uykusuzluk.Bende de var..
38 gunluk anneyim. Yanimda ablamin kizi kaliyor.. aksam yukarda tv izliorduk hep birlikte. Bebisim de uyuyordu bende asagiya indim o uyuyorken bende uykumu alayim diye bebisimi yukarda biraktim.. 1~2 saat uyumusum. Uyandigimda esim yanimdaydi onu sarsarak bebegim yok nerde bebegim yokk demeye basladim. Esim gulerek yukarda biraktigimi hatirlatti bana..
hahahhaha nasıl güldümmm yaaaa Allah iyiliğinizi versinnBebegim babaannesinin kucaginda mızıklıyor..benden emzigini stedi. Bende emzigi aldim gittim babaannesinin agzina tıktım.. Kızım ben mi mızıklıyom dedi... Ayyy cok utandim.. Ozur diledim ama sagolsun kayinvalidem sadece güldü git uyu sen dedi..
bende çok güldümm yaaay canım ikisinede çok güldüm. allahta seni güldürsün.
evet canım yakup meteinsanın beynine kazıtıyorlar canım ne yapalım. canım oğlunun ismide mete mi? benim oğlumunda mete.
çok tatlı bi annesin sen. kendimi düşünemiyorum doğumdan sonraselam kızlar,geçen gece kızım 3-4dfa uyandı ve uzun sürdü dalması sürekli emdi.sonunda fursat buldum ve tuvalete gittim bir anne ne yaparsa onu yaptım: pijamamı sıyıracağıma mememi dışarı çıkarttım:)kendime geldim hemen ve çok güldüm:)siz de ne şekerlikler var. Okuyup eğlenelim. bayanssulusmile
Kızım 4 yaşında iken tatil dönüşü havuzdan dolayi idrar yollarindan rahatsızlandı ishal, kusma, ateş vs. Hepsi var uzun bir yolculuktan sonra eve vardık valizleri eve bıraktık derhal hastaneye gittik müşahede altında aldılar serum iğne falan derken sabaha karşı eve gidebilirsiniz dediler doktorun yanına uğrayıp ateş tekrar ederse diye tedbir amacli ilaç yazdirdim doktor fitil verdim dedi elimde kağıdı tutuşturdu tabi bende kafa bir milyon teşekkür edip odadan çıktım arabaya binerken eyvaahhh açmi tok karninami sormadım diye koşarak doktorun yanına gittim acil ful insan dolu kapıda kuyruk ben ise kapıyı çalmadan şey Afedersiniz fitil aç karninami tok karninami dedim derin bir sessizlik doktor yakın gözlüklerinin üzerinden bakarak kızım aç veya tok farketmez makattan sokacaksin dedi ayyy ölsem daha iyiydi
aynenöldüm gülmekten :)
Süpermiş maşallah demek kızınız sessiz nazlım ki yokluğunu anlamamışsınızKreşin son günleri. Büyük Kızımı bıraktık. 1.5 yaşındaki kızımı da öğretmeni aldı seviyor.. sonra normal bir şekilde kresten ayrıldık. Açız. Lokantaya gittik. Sipariş falan derken telefonum çaldı . Arayan öğretmenimiz. " Okulda bir şey unutmuş olabilir misiniz" dedi. Eşim ve ben çantaları kontrol ediyoruz. Hala kafa basmadı bizim . Ben " yoooo" diyorum . Öğretmen "Asya nerede????" Diye sorunca bizim elimiz ayağımıza birbirine dolandı.. . Nasıl bir haldi ki unuttuk bebeği.??? Bu arada öğretmenimiz aile dostumuzdur ve biliyorum bu geçerli bir mazereti değil..
yanımda kayınvalidemle eşim var yemin olsun bana bakıyorlar telefona bakıpta neden güldüğümeselam kızlar,geçen gece kızım 3-4dfa uyandı ve uzun sürdü dalması sürekli emdi.sonunda fursat buldum ve tuvalete gittim bir anne ne yaparsa onu yaptım: pijamamı sıyıracağıma mememi dışarı çıkarttım:)kendime geldim hemen ve çok güldüm:)siz de ne şekerlikler var. Okuyup eğlenelim. bayanssulusmile
Ne iyi yaptınız öldüm gülmektenNe Kadar Çok Gülmüştüm Bu Konuda
Hey Gidi Günler Heyy
Öne Çıkarayım Bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?