Anne haller...:) biraz da gülelim

Dike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
118
27
96
40
Diyarbakır
selam kızlar,geçen gece kızım 3-4dfa uyandı ve uzun sürdü dalması sürekli emdi.sonunda fursat buldum ve tuvalete gittim bir anne ne yaparsa onu yaptım: pijamamı sıyıracağıma mememi dışarı çıkarttım:)kendime geldim hemen ve çok güldüm:)siz de ne şekerlikler var. Okuyup eğlenelim. bayanssulusmile

çok güldüm yahuuuu :)))))))))))))))))))
aklıma şuan gelmedi gelince yazarım...
güzel konu açmışsın , eğlenceli............

Benim oğlum pencereden dışarı bakmaya bayılıyor. dışarı bakarken aynı anda bende dizlerimden yaylanarak sallıyorum onu hoşuna gidiyor. Geçenlerde oğlum kucağımda değil ama ben pencerenin önünde yaylanıyorum.. Penceremiz fransız dedikleri yere kadar pencere ve karşımızda durak var insanlar anlam vermemiştir. Çişim var sanmıştır heralde....

evelsi gece sabah uyandım göğsümü kapatmamışım öyle dışarıda uyumuşum emzirdikten sonra.eşim de yoktu, işteydi anlattım nasıl güldü.
ikinci vukuat, beşiğini sallarken gece uyumuşum yere düştüm öyle uyandım :((

uykusuz geçen bir gecenin ardından bende bir keresinde kül tablosuna çaydanlıktan çay doldurdum taşmaya başlayınca kendime gelebilmiştim...

birkerede oğluma geceyarısı uykudan ağlayarak uyandığında susamıştır diye biberonla su vereyim dedim,suyu biberona doldurdum fakat emzik kısmını takmamışım vermeye kalkınca tabi bütün su suratına döküldü çocuk tıkanıyordu neredeyse ödüm kopmuştu..sonra bir açıldım ne sersemlik kaldı ne birşey :)

uykusuz geçen bir gecenin ardından bende bir keresinde kül tablosuna çaydanlıktan çay doldurdum taşmaya başlayınca kendime gelebilmiştim...

birkerede oğluma geceyarısı uykudan ağlayarak uyandığında susamıştır diye biberonla su vereyim dedim,suyu biberona doldurdum fakat emzik kısmını takmamışım vermeye kalkınca tabi bütün su suratına döküldü çocuk tıkanıyordu neredeyse ödüm kopmuştu..sonra bir açıldım ne sersemlik kaldı ne birşey :)

:1shok::1shok:

ay alemsin canım allah korumuş bebeğini çok güldüm valla geçmiş olsun benimde 3 aylık oğlum var şimdi benimde aklıma gelmiyo yaptığım sakarlıklar gelince yazarım delikafadulden

bir keresinde de oğlumun burnunda pislik vardı alıyım die kulak çöpleriyle biraz çıkarmaya çalıştım çıkmadı bu arada çok da sinirlendi ağladı falan. napıyım ama burnu tıkalı die emmiyordu. hemen sonra bir hapşurdu pislik yüzüme yapıştı:))))) ve böylece çıkmış oldu

Geçen gece oğlumu yatağına normal bir şekilde yatırdım. Bazen yatırırken uyanıyor. Bu deferde gözüm kapalı emzirdim yatırdım yerine o kadar uykum varki...
5 -10 geçmemiştir heralde yataktan takır tukur sesler gelmeye başladı. kendi kendine uyur nasılsa diye ilk önce kalkmadım bekledim biraz.Baktım uyumuyor kalktım, yataktan almak için eğildim ama gözüm yarı kapalı o sırada bacağıma bir tekme...
Bizimki nasıl yaptıysa yatakta enlemesine dönmüş. Bacaklarınıda korkuluklardan dışarı çıkarmış tepiniyor. Gülme krizine girdim o an. Oda bana gülüyor yatataktan.. Daha 3,5 aylık neler yapıyor biraz daha büyüsün işimiz var...

ay konuyu açana teşekkür ederim. güzel bi konu okuyunca güldüm bi güzel :))

benim kızım da daha küçükken arabasında sallayarak uyutuyorduk. akşam yemeklerinde arabayı yanımıza alır, ben bi bacağımla arabayı sallar, bi taraftan da yemek yerdim. bazen eşim yemeğini erken bitirip kalkar alırdı bebişi. ben hala arabayı sallardım :)) farketmem 2-3 dk sürerdi. yani uyku hali falan da değil hem ama öyle bi kilitlemişim ki kendimi. ne olursa olsun o araba sallanacak diye :) durduramazdım kendimi.

bikaç tane daha vardı çok güldüğümüz olayım. aklıma gelince yazarım.

ilk doğum yaptığım günleri hiç unutmam
kızım hiç kucağımdan inmiyordu devamlı koynumda uyuyordu ve heran emmiyordu
gece uyurken bi ara eşimı uyandırıp kalkda bebeği al kucağımdan yatağına koy daha fazla sırt üstü yatamıcam dönmek isityorum dediğimi hatırlıyorum
meğersem kızım yatağında uyuyormuş akannehir
yada uyurken devamlı kızmın ağladığını görüyordum rüyamda yataktan fırlıyorum emzirmek için göğüsümü açiyordum ama bi bakiyordum kızım mışıl mışıl uyuyor :kedi:
devamlı uyukudaan sıçrayıp eşimin kolundan tutup çocuk nerde diye soruyordum kafamçokkarıştı
eşim ilk zamanlar çok çekti vallah halen anlatır güleriz

oooof hiç gülesim yoktu ama koptum valla bazı okuduklarıma. benimde yiğenim var 2,5 yaşında onu hep teyzem diye sevmekten bebeğime ilk doğduğunda teyzeeem gel bakayım aşkım diyordum annem çok gülüyordu o halime.

Aynısını biz de yaşadık..Kızım 17 Şubatta dünyaya geldi..
ıki tane yeğenim var benim de, onlara da çok baktığım için dilim hep "teyzem" demeye alışmış ya kızıma hitap ederken ben de ablamda çok karışıklık yaşadık ilk bir iki gün..
Ablam bana verirken "al teyzesi" diyordu, ben ablama verirken "al annesi" diyordum:))

Back