Daha anca hissedersin canim ya bende zayif bi anneydim 49 kilodan altinci ayda bulantilar gecince karnim buyu belirginlesti uzulmene gerek yok daha uc doet ay var onunde bol bol hissettircek o sana kendini seni anloyorum biran once hissetmek istiyosun ama simdi seyirme gbi olur daha net bi sekikde alti yedinci ayda alirsin tekmeleri uzulme tadini cikar her dakikanin:)Kızlar mehaba ben 20. Haftanın içerisindeyim ilk gebeliğim ve bebeğimin hareketllerini hissetmiyorum ultrasonda hareket vardı ama hissetmiyorum karnım bile henüz belli değil kilolu bir anneyim ve insanlar karnin kilo gibi duruyor diyorlar moralimm bozuluyo sizler bu haftada nasildiniz paylsirmisiniz lütfen
Kızlar mehaba ben 20. Haftanın içerisindeyim ilk gebeliğim ve bebeğimin hareketllerini hissetmiyorum ultrasonda hareket vardı ama hissetmiyorum karnım bile henüz belli değil kilolu bir anneyim ve insanlar karnin kilo gibi duruyor diyorlar moralimm bozuluyo sizler bu haftada nasildiniz paylsirmisiniz lütfen
Canım çok saol ya çok takıyordum hareketlerini hissetmiyorum degince millet aaa nasil 5 aylık hissetmezsin hamileyim degince hic hamile gibi degilsin kilo gibi duruyo diyolar ya canım çok sıkılıyo :) bu arada bazen cok nadir seyiriyo karnım az önce süt ictim seyirdi :)Ay banada yok bes aylik hamilesin yok sen cocuk doguramazsin cocuk yok meydanda diyolardi noldu allahimin izniyle karnimda bi buyudu oglusum onlara inat resmen karnim bianda catlicaktim resmen ki catladimda buyuklukten hem zaten karnin buyuk olunca coxuk saglikli olcak saniyo bu cahil insanlar cocugun sagligi karninin buyumesine bagli degil sen onu icindw ole guzel buyutcen ki gun gectikce karninin buyumesine sen bile sasircan
Ozellikle ben sag tarafima yatarken yada sirt ustu yatarken hissediyodum kac kilosun bu arada milletin taktigi kadar var misin yani bunu saglik acisindan soruyorum ve dogum acisindan seni incitmek icin degil canim hamilelik nasil geciyo ilk vebek mi cinsiyet ne isim dusundunuz mu soruyorum ama kendimden biliyom insan konusup paylasmak istiyo insan:)Canım çok saol ya çok takıyordum hareketlerini hissetmiyorum degince millet aaa nasil 5 aylık hissetmezsin hamileyim degince hic hamile gibi degilsin kilo gibi duruyo diyolar ya canım çok sıkılıyo :) bu arada bazen cok nadir seyiriyo karnım az önce süt ictim seyirdi :)
Kızlar mehaba ben 20. Haftanın içerisindeyim ilk gebeliğim ve bebeğimin hareketllerini hissetmiyorum ultrasonda hareket vardı ama hissetmiyorum karnım bile henüz belli değil kilolu bir anneyim ve insanlar karnin kilo gibi duruyor diyorlar moralimm bozuluyo sizler bu haftada nasildiniz paylsirmisiniz lütfen
canım bu ara biraz kpirdandi eşim benden daha pimpirikli 2 haftaya bi doktora kontrole gidioruz :) çook şükür bebekte hiç bir problem görünmüyor ama işte ilk gebelik telaşlanıyor insan :)Daha 4 aylık hamilesin bu kadar endişelenme :)
6 aydan önce karnın hiç belli olmayabilir sonra istesen de saklayamayacaksın. Şimdi benim karnım o kadar kocaman ki duşakabinin kapısından geçerken zorlanıyorum :) Hareketlerini ilk hamilelikte erken hisseden pek olmuyormuş ben 16. haftada bir seyirme hissetmiştim ama asıl 21-22. haftada başladım hissetmeye. Gaz hareketi gibi geliyor çoğu zaman anlamıyorsun bile miden mi guruldadı, bebeğin mi hareket etti. Son 2 ayda bebeğin hareketlerini hissetmiyorsan sıkıntı olabilir ama şimdi senin için çok erken. İçini ferah tut, endişelenme. Sen endişelendikçe bebiş de hissediyor bunları unutma. Her ultrasında zaten hareketlerini göreceksin.
canım bu ara biraz kpirdandi eşim benden daha pimpirikli 2 haftaya bi doktora kontrole gidioruz :) çook şükür bebekte hiç bir problem görünmüyor ama işte ilk gebelik telaşlanıyor insan :)
İnşallah :) daha önce dış gebelik yaşadım Sonra da ilk hamileliğim olduğu için hem tecrübem yok hem pinpirikliyim. çikolatadan sonra da kımıldamayınca endişelendim ama doktor söylerdi herhalde di mi? 1 ay sonra gel dedi adam zaman geçmiyor bana. Çok mu evhamlıyım acaba
bende en ufak kıpırtı hıssetmıyorum acıkcasıİnşallah :) daha önce dış gebelik yaşadım Sonra da ilk hamileliğim olduğu için hem tecrübem yok hem pinpirikliyim. çikolatadan sonra da kımıldamayınca endişelendim ama doktor söylerdi herhalde di mi? 1 ay sonra gel dedi adam zaman geçmiyor bana. Çok mu evhamlıyım acaba
Evet insanlar kafa karıştırıyor bende korkuyorum bir şey olsa hissetmiycem diye inşallah dediğin gibi olur sağlıkla kucağımıza alalım :) peki bulantı kusman var mıbende en ufak kıpırtı hıssetmıyorum acıkcası
2 hafta sonra cınsıyetını ogrenmek ıcın doktora gıdıcem onda sorucam
herkes hıssedersın karınca yurur gıbı olur seyırır nasıl kıpırdamıyor dıyor kafama takılıyor
ölse falan farketmıcem
ınsanlar kafamızı bulandırıyor valla kımseyı dınlememek lazım
nasılsa bıgun cok buyucek ve bızı uyutmıcak kadar kıpırdıcak bence sabredelım :)
kotu bırsey olcagını sanmam
coook kotuydumEvet insanlar kafa karıştırıyor bende korkuyorum bir şey olsa hissetmiycem diye inşallah dediğin gibi olur sağlıkla kucağımıza alalım :) peki bulantı kusman var mı
3 ayda 10 kilo mu kıyamammm Çok geçmiş olsun inşallah daha da iyi oluruz benimde cok kotuydu 4 kilo verdim gün geçtikçe kötünün iyisi :) hala kusuyorum tiksinmelerimde devam ediyor her seyi Yiyemiyorum ama bugünler geçicek sağlıkla büyütücez bebeklerimizi:)coook kotuydum
2 gunde bır acıllık olup serum alıyordum
yuksek tansıyonumda vardı
3 ayda 10 kılo verdım
ama sımdı cook ıyıyım 2 haftadır su ıcıp yemek yıyebılıyorum
allahım bebıslerımızı saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın
ısteyen herkese versın ınsallah
Tesekkurler inşallah bende hissederim ama ben ultrasonda baktıgımızda hiç hareket etmedi ondan endişelendim22.haftada hisettim... endişenlenme