Sezeryan olmustum ve bilenler bilir gaz cikarmadan su bile icilmez, saatler geciyor ben yuruyorum ama tik yok hemsire ikidde bir gelip soruyor cikardinmi gazini bende tik yokneyse en sonunda ufak bi gaz agzimdan cikarabildim:) ohhhsu icebilirim artik derken hensire agizdanmi diye kahkaha atti anlamadim tabi. Sonra assagida hareketlenme hissediyorum ama odada yok yok, tum aile buyukleri yanibasimda srssizce oturmuslar cay iciyorlar( butun gun ceneleri durmamisti oysa) tutuyorum ama yook geliyor birakmam lazim neyse sika sika farkettirmeden yaptim rahatladim. Hemsire geldi cikardinmi dedi evet dedim ordakiler sok olduu dogruya hangi arada yapmistim:))) eve geldim sonunda ama gazman gibiyim bitmiyor mubarek, onceden diyordum geliyoooor gulmeyin birakiveriyordum, annemde kiziyor kizim rahat ol geldigi gibi birak diye. Ok gelirse artik uyarma yok dedim. Herkes. Oturuyor yorgunluk iyice cokmus herkese, yine cay iciyorlarken ben bi biraktimki sormayin ses bombasiydi sanki herkes sicradi yerinden abartisiz, sonra bir kahkaha koptu burunlarindan cay dsmliyordu bende tutamadim guldum amacok surmedi dikislerim sebebiyle bi guzelde agladim agridan:))
bizimki daha doğduğu gün annemi bir güzel çişiyle yıkadı.. hıncını daha tam olarak alamamış olacak ki; geçenlerde benim altını temizlediğim sırada yanımda duran babamı pas geçip onun yanında duran annemi isabet ettirdi.. sevgisini böyle gösteriyo çocuk.. ne yapsın..
kızım kırkını daha çıkarmamıştı. kızımın babannesi altını değiştiriyordu. bi yandan da canım kızım, prensesim diye seviyordu. benim kız sen misin seven der gibi hem kakasını hem çişini babannesinin üzerine yaptı. ama ikimiz de şok olduk kız çocuğu yatarken bu kadar uzağa fırlatabilir miymiş diye :roflol: ay annemin o haline çok gülmüştüm
ikizlerim daha 2-3 aylıktılar..evde sürekli bir emzirme telaşı ben damızlık gibi geziyorum göğüsler meydanda..kayınvalidemle bebeği yıkamaya niyetlendik..yıkıyoruz ben emzirip uyutuyorum hemen sonra diğerine geliyor sıra..kayınvalidem koluma bakarak (saatimi kast ederek) çıkar kızım istersen dedi...ben ne yaptım dersiniz göğsümü açtım bakıyorum..annem bastı kahkahayı ben de alık alık bakıyorum ki ne gülüp duruyor bana böyle diye :)) sonradan uyandım tabi ama komikti o an hakkaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?