öyle bir sonuç çıkmadı.kan pıhtılaşması yok.tüm testler yapıldı.kromozom,kan pıhtılaşması,histeroskopi,rahim kalınlığına bakıldı onda da sorun gözükmüyor.Başka bişey ama ne...Kan pıhtılaşması olabilir.
coraspirin veya crinone jel kullandınız mı hiç?öyle bir sonuç çıkmadı.kan pıhtılaşması yok.tüm testler yapıldı.kromozom,kan pıhtılaşması,histeroskopi,rahim kalınlığına bakıldı onda da sorun gözükmüyor.Başka bişey ama ne...
Sübyanla falan alakası yok canım. 2 kere yaptırdım. Yine kaybediyorum yine kaybediyorum. Böyle şeylere inanmamak gerek. Cin suresi, ayetel kürsi, Felak, Nas, Fatiha ve Ihlas surelerini bir bardak suya oku iç her gün. Ben de sürekli kabus görüyorum hamileyken. Hatta gittiğim hoca senin işin doktorluk değil senin dermanin burda dedi. Para için de yapmıyor para vermedik ama hamile kalmadan muska taktım hamileyken gel dedi bebeğe okuyacağım bebeğe okudu yine düştü yine düştü.sevgili antalis ...beninde sağlıklı bi oğlum var 9 yaşında 3 seneye kadar korunduk ama 3 sene içinde 4 defa kürrtaj olmak zorunda kaldım kalp durmasından dolayı son 2 gebelikte kan sulandırıcı da kullanmama rağmen 10.haftaları göremedik. ve sebebi yok .gitmediğim doktor kalmadı. bendede sübyan olduğunu düşünüyorum. bununla ilgili neler yaptın banada yardım edermisin. hangi şehirdesin...?
Bende çok çaresizim....
lupus testi nedir
yok ben seon 2 gebeliğimde calexan 0,4 kan sulandırıcı kullanmama rağmen kalp atımları durdu sanırım bendeki problem onunla ilgili değil . inş.bebeğni kucağına alırsın . kacıncı gebeliğin ne kadarlık hamilesin?
Keşke o şekilde spermde sorun ciksa da bu belirsizlikten kurtulsam. Yani hamile kalip ta morfolojik sorunu yüzünden bebeğin kalbi durabilir mi yada hic mi hamile kalinamaz öf kafayı yicem vallahi millet doğurup çöpe atiyo ve bizim yaşadıklarımıza