Anne karnındaki bebeğin kalbi durursa-Bunu yaşayanlar lütfen yardımcı olun.

Doğru ya da yanlış bilmiyorum ama benim fikrim bebeğin kalbini, yiyip içtiğimiz hormonlu gıdalar, zehirli kimyasal içeren yiyecekler, katkı ve koruyucu maddeli her türlü gıda ürünü durduruyor.

Yediğimiz hiçbirşey sağlıklı değil. Üç kuruş fazla vereyim, organik alayım desen de artık o da biraz zorlaşacak. Çünkü hükümet yerli tohum kullananları teşvik etmeyecek. Yani sen uluslararası kartellerin elindeki tohum pazarından tohum almayan, kendi yerli tohumuyla organik üretim yapan çiftçiyi ezeceksin... Napalım yani çiftlik mi kuralım? Lanet olsun böyle düzene... Kısırlığımız da bu yüzden, bebeklerimizin hiçbir sebep yokken pat diye ölmesi de...

Benimde 30 haftalık bebegimin kalbi durmustu benim hamilelik sikintilarim gitmisti bir anda sanki hamile degilde şişmanlikmis gibi hatta gece uyuyabilyodum mide yanmam gecmisti bebegin hareketlerini hissetmiyordum ama arada rahim kasilmalarini hareket sanmistim 1 hafta sonra anlasildi öldüğü ama benim bebegimde basindan beri sorun vardi ense kalinligi cikmisti amniyon suyu fazlaligim vardi bu yüzden hareketlerinide az hissedyodum bu da beni yaniltti
Suanda 8 haftalık hamileyim ama gelisimi 2 hafta geride daha kalp sesini duyamadik dr ya gelisimi durmus yada gec döllenme dedi umarim gec döllenmedir

Benimde 30 haftalık bebegimin kalbi durmustu benim hamilelik sikintilarim gitmisti bir anda sanki hamile degilde şişmanlikmis gibi hatta gece uyuyabilyodum mide yanmam gecmisti bebegin hareketlerini hissetmiyordum ama arada rahim kasilmalarini hareket sanmistim 1 hafta sonra anlasildi öldüğü ama benim bebegimde basindan beri sorun vardi ense kalinligi cikmisti amniyon suyu fazlaligim vardi bu yüzden hareketlerinide az hissedyodum bu da beni yaniltti
Suanda 8 haftalık hamileyim ama gelisimi 2 hafta geride daha kalp sesini duyamadik dr ya gelisimi durmus yada gec döllenme dedi umarim gec döllenmedir
İnşallah geç döllenmedir canım geç döllenme olup çok kişi duydum sonra toparlanan. toparlanmıştır inşallah ilk hamilelikten sonra genetik testleri yaptırdınmı?

İnşallah geç döllenmedir canım geç döllenme olup çok kişi duydum sonra toparlanan. toparlanmıştır inşallah ilk hamilelikten sonra genetik testleri yaptırdınmı?
Teşekkür ederim canim İlk hamilelik oldugu icin dr lar gerek duymadi ama bebegin genetegine bakildi kromozomlari normal denildi simdide cok korkuyorum bisey çıkmasından benim dogumdan sonra adet donemim 35 güne cikmisti normalde 28 gündü ve cok düzenliydi dr bu yüzden gec döllenme olmasıni bekleyebiliriz dedi ama 2 hafta fazla bi zaman mi 1 hafta olmasi lazim gibi geliyor hesap yaptigimda

Teşekkür ederim canim İlk hamilelik oldugu icin dr lar gerek duymadi ama bebegin genetegine bakildi kromozomlari normal denildi simdide cok korkuyorum bisey çıkmasından benim dogumdan sonra adet donemim 35 güne cikmisti normalde 28 gündü ve cok düzenliydi dr bu yüzden gec döllenme olmasıni bekleyebiliriz dedi ama 2 hafta fazla bi zaman mi 1 hafta olmasi lazim gibi geliyor hesap yaptigimda
Birdaha ne zaman gideceksin doktora. Çok zoz bir olay allah kolaylık versin benim tüp bebek oldugu için geç döllenme olmuyordu malesef 9. Haftada kürtaj oldum. Bir kadın dogum uzmanı perinatologa git istersen

25 ocakta gidecegim canım kismetse sanada çok gecmis olsun tüp bebek ünitesinde calismistim bi ara ordan biliyorum verilen emek umutla bekleme maddi boyutuda cabasi Allah yardimciniz olsun suan var mi hamilelik

Merhaba canım bende 10 hafta 5 günlük hamileyim dün ilk randevuye gittik ve kalp atışıni beklerken Dr hareket etmiyor dedi kalbi durmuş ve çok yeni olmuş şu an ilaç verdiler ve çarşambaya kadar düşmesini bekliycez ilk bebeğim normal oldu diye ilaçla düşürmek daha doğru olur dedi ve evet hiç belirti olmadı sanki hamile değilim diye hissediyordum ve içimde bu korku vardı ve gerçek oldu gerçekten Allah kimseye yasatmasin

Doğru ya da yanlış bilmiyorum ama benim fikrim bebeğin kalbini, yiyip içtiğimiz hormonlu gıdalar, zehirli kimyasal içeren yiyecekler, katkı ve koruyucu maddeli her türlü gıda ürünü durduruyor.

Yediğimiz hiçbirşey sağlıklı değil. Üç kuruş fazla vereyim, organik alayım desen de artık o da biraz zorlaşacak. Çünkü hükümet yerli tohum kullananları teşvik etmeyecek. Yani sen uluslararası kartellerin elindeki tohum pazarından tohum almayan, kendi yerli tohumuyla organik üretim yapan çiftçiyi ezeceksin... Napalım yani çiftlik mi kuralım? Lanet olsun böyle düzene... Kısırlığımız da bu yüzden, bebeklerimizin hiçbir sebep yokken pat diye ölmesi de...
çok doğru söylüyorsun herşey hormonlu bu yüzden kısırlık artıyo
ben tam kalp atışlarını duydum derken bir hafta sonra kalbi durmuş dediler çok acı bir durum ve başka şansın yok tek yumurtan oluştu bir daha tüp bebek denemene gerek yok dediler tüm umutların bir anda yok oluyor

merhaba canım benim ilk gebeliğimde aynı olay başıma geldi 12 haftalık
hamileydim ve ilk kontrolüme gitmiştim daha .hiç birşeyden haberim yoktu
ne ağrı vardı nede kanama...12 haftalık bebeğim 9 haftalık görünüyordu
meğer 2 hafta önce veda etmiş bize kalp atışları yoktu çok üzülmüştüm ALLAH
kimseye yaşatmasın.
şimdi 26 haftalık hamileyim ALLAH sağlık versin
Cnm aradan cok uzin zaman gecmis ama bebegini kucagina aldin mizira benimde oyle bir olay gecti basimda ve 3 kere tekrarladi simdi tekrar hamileyim ve cok korkuyorum

Merhabalar hiç başından beri miğde bulantısı falan olmadı karnım agrıyordu ara ara bide göğüslerim çok hassastı ama şu iki gündür hamile değilmişim gibi geliyor anlıyamadım karın agrısı yok göğüs hassasiyeti de azaldı nolur ya böle olupta iyi sonuçlanan oldumu

kalbini ferah tut bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi hamileyim inşallah sağ sağlim kucağımıza alacaz

kalbini ferah tut bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi hamileyim inşallah sağ sağlim kucağımıza alacaz
İnşallah canım tek dileğim şuan onu sağlıklı bir şekilde kucagıma alabilmek ben çok tedirgin bi hamilelik geçiriyorum keyfini daha henüz hiç çıkaramadım 2 bebeğimi kaybettim o yüzden bu bebeğime bağlanamıyorum her doktora giderken kendimi en kötüye hazırlayıp gidiyorum

İnşallah canım tek dileğim şuan onu sağlıklı bir şekilde kucagıma alabilmek ben çok tedirgin bi hamilelik geçiriyorum keyfini daha henüz hiç çıkaramadım 2 bebeğimi kaybettim o yüzden bu bebeğime bağlanamıyorum her doktora giderken kendimi en kötüye hazırlayıp gidiyorum
iğne yada coraspirin kullanıyormusun

Allah yardımcımız olsun benimde hep morardı yerleri yer kalmayacak ondan korkuyorum göbek deliğinden dört parmak demişlerdi diğer yerlerde vuruyor musun
Yok canım 1 hafta kollarımdan hastanede yaptırmıştık onu da çok agrı yaptı kollarıma o yüzden karnımdan yapıyorum sadece bacagımdan daha hiç yapamadım

Rabbim sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız eli ayağı düzgün akıl sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin hepimize İnşallah karnımızı boş bırakmadı kucağımızı da boş bırakmaz inşallah Rabbim

X