Anne karnında bebeğin hareketleri

Kızlar bana bir yardım eder misiniz!!!!!!! 12. Haftanın basında ikili tarama testimizi yaptırdık. Çok şükür bir şey çıkmadı. Kalp atışını da duyduk ancak bebek hareketsizdi. Hatta önce doktor çikolata yiyin 45 dk snr gelin dedi. Yedim geldim karından enseyi yine ölçemedi vajinal ultrasonla bir başka açıdan yakalayıp ölçtü. kuruntu oldu bende bilgisi olan var mı neden hareketsiz ki
Canım sıkıntı etme ,benim bebeğim 11. Haftadan 21. Haftaya kadar ultrasonda hiç hareket etmiyordu,secde etmiş bir pozisyonda yatıyordu:KK66:
21+1 de ilk kez hareket ettiğini hissettim,şimdi kıpır kıpır çok şükür ,o yüzden hic sorun etme,keyfini çıkar :)

bende en ufak kıpırtı hıssetmıyorum acıkcası
2 hafta sonra cınsıyetını ogrenmek ıcın doktora gıdıcem onda sorucam
herkes hıssedersın karınca yurur gıbı olur seyırır nasıl kıpırdamıyor dıyor kafama takılıyor
ölse falan farketmıcem
ınsanlar kafamızı bulandırıyor valla kımseyı dınlememek lazım
nasılsa bıgun cok buyucek ve bızı uyutmıcak kadar kıpırdıcak bence sabredelım :)
kotu bırsey olcagını sanmam
Canım 13. Haftada hissedebilmen imkansız,kafana takma :KK66:
Bizim topic te gördüğüm en erken 18. 19. Haftalarda hisseden vardı,ben 21+1 de hissetim. Gebelik kişiden kişiye farklılık gösteren bir durum,o yüzden kendi gelişmelerini takip et :KK66:

Canım 13. Haftada hissedebilmen imkansız,kafana takma :KK66:
Bizim topic te gördüğüm en erken 18. 19. Haftalarda hisseden vardı,ben 21+1 de hissetim. Gebelik kişiden kişiye farklılık gösteren bir durum,o yüzden kendi gelişmelerini takip et :KK66:
cok sabırsızlanıyorum :KK70:
artık dogsunda mızıklansın yiyim onu :KK70:

DÜN İKİNCİ KEZ ULTRASONA GİTTİM İLKİNDE SADECE KESEYİ GÖRMEK İÇİNDİ NORMALDE SATA GÖRE 8+4 OLMASI GEREKİRKEN ULTRASONDA 9+1 ÇIKTI KALP ATIŞLARINI CİHAZ ARIZASI YÜZÜNDEN DUYAMADIM AMA EKG ÇİZGİLERİNİ GÖRDÜM O AN İNANILMAZ Bİ DUYGU GÖZLERİM DOLDU HEYECANLANDIM KORKTUM SADECE KESEYİ DEĞİLDE BEBEĞİMİ ORDA GÖRMEK BAMBAŞKA Bİ DUYGU HALA DÜŞÜNDÜKÇE GÖZLERİM DOLU DOLU OLUYO ALLAH İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGULARI YAŞAMAYI NASİP ETSİN SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH :KK61::KK9:

DÜN İKİNCİ KEZ ULTRASONA GİTTİM İLKİNDE SADECE KESEYİ GÖRMEK İÇİNDİ NORMALDE SATA GÖRE 8+4 OLMASI GEREKİRKEN ULTRASONDA 9+1 ÇIKTI KALP ATIŞLARINI CİHAZ ARIZASI YÜZÜNDEN DUYAMADIM AMA EKG ÇİZGİLERİNİ GÖRDÜM O AN İNANILMAZ Bİ DUYGU GÖZLERİM DOLDU HEYECANLANDIM KORKTUM SADECE KESEYİ DEĞİLDE BEBEĞİMİ ORDA GÖRMEK BAMBAŞKA Bİ DUYGU HALA DÜŞÜNDÜKÇE GÖZLERİM DOLU DOLU OLUYO ALLAH İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGULARI YAŞAMAYI NASİP ETSİN SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞALLAH :KK61::KK9:
Allahım daha da güzel duygular yaşatsın İnşAllah :KK66: :KK66:
Kese,bebek,kalp atışı 3lüsü geçtikten sonra daha da heyecanlanıyor herşey,boyu ne kadar,ağırlığı ne kadar,cinsiyeti ne diye sürüp gidiyor :)
Hele birde hareketlenmeye başlayınca,tadından yenmez oluyor <3

bende en ufak kıpırtı hıssetmıyorum acıkcası
2 hafta sonra cınsıyetını ogrenmek ıcın doktora gıdıcem onda sorucam
herkes hıssedersın karınca yurur gıbı olur seyırır nasıl kıpırdamıyor dıyor kafama takılıyor
ölse falan farketmıcem
ınsanlar kafamızı bulandırıyor valla kımseyı dınlememek lazım
nasılsa bıgun cok buyucek ve bızı uyutmıcak kadar kıpırdıcak bence sabredelım :)
kotu bırsey olcagını sanmam

Sizin hissetmeniz için zaten erken ki. İnsanlar da yani hakkaten kafa bulandırmak için bekliyorlar resmen. Ben ilk 18. haftada hissetmeye başladım, şimdi de çok net ve sürekli hissediyorum :)

Sizin hissetmeniz için zaten erken ki. İnsanlar da yani hakkaten kafa bulandırmak için bekliyorlar resmen. Ben ilk 18. haftada hissetmeye başladım, şimdi de çok net ve sürekli hissediyorum :)
:KK68:

Allahım daha da güzel duygular yaşatsın İnşAllah :KK66: :KK66:
Kese,bebek,kalp atışı 3lüsü geçtikten sonra daha da heyecanlanıyor herşey,boyu ne kadar,ağırlığı ne kadar,cinsiyeti ne diye sürüp gidiyor :)
Hele birde hareketlenmeye başlayınca,tadından yenmez oluyor <3
kesinlikle öyle artık daha heyecanlıyım anneliği hissetmeye yeni başladım sanki yeni farkına varmaya başlıyorum hamileliğin =)

X