- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
DoGum yapali 4 gun olmustu ve bebegim ememiyordu gogus ucum cikmadigi icin, esimi aradim gorumcemi getirmesini bebegi emzirmesini soyledim esimde arabada arkadaslarina hava atiyormus o sirada oglum oldu diye kutlamaya gidiyorlarmis, esim cook uzuldu ses tonu degisti tabi Yanindaki arkadasi sormus ne oldu diye benimkinin cevabi bebek ememiyor elifin gogsunun ucu yokmus.. Bi ciglik duydum tlfnda neee gogsunun ucumu yokkk....
bende gecen misafirlige gittigimizde dondurma ikram ettiler tadi hosuma gitti esime de tatmasi icin israr ettim o da tamam ver dedi kasigi agzina hizlica sokup cikardim sonrada agzinin kenarini kasikla temizledim ,kizima hergun yemek yediren ben olunca otomatik olarak bir an ona yediriyorum sandim heralde , adamin dislerini kiriyordum neredeyse sempatiksalakcinni
gece bebısı emzırdım yatırdım kocam da mısıl mısıl uyuyordu askım dıyıp opucegıme anneeeem dıyıp optum onukaydirigubbakcemile3
emzır yatır emzır yatır derken yatagın kenarına oturarak uyumusum kalmısım elımde memem ırkılerek uyandıgımda bır baktım kucagımda oglan yok megerse emzırıp yatırmısım bıle.
dun gecede cocugun sesı geldı offffflayarak yenı yatırdım yaa uyu uyu dıye soylenıyordum saate bır baktım kı 3,5 saat olmus yatıralı 3 saat uyumus oldugum ıcın sevındım ama gozumu acamıyordum hıc bırsey anlamadım yanii
o kadar cok kendıme guldugum seyler oluyor kı sımdı hepsı aklıma gelmıyor bır keresınde nasıl cok acıkmısım kahvaltı yapamamısım aksam uzerı gıbı oglumu uyuttum uyanmadan yıyım hemen bırsey dedım tepsıye hıphızlı koydum bırseyler odaya gıttım dızımde tepsı hem tv ye bakıom hemde yıyom tepsıyı sankı dızımde oglan varmıs gıbı saga sola hıphızlı salladıgımı farkettım tepsıyı hem sallıyorum hem yıyorum
kızlar yazıcam ama söz verın cok gülmek yok ıkı beşığı var bırı kucuk portatif bırıde mobılya besığı yatak odasında ıyı bakın sımdı kızım göğsumde emıyo oturma odasındayım yan bınadada kucuk bır bebek var ben sandım benımkı ağlıyo oturma odasından kızım göğsumde bır cırpıda gıttım baktım besık bos kızım kucağımda sonra basladım guleye ıcmdende dıyorum olsun KK dekı arkadaslar var yanlız deyılım naniknanik
Kızıma annecim annecim diye seseniyorum eşimden benden etklenmiş olacakki baktım oda annecim diye seviyoOnun tek annesi var oda benim sen babacım diye sev dedim öldük gülmekten
Dün kafam çok dalgındı küçük kızım kuruyemiş yemeye uğraşıyor, elinde kabuklu badem geldi...anne açda yiyeyim demek istemiş çocuk, bende soyup ağzıma atmışım, inanın farkında değilim, çocuk ağzıma baktı..baktı...ağlıyor ben hala anlamıyorumkafamçokkarıştı, bu çocuk neden ağlıyor acaba diye düşünüyorum hala sempatiksalakcinni:bbo:laelaelaelaelae
Kızıma annecim annecim diye seseniyorum eşimden benden etklenmiş olacakki baktım oda annecim diye seviyoOnun tek annesi var oda benim sen babacım diye sev dedim öldük gülmekten
kızlar yazıcam ama söz verın cok gülmek yok ıkı beşığı var bırı kucuk portatif bırıde mobılya besığı yatak odasında ıyı bakın sımdı kızım göğsumde emıyo oturma odasındayım yan bınadada kucuk bır bebek var ben sandım benımkı ağlıyo oturma odasından kızım göğsumde bır cırpıda gıttım baktım besık bos kızım kucağımda sonra basladım guleye ıcmdende dıyorum olsun KK dekı arkadaslar var yanlız deyılım naniknanik
DoGum yapali 4 gun olmustu ve bebegim ememiyordu gogus ucum cikmadigi icin, esimi aradim gorumcemi getirmesini bebegi emzirmesini soyledim esimde arabada arkadaslarina hava atiyormus o sirada oglum oldu diye kutlamaya gidiyorlarmis, esim cook uzuldu ses tonu degisti tabi Yanindaki arkadasi sormus ne oldu diye benimkinin cevabi bebek ememiyor elifin gogsunun ucu yokmus.. Bi ciglik duydum tlfnda neee gogsunun ucumu yokkk....
Isde dun olan oldu zavalli esim uykusuzlikdan en sonunda calisirken sayiklar oldu , bu arada hemen bir aciklama yapayim esim yabanci ama turkcesi biraz bozuk olsada iyi konusur , onun oglumuza surekli soyledigi bir ninisi var birde ustelik turkce soyluyor siz dusunun artik, gece hic uyumadik ve nobetlese kalkatik, sabah uykusuz ise gitti oglen beni aradi ve nedese begenirsiniz :
Askim burada herkez beni deli sanmaya basladi, biryandan is yapiyorum biryandanda : Saya uyu mus mus mus , saya uyu saya uyu mus mus mus diye hemde yuksek sesle nini soyluyormusum kendime geldigimde herkez bana bakiyordu allahdan turkce bilmiyorlarda ne soyledigimi anlamadilar demezmi..sempatiksalakcinni
Ben o an telefon elimde yerlere yattim vallaha koptum gulmekden....:roflol::roflol:
bide ben anlatayım da kopunn
bebişim doğduğundan beri sürekli olagelen bişi buu, doğduğunda ailem aman yatağa alma üstüne düşersin aman elinden kayar düşürürsün uykulu emzirme vs. diye diye beni paranoya yaptılar
sürekli yatakta eymeni arıyorum eşimi eymen sanıyorum üstünü örtüyorum yataktan düşmesin diye eşime siper oluyorum, en fenası da bi gece eşimi kucaklamışım eşim ne yapıyosun diye sordu yerine yatırcam dedim :)))))))) eşim de iyiki emzirmeye çalışmıyosun zorla diyor :))))))) bebişim 9 ayı bitirdi hala aynı teranem sürüyor ne zaman geçecek bilmiyorum, bayağı bi dalga konusu oluyor yaptıklarım :)))) annelik aklımı başımdan aldı dengem şaştı yaa :))))
Oglum dis cikariyor ve ayni ilk uc ayda oldugu gibi uykusuz geceler yasiyoruz bagzen gecede 3 kez kalktigim oluyor tabi o aglamalar esimde kalkiyor birde o yetmez gibi sabah 4:5 - 5 gibi uyaniyor yani esimde bende ruh gibiyiz . Gecenlerde yine boyle bir gece oglum bir bagirdi esimde bende yatakdan ayni anda firlamamizla birbirimize carptik nasil carptiysak ben yerde gozumde yildizlar cakiyor gozumu acamadigim icin bilemiyorum ama duydugum sesten esiminde bu kazadan saglam cikmadigini anladim bes 10 saniye sonra gozumu actigimda esimde yatagin ucunda yere oturmus gozunu tutuyordu bu arada oglumda son gaz aglamaya devam ediyordu ....Yarabbim nehallere koydun bizi:sinifsinif:
dün gece bebeğimin odasından nefes almak için yatak odama eşimin yanına uzandım.
uyuyakalmışım.
gözümü açtığımda eşimin göğsünde yatıyordum.
fırladım yataktan, bi tandan da bağırıyorum
"bebeğimin göğsüne yattım, uyku sersemiydim, bişey olmuş mudur?"
kendime geldiğimde eşim bana bakıyordu, uykusuzluk bu işte...
ben bazen oğlumla yatıyorum geçen gece uykulu halde yatağına koymuşum sonra eşim yataktan kalkarken iki elimle adamın sütüne bi atladım zannettim ki ayaz uyandı gitmeye çalışıyor. Zavallı eşimin gece gece korku dolu bakışları gözümün öününden gitmiyor..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?