Anne karnındaki bebeğin kalbi durursa-Bunu yaşayanlar lütfen yardımcı olun.

Arkadaşlar merhaba, benimde bir sorum olacak yardımcı olur musunuz 12+6 hamileyim üç gun önce biraz sıkıntılar yaşadım çok ağladım sonraki iki gün de gribe yakalandım surekli öksürüyorum ayrıca beş gundr demir hapı kullanıyorum belinde çok ağrı var ve bugün çok fazla kustum çok korkuyorum bebeğime birşey olmuş mudur diye ..kontrolume bir hafta var başına böyle bişey gelen var mı acaba demir yapımdan mıdır yasadiklarim yardımcı olun lütfen çok tedirginim..

Bende 11. Hafta rutin kontrole gittiğimde maalesef 8+4 te durmuş meleğimin kalbi hiç bir belirtim yoktu ne ağrı ne de kanama göğüslerim çok şişmişti sadece onların hassasiyeti azalmıştı ama ona bile herkes normal diyordu ve aşırı 24 saat süren şiddetli mide bulantısı... kürtaj sonrası geçmişti

Aynısını yaşadım 2 hafta oldu ama hala alışamadım Rabbim dayanma gücü versin hepimize

Merhabalar bende bebegımın kalp atışını duydum kahverengı akıntım vardı progestan verdıler ama 3 gün sonra cok kanamam başladı ama bebegım yasıyordu genede 1 gün yasadı sonra gene kanama gecırdım bu sefer kalbı durmuştu ama esımde sperm bozukluğu vardı bende ıse şeker ve bobrek yetmezlıgı olum sebebı ıse kendısındenmı çocuğun kurtaj oldun

Canım yazdıklarını okudum. Çok teşekkür ederim. Evet dua ile bismillah deyip tüp bebek tedavisi gördüm 2 tane yumurtam oldu. Şansın çok düşük ümitlenme dediler. Sonra hamile kaldım çok zor bi hamilelik geçirdim. Hastaneden çıkmadım ama şükür Allahım sabrıma çok güzel bi sonuç verdi. Bebeğimi kucağıma aldım. İsteyen herkese nasip olsun insallah

merhaba arkadaşlar. bende şubat aynın 24 ünde malesef kürtajla bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. tüp bebek tedavisi sonucu 3. denememde pozitif çıkmıştı çok sevinmiştik. eşimle ben çok mutluyduk. ta ki kontrole gidene kadar. 7hafta 3 günlükken bebeğimin kalbi durmuştu 3 farklı doktora baktırdım hepsi aynı şeyi söylediler. malesef kürtajla aldırmak zorunda kaldım. bebeğin parçalarını genetik analize yolladım. başka hangi testler yaptırmak lazım sizler neler yaptırdınız bana da söyler misiniz bende ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum bebeğimin kalp atışının neden durduğunu bilmek istiyorum.

merhabalar sonucunuz ne oldu acaba gebelik oluştu mu

Canım onlar bir teste gönderiyor ve genelde bir sıkıntı yok diyorlar. Eğer maddidurumun iyiyse genetik test yatırabilirsin.
Bende senin gibi bir bebeğimi kaybettim. Cok zor bir durum kelimelerle anlatilamayan bir duygular yasiyor insan. Ama güçlü olup önümüze bakmak zorundayim deyip yeniden tedavi oldum. Tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım. Cok zorlu bir hamilelik geçirdim. Ve bebeğim şimdi 1 yaşında. Sana nacizane tavsiyem kendini çabuk toparlamaya çalış. Umutlu ol. Fırtınanın sonu güneş. Allah yardımcın olsun. Allah sana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Güzel haberlerinle buluşuruz inşaallah.

Kan pıhtılaşması testleri yaptırdım malesef kan pıhtılaşması çıktı bende. o yüzden gebelik başlayınca göbekten kan sulandırıcı iğne vurdurmam gerekiyormuş. benim doktorum sadece coraspin vermişti iğne vermemişti. belki iğne verseydi şu an bebeğim yaşıyor olacaktı. canım sen testler yaptırdın mı ilk düşükten sonra yaptırdıysa sonuç ne çıktı.

Canım bana test yaptirmadilar. Ama düşükten sonraki hamileliğimde hem corasprin hem karından iğne oldum. Fakat sonrasında ilk üç ayda gebelik tansiyonu çıkmaz demişlerdi gebelik tansiyonu cikti. O yuzden tansiyonuna dikkat et. son üç ayda da gebelik zehirlenmesi ile mücadele ettim. Benim 8. Ayımda birde akciğerime pıhtı attı. O yüzden çok dikkatli ol. Canim senin gibi pihtilasma sorunu olan bir arkadasim gereken ilaclari kullanarak iyi bir hamilielik gecirdi. Fakat doktoru Perinatoloji doktoruna gitti. İyi bir Perinatolog bulabilirsen çok iyi olur. Allah yardımcın olsun. Allah sana sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin.

Son düzenleme:

ALLAH RAZI OLSUN ALLAH İSTEYEN HERKEZE EVLAT VERSİN İNŞALLAH. ÇOK ZOR BİR SÜREÇ.

Iki kere düşük yasadim. Biri kimyasal gebelik. Regli olmam gereken yaklaşık 10 gün sonra kendiliğinden dustu. Normal regli kanaması oldum birşey hissetmedim. Çoğu kadın olur ama bilmez dedi doktor, bir dahakine hemen test yapma bekle dedi.
Ertesi ay tekrar hamile kaldım. 8.haftada kalbi durdu. Nasıl oluyorsa hissettim o akşam, sabah randevu aldım ultrason için orda ortaya çıktı. Zaten problemli bir gebelikte. Sürekli kanamam vardı karnim çok şişti. Progestan kullandım. Kürtaj oldum ve üzerine 6 ay bekledikten sonra tekrar hamile kaldım. 2 hafta önce 7 haftalıkken ultrasonda kalp atışını duyduk. Şu an 9.haftada olmam lazım ama hala acaba kalbi atiyor mu diye düşünmeden yapamiyorum. Bir sonraki randevum 2 hafta sonra.
Düşükten sonra bir sürü test yaptırdık hepsi temiz yalnızca eşimde kromozom inversiyonu çıktı. Kadın dogumcular çok önemli degil tüp bebeğe gerek yok dediler. Genetik doktoru şansınız %50. Düşük ve ya engelli bebek riski var dedi. Arada kaldik. Ama bir kez daha normal yolla denemek istedik. Şimdi hamileyim dediğim gibi, eğer bir sorun yoksa Harmony testi olacağım haftaya. Eğer bir enetik bozukluk varsa o testte çıkar.

kan pıhtılaşması olabilir sende, bence süreyi bekleme bu hafta tekrar git doktora kalp atışını dinlesin doktor. hatta coraspirin denilen bir kan sulandırıcı var onuda doktoruna sor eğer kan pıhtılaşması varsa o ilaç iyi gelir. bende kan pıhtılaşması sonucu kalbi durdu bebeğimin kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım. doğal yolla hamilede kalamıyorum mecbur tüp bebek yapacağım yine.

Pıhtılaşma testi yapıldı bana bişey çıkmadı.tiroid ve diger bir sürü testi de oldum. Tek negatif sonuç esimdeko kromozom inversiyonu. Onunda gebeliğe etkisi konusunda net ve hemfikir değil doktorlar.

Pıhtılaşma testi yapıldı bana bişey çıkmadı.tiroid ve diger bir sürü testi de oldum. Tek negatif sonuç esimdeko kromozom inversiyonu. Onunda gebeliğe etkisi konusunda net ve hemfikir değil doktorlar.
anladım canım. aman sen dikkat et kendine çok eğilim doğrulma, ağır kaldırma ani hareketler yapma. ama evin için ufak adımlarla yürüyüş yap. hamilelikte hareket önemli kan dolaşımı için.

Merhaba. 7+2 haftalık hamileyim. 5 gün önce bebeğin kalp atışını duyduk, gayet iyiydi. Ertesi gün benden avuç içi kadar pembe kan geldi. Ped taktım ama ped temiz kalmış gece boyunca yeni devam etmedi akıntı. Bebeğime birsey olmuş mudur. Doktor yine olursa kontrole gelmen lazım dedi. 11 aylık bebeğim var ve emziriyorum. Allah korusun eğer bu bebeğim karnımda ölürse, emzirdiğim bebeğim de zarar görür. Ya anlamazsam. Bugun bebeğim ishal oldu, sancılı ağlayarak yapıyor kakasını. Az biraz da kan vardı içinde. Çok korkuyorum

15 haftalik hamileyim. Bu korkuyu atamiyorum bir turlu icimden. Anlamanin bir yolu yok sanirim. Elimde olsa her hafta doktora giderm cok degisik bi duygu. Haftaya doktora gidicem doktorlar gayet normal dedi hep ama insanin elinde deil dusunuyo ister istemez. Allah hepimizin yavrusuna saglik versin.

Belirtiler gecer diyolar oyle bi durumda. Mide bulantim koku hassasiyeti gogus agrim devam ediyo. Surekli kendimde belirti ariyorum. Sanirim psikolojimi bozdum

Kurtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız bende 8 arti 5 de kalp atisi duyayim diye gittim 6 haftada kalmis kalp atisi yok ozelede gittim ayni sekilde kurtaj dediler pazartesi gidecegim son kez ilk di tekrar olmasi ne kadar surer merak ediyorum hevesimde kırıldı gibi bişey yapasim yok..

Kürtajdan sonra bır daha bebegnız oldumu

Saglıkla dogurdunuz mu bebeğinizı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…