- 27 Ekim 2023
- 1.309
- 971
- 43
- Konu Sahibi daria62_ylmaz
-
Benden de bir kuble ekleyebilir miyiz bebeğeiki babadan yarı yarıya alır. anneden almaz. Allahın sopası gibi düsünün.
12.haftaya kadar dna eklenebiliyor. süre dolmadan değerlendirinBenden de bir kuble ekleyebilir miyiz bebeğe
Lütfen lütfen çok olsun isterim
Gıdım gıdım bir tutam
Üflesek yeter mi hocam12.haftaya kadar dna eklenebiliyor. süre dolmadan değerlendirin
Allah Allah nidaları ileBenim bildiğim sonradan gelen döl savaş açıp yumurtayı devirip yeni hükmünü ilan edebilir de.
Aklına ilk gelen kişi olmamgelengiden
@Daydreamm
Oksijensizsu
Bibibella
@Minik Duduklu Tencere
@Miss Salvatore
@my mister
K Kkedi
Koşun hele koşun komikli konu var
Etiketlemeyi unuttuklarımı da çağırın güleriz
Bilemedim bacım bu konu beni de aştı
Evet değişebilir. Ancak eğer ikinci ilişki sırasında çatlamış olan bir yumurta varsa o yumurta döllenir ve iki tane bebek olabilir. Bebekler muhtemelen aynı anda doğar eğer yumurta döllenirse. Aradaki hafta farkına bakmayın o kapanıyor zamanla. Siz yine de babadan gizlice saç örneği vs alarak dna testi yaptırırsanız işiniz garanti olur.Merhaba bayanlar bir soru sormak isterim , kız kardeşim 14 haziranda regli oluyor , 19 Temmuz da 3 haftalık hamile olduğunu öğreniyor ve 7 ağustosta bebek 7,5 haftalık iken başkası ile ilişkiye giriyor bebeğin babası eşi mi ? Yoksa sonradan ilişkiye girdiği kişi bebeğin DNA sını değiştirir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?