebeğimi kucağıma biliyorum onun umuduyla bekliyorum işteamn canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boşi bırakmasın rabbimin vardır bi bildiği elbet ya hayırsız yada sağlıksız olacaklardı bu bi gerçek ama anne yüreği işte dinlemiyo ben her giden bebeğime günlerce ağladım ama cennette bekliyo olmaları bizim için büyük teselli. senin hiç cocuğun yokmu ilklerinmi düştü hepp?
27 yaşındayım haklısınız istemeyen canlı canlı aldıranlar var ben ölmüş bebeğime kıyamıyorum aldırmaya çok zor bi durum Allah bağışlasın evladınızı inş en kısa zamanda sizde ikinci bebeğinize kavuşursunuz bende belki bi evladım olsa onla teselli bulurum bendeinanırmıısn galesiz insanlar hemen şu tarihte kalım diyo ve hamile kalıyo hiçte umurunda değil inanki gördükçe deliye dönüyorum ama buda bi imtahan sıkma canını şükürki benim 9 yaşında bi oğlum var ama oda çıldırıyo kardeş diye ben ikincilere bu derece üzülüyosam ilklere sen kim bilir nasıl üzülüyosundur. stres yapma dicem ama yapmamak mümün değil aslında oluruna bırakmak lazım ama işte dedim ya galesiz olmak lazım . yaşın kaç küçükse dert etme herşey sabır
Bursadayım ben ben birde hep ard arda hamile kaldım kürtajdan 2 ay sonra hemen hamile kaldım 3 ünede ama doktorum hiç öle bişeyden bahsetmedi bursada gitmediğim prof doktor kalmadı benim hep en iyisini aradım ama bu doktoruyla alakalı bi konu değil artık genetiklerimizde hep iyi çıkıyo ama doktorum dediği birşey var tıpta testlerin sonu yok dedi milyonlarca test varmış bunların hepsini yapmaya ne gücün ne maddiyatın yeter dedidaha küçüksün sıkma canını inan herşey sabır bide ben bu defa histereskopi yi söylicem doktoruma kürtajlar rahmi yapıştırıp bebeğin gelişimini engelleybiliyormuş sen yaptırdınmı eğer yağtırmadıysan bide onu dene benim de son umudum bu histereskopi.. hangi şehirdesin?