uykusuz geçen bir gecenin ardından bende bir keresinde kül tablosuna çaydanlıktan çay doldurdum taşmaya başlayınca kendime gelebilmiştim...
birkerede oğluma geceyarısı uykudan ağlayarak uyandığında susamıştır diye biberonla su vereyim dedim,suyu biberona doldurdum fakat emzik kısmını takmamışım vermeye kalkınca tabi bütün su suratına döküldü çocuk tıkanıyordu neredeyse ödüm kopmuştu..sonra bir açıldım ne sersemlik kaldı ne birşey :)
uykusuz geçen bir gecenin ardından bende bir keresinde kül tablosuna çaydanlıktan çay doldurdum taşmaya başlayınca kendime gelebilmiştim...
birkerede oğluma geceyarısı uykudan ağlayarak uyandığında susamıştır diye biberonla su vereyim dedim,suyu biberona doldurdum fakat emzik kısmını takmamışım vermeye kalkınca tabi bütün su suratına döküldü çocuk tıkanıyordu neredeyse ödüm kopmuştu..sonra bir açıldım ne sersemlik kaldı ne birşey :)
oooof hiç gülesim yoktu ama koptum valla bazı okuduklarıma. benimde yiğenim var 2,5 yaşında onu hep teyzem diye sevmekten bebeğime ilk doğduğunda teyzeeem gel bakayım aşkım diyordum annem çok gülüyordu o halime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?