Bende öyle düşünüyorum çıldırmak üzereyim o hergun karşı dairedeki annesine gidip oturtur ben bişi demem bana gelince ne işin var sabah bulantılarım baş donmem çok yürümek istemedimNasıl yani?? Eşiniz anne babanızın evine gitmenize engelmi oluyor.. Yaa bu nasıl zihniyet kardeşim.. Kusura bakmayın ama engel olamaz yok öyle bişey.. Anneniz babanız sizi büyütsün,yetiştirsin,gözünden sakınsın sonra elin adamı gelsin vay efendim ne işin var... Ben olsam giderim o niye bırakıcakmış sizi ,niye izin alıyosunuzki.. Anneme gidiyorum.. Okadar..
Yani çok ayıp yaptığı.. Seni nasıl üzer.. Oda annesine gidince laf sok.. Ne hergün hergün giyosun deBende öyle düşünüyorum çıldırmak üzereyim o hergun karşı dairedeki annesine gidip oturtur ben bişi demem bana gelince ne işin var sabah bulantılarım baş donmem çok yürümek istemedim
Sanmıyorum yada bilmiyorum bu aralar hiç iyi değil aramız kv de ile konuşmuyorum yani mesafeliyim çok fazla o yüzden her akşam gidip annesinin yanında bir saat oturuyormuşHamilesin bir de utanmadan seni üzebiliyor.Kaynanan dolduruyordur.
Hamileliğin ilk zamanlarının tadını bile çıkaramıyorum tartışmaktan bide bu tuz biber olduYani çok ayıp yaptığı.. Seni nasıl üzer.. Oda annesine gidince laf sok.. Ne hergün hergün giyosun de
Ahhhh anlamıyor işte ve annemler bir ay yokdu buradaHer gün annesini goren birinin, her gün anneni goremezsin deme lüksü yok malesef. Güzelce anlatin bak sen de hep görüyorsun izin vermesem ne düşünürsün diye. Anlamazsa sen de gidemezsin sürekli de o zaman.
Akşama buyuk tartışma çıkacak yani artık kavga etmekten yoruldum şu halimle uzulmek de istemiyorum10 dk mesafedesin yürü git ya da otobüse bin git hiç olmadı taksi tut git yahu
Söyleyen farklı genelde hanımlar kullanır ama.Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey gibi olmuş.
Sormak ne kelime kapıyı çekip gider benle oturmaz bana gelince yorgun uykusu var ama ya artık çok yoruldum kavga etmekten bi insan ailesine gitmesinede karışabilir mi yaallah allah o annesine gidince size soruyormu ki siz ona sorucaksiniz? alin elinize cekirdek citliya citliya yürüyün annenize.... ailenizi görmeye engel olamaz! müsade etmeyin! bu kadar yetki vermeyin kocaniza...
Sormak ne kelime kapıyı çekip gider benle oturmaz bana gelince yorgun uykusu var ama ya artık çok yoruldum kavga etmekten bi insan ailesine gitmesinede karışabilir mi ya