Çok geçmiş olsun canım. Şu an birbirimizi daha iyi anlayabilecek kimse yok, cidden çok zor bı durum ama malesef ki elimizden hicbisey gelmedi, kaderimizde varmış bunu yaşamak ben buna inanıyorum. Bununla beraber testlerimi de yaptırmak istiyorum. Benim kürtaj olalı daha 6 gün oldu yarın tam bir hafta olacak. Ztn yarın kürtajı yapan doktoruma randevum var ona gideceğim hemen sonrasında da üniversitesi hastanesinden profdan randevu aldım ona gideceğim durumu anlatacağım eğer o yaparsa orada yaptıracağım tahlilleri yapmazsa da özelde yaptıracağım hatta esim İstanbul'da Düzen Laboratuvarı diye bı yerle konuştu sanırım oraya yaptırırım fiyat biraz çok ama olsun.Gozlerim dolu dolu okudum yazdiklarini.ilk gebeligimdi, 11+3 te ikili test icin gittigimde ultrasonda gorduk kalbinin atmadigini. 10+4te kalmıştı bebek. Oncesinde zaman zaman kahverengi akintim oluyordu ama doktorlar hep kirmizi kanama olmadikca endise etmememi soylediler, gene de tedbir amaçlı progestan kullaniyordum...kurtaj olali yaklasik 3 hafta oluyor. Hala kendime tam.olarak gelmis degilim. Bn de arastirip butun gerekli tahlilleri yaptiracagim. Bakirkoy sadi konuk genetik tani birimi nden randevu aldim. 3.dusugum diyecegim. Bir sonraki gebelikte de ayni seyin olmayacaginin garantisi yok ki neden arastirmayalim?
Bu arada sende de pko var mı canım?