Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Sabır versin.Benim bebeğim 12 haftalıkken kistik higroma teshisiyle ikili test ardından amniyosentez yapıldı ve malesef ikili tes çok yuksek çıktı amniyosenteze gelince durum daha da vahim oldu bebeğim trizomi 21 dediler down sendromlu ve malesef vücudu ödemle kaplanmış dediler ona rağmen ona bakarım dedim aldırmıyorum diyip dr un yanından çıktık bir his doğdu içime bir umut başka bir dr a gittim aynı gün içinde ve malesef hüsran dr un ağzından şu kelime döküldü BEBEĞİNİZİN KALBİ DURMUŞ hayatimda duyduğum en aci şeydi 16 haftalıkti 1 ağustos 2017 de normal doğurttular beni çok aci çektim bebeğimi çok özlüyorum rabbim kimseye evlat acısını yasatmasin
Çok geçmiş olsun canım bu amniyosentez saçmalığı birçok saglıklı bebekleri kaybetmeye neden malesef. Neden araştırmadınız internetten madem doguracaktınız keşke yaptırmasaydınız hiçbirşey. Benimde ense kalınlıgı 3 bucuk çıktı işte test yaptırın dedi doktor sonra amniyosentez yaptırın dedi zaten tüp bebekle hamileyim zor elde ettim o doktoru degiştirdim ama çok moralimi bozdu yıkıldım. 3 lü tarama testinde saglıklı çıktı melegım . Rabbimin emaneti ne olursa razıyız canım çok çok geçmiş olsun kimse yasamasın bu zor günleri benimde kayıplarım oldugu için bilirimBenim bebeğim 12 haftalıkken kistik higroma teshisiyle ikili test ardından amniyosentez yapıldı ve malesef ikili tes çok yuksek çıktı amniyosenteze gelince durum daha da vahim oldu bebeğim trizomi 21 dediler down sendromlu ve malesef vücudu ödemle kaplanmış dediler ona rağmen ona bakarım dedim aldırmıyorum diyip dr un yanından çıktık bir his doğdu içime bir umut başka bir dr a gittim aynı gün içinde ve malesef hüsran dr un ağzından şu kelime döküldü BEBEĞİNİZİN KALBİ DURMUŞ hayatimda duyduğum en aci şeydi 16 haftalıkti 1 ağustos 2017 de normal doğurttular beni çok aci çektim bebeğimi çok özlüyorum rabbim kimseye evlat acısını yasatmasin
Çok tsk ederim allah evladinizi bağışlasın vücudu ödem toplamış diye amniyosentez yapıldı zaten kalp yetmezliği olacakti bebegimde rabbim azap çekmesini istemediCTE="Gul-Can, post: 52320104, member: 762883"]Çok geçmiş olsun canım bu amniyosentez saçmalığı birçok saglıklı bebekleri kaybetmeye neden malesef. Neden araştırmadınız internetten madem doguracaktınız keşke yaptırmasaydınız hiçbirşey. Benimde ense kalınlıgı 3 bucuk çıktı işte test yaptırın dedi doktor sonra amniyosentez yaptırın dedi zaten tüp bebekle hamileyim zor elde ettim o doktoru degiştirdim ama çok moralimi bozdu yıkıldım. 3 lü tarama testinde saglıklı çıktı melegım . Rabbimin emaneti ne olursa razıyız canım çok çok geçmiş olsun kimse yasamasın bu zor günleri benimde kayıplarım oldugu için bilirim
Rabbim birdaha yaşatmasın inşallahÇok tsk ederim allah evladinizi bağışlasın vücudu ödem toplamış diye amniyosentez yapıldı zaten kalp yetmezliği olacakti bebegimde rabbim azap çekmesini istemedibaşından kuyruk sokunuma kadar sıvı toplanmıştı 10 mm yaşaması imkansız dediler mucize olur dedim umut ettim ama veda etti bana (
Amin çok tsk ederimRabbim birdaha yaşatmasın inşallah
Canım merhaba, ben yaşayan biri olarak anlatayım, ilk kontrole gittiğimizde herşey normaldi keseyi gördük, ikinci kontrolde kalp atışlarını duyduk yine herşey normaldi, doktor 1 ay sonra kontrole gelin demişti, ilk aylarda çok sık çağırmıyorlar kontrole, bu arada benim feci şekilde mide bulantılarım başladı , 9. haftaya giriğimde birden kesildi, ben de hamilelik normal seyrinde ilerliyor diye düşündüm çünkü normalde bulantılar bir süre sonra geçiyormuş diye duymuştum.SİTEDE ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU VAR.ŞU SIRALARDA BİR ÇOK KİŞİNİNDE YAŞADIĞI BİR OLAY.BAZI ARKADAŞLARIMIZ NORMAL GEBELİK TAKİBİ İÇİN DR A GİDİYOR VE BEBEĞİN KALBİ DURDUĞUNU, ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR DR'LAR .BU GİBİ DURUMLARI ANNE FARKETMEZ Mİ.MESELA AĞRI KANAMA FALAN OLMAZ MI? YAŞAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU?BİDE YAŞAYAN ARKADAŞLARA BİR SORUM DAHA OLACAK.BEBEĞİN KALBİNİN DURMA NEDENİNİ VE GENELDE KAÇINCI AYDA SIKLIKLA KARŞILAŞTIKLARINI BİZLERLE PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM.
BİLENLER LÜTFEN YARDIMCI OLSUN Kİ BİZ ANNE ADAYLARI DAHA DİKKATLİ OLALIM.
ALLAH YAŞAYANLARA SABIR VERSİN.VE KİMSEYE YAŞATMASIN a.s.
Canım merhaba, ben yaşayan biri olarak anlatayım, ilk kontrole gittiğimizde herşey normaldi keseyi gördük, ikinci kontrolde kalp atışlarını duyduk yine herşey normaldi, doktor 1 ay sonra kontrole gelin demişti, ilk aylarda çok sık çağırmıyorlar kontrole, bu arada benim feci şekilde mide bulantılarım başladı , 9. haftaya giriğimde birden kesildi, ben de hamilelik normal seyrinde ilerliyor diye düşündüm çünkü normalde bulantılar bir süre sonra geçiyormuş diye duymuştum.
Neyse geldik kontrol haftasına yani 12. haftaya, bebeğin cinsiyetini öğreniriz umuduyla ben annem kayınvalidem kızkardeşim gittik hastaneye , tabii onlarda müthiş bir heyecan ama ben tedirgindim bir gece önce rüyasını görmüştüm çünkü ama onlara anlatmamıştım, neyse doktor muayene etti ve kalp atışlarını alamıyorum deyince sanki dünyalar başıma yıkıldı. Tek belirtisi bulantılarımın aniden kesilmesiydi be annelik içgüdüsü mü ya da fiziksel birşey mi bilemiyorum ama ilk zamanlar karnım dolu dolu hissediyordum bebeğimi severken, kaybettiğim hafta ise seviyordum ama sanki içimde bir boşluk hissi vardı, sanki o orda yoktu da ben karnımı boşuna okşuyordum..
Teşekkür ederim gerçekten çok zor bir durum hele ki varlığınıa alışıp bir de herkesi haberdar ettiyseniz ve aileleriniz dört gözle bekliyorsa, babanız akciğer kanseri ise çok çok daha zorbaşın sağolsun çok zor bir durum
ama kalpten inanıyorum ki bu sefer sağ salim, sağlıklı kucağımıza almayı nasip edecek RabbimTeşekkür ederim gerçekten çok zor bir durum hele ki varlığınıa alışıp bir de herkesi haberdar ettiyseniz ve aileleriniz dört gözle bekliyorsa, babanız akciğer kanseri ise çok çok daha zor
İnşallah buna inanıyorumama kalpten inanıyorum ki bu sefer sağ salim, sağlıklı kucağımıza almayı nasip edecek Rabbim
Teşekkür ederim gerçekten çok zor bir durum hele ki varlığınıa alışıp bir de herkesi haberdar ettiyseniz ve aileleriniz dört gözle bekliyorsa, babanız akciğer kanseri ise çok çok daha zor
Benim bebegiminde kalbi durdu karnımda 17 haftalıkken sebebine gelince kistik higroma vardı ödem topluyordu vücudu bende herhangi bir ağrı yada kanama yoktu 2 buçuk aydır ondan ayrılmışım çok uzucu bir olay rabbim kimseye yasatmasinSİTEDE ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU VAR.ŞU SIRALARDA BİR ÇOK KİŞİNİNDE YAŞADIĞI BİR OLAY.BAZI ARKADAŞLARIMIZ NORMAL GEBELİK TAKİBİ İÇİN DR A GİDİYOR VE BEBEĞİN KALBİ DURDUĞUNU, ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR DR'LAR .BU GİBİ DURUMLARI ANNE FARKETMEZ Mİ.MESELA AĞRI KANAMA FALAN OLMAZ MI? YAŞAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ.BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM BİR KONU?BİDE YAŞAYAN ARKADAŞLARA BİR SORUM DAHA OLACAK.BEBEĞİN KALBİNİN DURMA NEDENİNİ VE GENELDE KAÇINCI AYDA SIKLIKLA KARŞILAŞTIKLARINI BİZLERLE PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM.
BİLENLER LÜTFEN YARDIMCI OLSUN Kİ BİZ ANNE ADAYLARI DAHA DİKKATLİ OLALIM.
ALLAH YAŞAYANLARA SABIR VERSİN.VE KİMSEYE YAŞATMASIN a.s.
YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? BEN ŞUAN 8+5GÜNLÜK HAMİLEYİM.KAN TAHLİLİNDEN HAMİLELİĞİMİ ÇOK ERKEN ÖĞRENDİM. O ZAMANLAR DA AKINTIM VARDI ÖNCE PEMBE SONRA KAHVERENGİ NADİREN KIRMIZI KAN GELDİ BU DURUM YAKLAŞIK 25GÜN SÜRDÜ.. İLK HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDE KANDA ÇIKMIŞTI, ULTRASONDA BİŞİY GÖRÜLMEDİ.. BANA KANAMAMDAN DOLAYI DÜŞÜK RİSKİN VAR YATIRICAZ DEDİLER YATMADM EVDE DİNLENDİM DİKKAT ETTİM KENDİME. SONRAKİ GİDİŞİMDE ULTRASON ÇEKİNDİM SOL KANALDA BİŞİY GÖRÜLMÜŞTÜ.. DIŞ GEBELİK DEDİLER BANA DÜŞÜRMEMİZ LAZIM DEDİLER.. ARAŞTIRMA HASTANESİNDEDE GÖRÜNMEK İSTEDİM. ORDA DIŞ GEBELİK DEİL GİBİ DEDİLER EMİN OLMAK İÇİN 1 HAFTA BEKLEDİM SONRA RAHMİMDE KESE GÖRÜLDÜ ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN BEBEK GÖÜLMEDİ. 1 HAFTA DAHA BEKLEDİM GİTTİM BEBEK KALP ATIŞI DUYULDU KESE KÜÇÜK DEDİLER BU SEFERDE YATIRCAZ DEDİLER YİNE... EVE GİDİP HAZIRLANDIM EŞİM BAŞKA BİR ÖZEL HASTANEYE GİDELİM DEDİ. GİTTİK, ORDAKİ ULTRASON DAHA GÜZEL GÖRÜNTÜSÜ VARDI BANA DOKTOR KESE DE, BEBEKTE NORMAL Bİ SIKINTI YOK 20 GÜN SONRA GEL DEDİ. TAHLİLLERİMDE DE(DEMİR, B12, TİROİD...) HERHANGİ Bİ SIKINTIM ÇIKMADI. BEN DE O MORALLE DEDİM DAHA Bİ YERE GİTMİYCEM, HEP O EN SON DOKTORA GİDERİM DİE EVE GELDİM.. KAHVE AKINTIM DEVAM ETTİ. 1-2 HAFTA SORA MİDEM 1-2 GÜN BULANDI Bİ AKŞAM KARNIMA TEK Bİ SANCI GİRDİ ALLAHIM BEBEĞİME BİŞİY Mİ OLDU ACABA DİE KORKKTUM.. AMA KARNIM GURUL GURULDU GAZ SANCISIDIR DİE DE İYİ DÜŞÜNMEK İSTEDİM.. TEK Bİ SANCIYDI BAŞKA BİŞİY OLMADI .. ONDAN SONRA DAHA MİDE BULANTIM OLMADI GİBİ BİŞİY. VE KANAMAM DA BİTTİ. 3-4GÜN OLDU, ŞUAN AÇIK PEMBE AKINTIM OLUYO SADECE .. ACABA BEBEĞİME BİŞİY OLMUŞMUDUR? KONTROL GÜNÜME DE 1 HAFTA DAHA VAR. ACABA DOKTORA GİTSEM Mİ YADA KANDA GEBELİK TESTİ YAPTIRSAM YADA İDRAR TESTİ YAPSAM BİLGİ EDİNEBİLİR MİYİM BEBEĞE BİŞİY OLUP OLMADIĞI HAKKINDA.... LÜTFEN BANA BU KONUDA BİLGİ VERİN .
İNŞAALLAH SANA DA EN KISA ZAMANDA EN HAYIRLI ZAMANDA RABBİM BEBEK VERİR VE TÜM İSTİYENLERE DE .. BULANTILARIMIN DEEVAM ETMESİ KORKULARIMI ALDI BİRAZ AMA HENÜZ DOKTORA GİTMEDİM. HAFTAYA RANDEVU ALDIM . ALLAHTAN Bİ SIKINTI OLMAZ İSE O GÜN İÇİM TAM RAHAT ETCEK ALLAHIN İZNİYLE.. BAKALIM .. ALLAH BÜYÜKTÜR . HER ŞEY DE ONDAN.. BEN ELİMDEN GELENİ YAPARIM GERİSİ ALLAHIN İŞİDİR.. ALACAK NEFESİ VARSA GELECEKTİR DÜNYAYA.. YİNE DE BİZ DUA EDELİM Kİ KÖTÜ BİŞİY OLMASIN DAA HER ŞEY YOLUNDA GİTSİN..Canım bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim.seninkinden farklı oldu ama tek bir sancı hissettim doktora gittim.doktorlar savcının belirleyici bişey olmadığını söylediler. O yüzden tedbir amaçlı en kısa sürede doktora gitmeni tavsiye ederim. İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın
Canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsınİNŞAALLAH SANA DA EN KISA ZAMANDA EN HAYIRLI ZAMANDA RABBİM BEBEK VERİR VE TÜM İSTİYENLERE DE .. BULANTILARIMIN DEEVAM ETMESİ KORKULARIMI ALDI BİRAZ AMA HENÜZ DOKTORA GİTMEDİM. HAFTAYA RANDEVU ALDIM . ALLAHTAN Bİ SIKINTI OLMAZ İSE O GÜN İÇİM TAM RAHAT ETCEK ALLAHIN İZNİYLE.. BAKALIM .. ALLAH BÜYÜKTÜR . HER ŞEY DE ONDAN.. BEN ELİMDEN GELENİ YAPARIM GERİSİ ALLAHIN İŞİDİR.. ALACAK NEFESİ VARSA GELECEKTİR DÜNYAYA.. YİNE DE BİZ DUA EDELİM Kİ KÖTÜ BİŞİY OLMASIN DAA HER ŞEY YOLUNDA GİTSİN..