Anne haller...:) biraz da gülelim

uykusuzluk.

hahahhaha nasıl güldümmm yaaaa Allah iyiliğinizi versinn

Bende gecen aksam oglumu salliyordum çocuk uyumus bende uyumusum esim almis besigine koymus sagolsun ben hala ayaklarimi salliyormusum durttu uyardi sağolsun ayaciklarim dinlendi biraz

Güzel paylaşımlar yenilerini bekliyoruz hamileliğin son günlerinde epey güldür dü paylaşımlarınız inş yakın Zaman'da ben bişeyler paylaşabilirim

çok tatlı bi annesin sen. kendimi düşünemiyorum doğumdan sonra

ben 10 aylık bi anneyim ayaklarımda sallarken eşim alıyo beşiğe koyuyo cocuk nerde dediğim çok oluyo benimde ama geçen akşam bebeğimi emzirdim beşiğine yatırdım çok uykum var yatağıma yattım oğlum beşiğinde hem alıyo anne diye bende uyandım bebek yanımda sanıyorum ya eşimi çekiyorum kendime bebek diye ağlama diye gögüsümde sallamaya çalışıyorum oda beni uyandırdı dedi ne yapıyosun cocuk ağlıyo ben diğil dur veriyim dedi uyukluyorum hala ben ama bebeğimi emzirdim oda içerde güldü durdu çok komikdi

Doğum yapmadan önce bırdaki yazıları okuyup gülerdim ve şimdi banada kısmet oldu beşiği yataktan sallamak için bir kurdela bağladık mızladıkça sallıyordum geçenlerde uykusuz yorgun günlerde kız beşikte ben yatakta uyumuşum elimde Kurdela eşim işten geldiğinde kız uyanmış sessiz sessiz beşiğinde oynuyormuş ben uyuyum diye bebişi salona almış tabi bi ara kız mızlayınca ben hemen sallamaya devam etmişim taki eşim gelip elimden kurdelayı alana kadar:)

Uykusuz bir dönem eşim hadi kalk yemek yiyelim diyor ben dur kız mamasını yediriyim diyorum eşimde kadın kafayı yedi bakışı ne Bebek var ne biberon ben yanındaki yastığa doğru yönelmiş yemek yedirmeye çalışıyom :))

Kreşin son günleri. Büyük Kızımı bıraktık. 1.5 yaşındaki kızımı da öğretmeni aldı seviyor.. sonra normal bir şekilde kresten ayrıldık. Açız. Lokantaya gittik. Sipariş falan derken telefonum çaldı . Arayan öğretmenimiz. " Okulda bir şey unutmuş olabilir misiniz" dedi. Eşim ve ben çantaları kontrol ediyoruz. Hala kafa basmadı bizim . Ben " yoooo" diyorum . Öğretmen "Asya nerede????" Diye sorunca bizim elimiz ayağımıza birbirine dolandı.. . Nasıl bir haldi ki unuttuk bebeği.??? Bu arada öğretmenimiz aile dostumuzdur ve biliyorum bu geçerli bir mazereti değil..

Benim de 2,5 aylık bir kızım var. Annemlere yatıya geldik ben boğazımı üşüttüm çok fena öksürüyorum geceleri cocuğu korkutup uyandırıyorum. Annemde aldı bebeği ben odada yalnız uyuyorum. Bir ara kız kardeşim bebeğin bezini almak için odaya girmiş karanlıkta ayağını sehpaya çarpmış ben sesi duyunca uyku halinde "piş piş piş" diye seslenmeye başlamışım. Kardeşim diyor ben odadan çıktığımda hala piş piş yapıp duruyordun diye.

öldüm gülmekten :)

Süpermiş maşallah demek kızınız sessiz nazlım ki yokluğunu anlamamışsınız

yanımda kayınvalidemle eşim var yemin olsun bana bakıyorlar telefona bakıpta neden güldüğüme

bende anlatayım. oğlum 1 yaş civarında. biz izmire tatile gittik. dönüştede kaz dağlarına gittik. baya kalabalığız. bi 5-6 kişi varız en az. neyse gezdik, arabaya doğru gidiyoruz. oğlan bebek arabasında oturuyor. kadının biri alçak sesle "çocuğun kakası" dedi. bir baktık ki oğlum bir kaka yapmış ta bebek arabasına bile taşmış. onca kişi görmemişiz. neyse hemen arabada hummalı bir temizlenme çalışması. bebek arabasını temizledik falan zor zar.

Ne Kadar Çok Gülmüştüm Bu Konuda
Hey Gidi Günler Heyy
Öne Çıkarayım Bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…