anne baba eş

Sanmıyorum yada bilmiyorum bu aralar hiç iyi değil aramız kv de ile konuşmuyorum yani mesafeliyim çok fazla o yüzden her akşam gidip annesinin yanında bir saat oturuyormuş
Genelde kayınvalideler dolduruşa getiriyor.biraz uzak oturabilseydiniz iyi olurdu.zaten onun annesi ile limoni olmana da misilleme yapıyordur.

Gidiyorum hanımlar gerçekten artık bende çok yoruldum bakalım kopacak kıyametten haber veririm şimdilik yazamıyorum daha

Bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle. Sağlıklı kucağınıza almak nasip olsun. Bulantılarınız için beyaz leblebi öneririm.

Eşinizle aranızdaki diyalog tuhaf gerçekten. 10 dk mesafe için beni bırak vs demenize bile gerek yok. Ben annemlere gidiyorum diye çıkabilmelisiniz evden. Ya da akşam sohbet esnasında bugün de annemlere uğradım dersiniz mesela.

Bu kadar taviz ve söz hakkı verdirmeyin. Hele hele her gün kendi annesi ile en az 1 saat geçiren birine. Sanırım çalışmıyorsunuz siz de her gün annenize gidebilirsiniz.

ben erkek olsun,kız olsun,her iki tarafında,ailelerine gitmek için izin almasını anlamıyorum.(hatta başka yerlere gitmek için bile)sadece,haber verilir."ben şuraya gidiyorum"gibi.
32 yıllık evliyim,ne eşim ne ben izin almamışızdır birbirimizden,sadece merak etmesin diye haber veririz.

bu fırsatı ona sen vermişsin. ondan izin isteme, ona haber ver. yani canım annemelere bırakır mısın/ gidebilir miyim yerine; ben bugün annemlere gidicem, merak etme canım demelisin :)) o tam çıkarken de sen bıraksan ne iyi olur dersin :)

Madem yakinben snneme gidiyorum de ve git izin alma..
Hergün annesini gören birinden izin almakta neyin nesi ..
Hem kendisinede bence söylemelisin sen neden hergün Annendesin msntikli bir aciklamasi varmiymis..

Aileni görmek istiyorsan gidip göreceksin tabii ki, ama ona 10 dk mesafede olan ailenizi görmek için beni bırakır mısın demeyin. Ben bugün annemlere gideceğim haberin olsun demeniz yeterli. Madem 10 dakika mesafede kendiniz gidip gelin. Vallahi benim ailem bize arabayla neredeyse 1 saatlik mesafede çalıştığım için hafta içi gidemiyorum ama haftasonları aklıma estiği cumartesi iki çocuğumu da alıp gidip geliyorum. Pazar günü gideceksem birlikte gideriz. Bizsiz canı sıkılıyor :)

yahu acaba bır gun sadece ıkı ınsnaın evlendığıni görebilirmiyiz????nıye aileler arkdaşlar,toplum evlenıyor nedne nıçın yaa,ben sadece bı ınsanla evlenmek istiyorum,bu yüzden evlenmedım,ama mıllet aileler,düzen ve toplumla evlenıyor,aha işte sonuç,5 dk kaıdn gidemıyor,sebebın ne önemi var,bekarlık sultanlık dıye bu yüzden dıyoryz

10 dklik yer kalk git niye birlikte gidesiniz ki sıkılıyo demek ki adam sık gitmek istemiyo. Yuruyemiyorum diyosun taksiye bin o zaman ne olacak

X