Anne haller...:) biraz da gülelim

Ay öldüm gülmekten. harika :roflol:

kızım kırkını daha çıkarmamıştı. kızımın babannesi altını değiştiriyordu. bi yandan da canım kızım, prensesim diye seviyordu. benim kız sen misin seven der gibi hem kakasını hem çişini babannesinin üzerine yaptı. ama ikimiz de şok olduk kız çocuğu yatarken bu kadar uzağa fırlatabilir miymiş diye :roflol: ay annemin o haline çok gülmüştüm

Cok guldum canim ya..yerim onu ben :roflol:

Hani size emzik hikayesini anlatmisdim ya ..
Simdi bizimki isi ilerletti ,artik biberonuda benimle paylasiyor ..
Anne al bir sana bir bana bir sana bir bana arada emzikde verelim hadi hep beraber...:ecrin_bebek:lülülülülülü

Bebeğim az emiyor, yani aynı sütü daha kısa zamanda emiyor. 20dk emsin diye ne cebelleşiyorum anlatamam. Bugün yine kavga dövüş emzirirdim. Ben onu memeye dayıyorum; o cırtlıyor. Neyse 20dk oldu, memeyi bıraktı. Ben de kanepenin üzerine bıraktım bebeğimi. Bir yandan toparlanıyorum, diğer yandan kuzumun yüzüne bakıyorum. Kaşlarını çatmış inatçı pisi oğlum; benimle gözgöze gelince başladı "aguaguaagggu" diye sinirli sinirli söylenmeye. Daha 2,5 aylık anneye dil pabuç kadar...kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa gecen gun tupe makarna koydum kaynasın dıe o sırada emzıreyım dedım uzanara emzrdımbebekte bnde uyuykalmışız bı kalktım makrna yapışmış az daha yanıodu tencere allahım yaa ne hale geldık yorgunluktann cok tehlıkelı şeyler yapıorumm:bbo:

bnimde çok komik hallerim oluyor bazen
oğlum 9 aylık ve artık hayır cıs mama amme gibi şeyleri öğrendi sayılır
neyse geçen gün mutfakta çorba yapıyorum
sinek musallat ooldu başıma
gitmiyor bi türlü
bnde sineğe ne dersem beğenirsiniz
cıs ya cısssss
:))) çok güldüm kendime:))))
yine bahçede dolaşırken yanıma kei geldi
bnde mutfakktan bi parça ekmek getirdim
kedi bni görünce ürktü biraz bnde
gel hadi pispis mammam mammam....diyorum kediye
yine sonradan farkedip çok güldüm:)))

Son düzenleme:
Bu olay kocamın başından geçti ama benim yanımda...

Bir gece bebeğim uyandı,doğal olarak ben de emzirmeye götürdüm salona. Neyse karnını doyurdum oğlumun, getirdim yatağına yatırdım. Kendim de yatağıma yattım, kolum hafifçe eşime dokundu veeee eşim birden yataktan fırladı, deli gibi sağa sola bakmaya başladı. Yatağın altına bakıyordu. Ben de "n'loyor yaw" diye düşünürken, eşim bir yandan deli gibi bakınıp diğer yandan bana sordu: "Bebek nerede, ne yaptın bebeği?" Ben de uyku sersemi "yataaandaaaa" dedim. O da "ha iyi o zaman" deyip, arkasını döndü ve uyudu.

benim de bebeğimin kırkı çıkmadı daha çok yeni,
geçen gece uyku sersemi uyandık, eşim bebeği verdi kucağıma, hangi ara aldı hangi ara bana verdi niye verdi farkında bile değilim,
bebeği aldım sırtına vuruyorum filan, gazını çıkarıcam da, çocuk ta ağlayıp duruyor niye susmuyo bu diyorum uyku sersemi,
meğer ki çocuk emmeye uyanmış, karnı aç ama annesi ayakta uyuyor, karınını doyurdu da sanki gazını çıkaracak

ikizlerim daha 2-3 aylıktılar..evde sürekli bir emzirme telaşı ben damızlık gibi geziyorum göğüsler meydanda..kayınvalidemle bebeği yıkamaya niyetlendik..yıkıyoruz ben emzirip uyutuyorum hemen sonra diğerine geliyor sıra..kayınvalidem koluma bakarak (saatimi kast ederek) çıkar kızım istersen dedi...ben ne yaptım dersiniz göğsümü açtım bakıyorum..annem bastı kahkahayı ben de alık alık bakıyorum ki ne gülüp duruyor bana böyle diye :)) sonradan uyandım tabi ama komikti o an hakkaten..

aynısını benim oğlan yaptı.dedesi pipisini görsün diye bezden çıkardı kopturu koptur oturma odasına götürdü. ben arkaan bağrıyom dur o açılınca koyu veriyor her yere die öylede oldu.babanesi tam pipisine oğru eğilmişken ağzına yaptı ay çok gülmüştük

koptum resmen.....
Allah kolaylik versin canim..

bizm oğlan 2 aylık geceleri cok sık emziriyorum.. 1 haftadırda cok hastayım hastalık uykusuzluk bazen ağlamasını duymuyorum bıkac gun once yine öyle bı ağlama eşim beni kaldırmaya çalışıyor bende onu sıvazlıyorum tamam annecim ağlama şimdi emziricem diye..bı ıkı gun önce asılarımız vardı oyuzden bıraz ağlağız.. genelde sakin olduğu için ağlarken cok panık yapıyoruz bu sabah yine şiddetli bi ağlama ben kucağımda pışpışlayıp sallamaya calısıyorum eşim emziğini getirdi panikten benim ağzıma sokmaya çalışıyor önce saka yaptığını dusunmustum taki o kahkahayı basana kadar...

İki gündür oğluşum ne zaman altını açsam üzerime çişini yapıyor. Tam bezi elime alıyorum "şıırrrrr" üstüm başım heryerim çiş. Bir de çok komik bir şey yapmış gibi kikirdiyor.

bende doğum yaptıktan 1 hafta sonra gece oğlum ağlıomuş bana getirmişler kalk emzir die yorganı toplayıp göğsümü açıp bebek gibi emzirmeye başlamışım

Bebeğim eskisi gibi çok emmeye başladı. Bir ara 20dk zor emiyordu, şimdi tek memeyi 20dk emiyor. Geceleri zorlanıyorum haliyle. Bir gece yine kalkıp emzirdim bebeği. Uyutup yatağına da yatırdım. Başımı yastığa koyup uykuya dalmışım.
Oğluşum uyandı çığlık çığlığa... Ben de başladım söylenmeye. "Daha 10dk oldu yatalı, yine uyandı, ne yapacağım ben sabaha kadar.." diye. Bebeği kucağıma aldığımda gözüm saate ilişti. Oğlum 2,5 saattir uyuyormuş, ben yorgunluktan vakti anlayamamışım.

benim kızımda geceleri ağlıyor bende artık okadar adakte olmuşum ki onun sesine hemen uyanıyorum 2 gece önce kızımın sesini dudum galiba pış pış yapıyorum bide uyandımki eşime sarılmışım eşimin poposuna sırtına piş pış yapıyorum tamam kızım uyukızım derken uyandım
aha bu bebekler akıl bırakmadı bizde

ay cok gergin bi aksamda sayenizde bol bol guldum...hatta karnim acidi :)

hadi ben de aklima gelen biseyi yazayim..benim oglum kucukken cok zordu buyuyunce de degismedi..herseyi zorla yaptiriyorduk..yeme uyuma disari cikarma...iki kere basima gelen yemek yedirme hikayesi anlatayim..hem de 1 kusur yasindayken..uyku hali de yoktu bende...her zamanki gibi elimde kasik oglumun pesinde kosarken sen git dalginlik ve yorgunlukla kocanin agzina kasigi sokmaya calis..adam saskin gozlerle bana bakarken acsana agzini diye bi de kiz...bi sure sonra farkettim esime yedirdigimi...oglum da saskin saskin kenardan bakiyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…