Anne adayı ve anneler lütfen bakın

Sizin bu konuyu 2. Veya 3. Açışınız sanırım. Eşiniz size destek olduğu için kimseyi umursamayın. Evi taşıyınca zaten rahat edersiniz. Bebek için de farklı yöntemler var artık aşılama tüp bebek gibi. Yani daha ileriye gidildi. Her şeyin bi vakti vardır hakkınızda hayırlısı..

Bacim az sakin olsan anlıyorum bunalmışsin ama herkese sert cevaplar veriyorsun.hepsi senin icin dert evet ama asıl bebek yapip yapmamak mi sorunun onu anlamaya çalışıyorlar. Burnundan nefes al ver sakinles. Konunu kendi ellerinle kilitleme

Elti ve Kayinvalideyi şikayet etmişsin burda ama daha sonra da
''onlar cahil idare eden taraf ben olmalıyım'' demişsin. O halde şikayete de gerek yoktu :) ayrıca her zaman bir tarafın idare etmesiyle olmaz bu iş. Karşılıklı denge gerekir..
Evini ayırdığın zaman çocukta yaparsın, rahat ta olursun. Esin destekliyorsa seni diğerleri dış kapı mandalıdır..
Annen için de basın sağolsun..
Kolaylıklar dilerim.

Bebek icin bekleyin... evi tasiyon biraz da maddi acidan duzene girince yapin

1.si o kaynananla dipdibeyken cocuk yapma sakin ha. Herşeyine karisir sende bebekte strese girersiniz. Inanki hamilelik psikolojisi ve sonrasinda altini cizerek soyluyorum lohusalik psikolojisi o kadar zorki. Birileri cocuguna sana karisinca kafayi tirlatirsin yani
2.si esin askerdeen gelmeden hamile kalma derim. Hamileyken esin destegi gercekten cok önemli. Benim hamileligimi ogrendiktrn 1 2 ay sonra esim isle ilgili 6 aya yakin suren egitime gitti ara ara geldi. Ve cok zordu psikolojik acidan. Keske yanimda olsaydin derim hep hamileligimde esimle olamamak icimde uktedir.ki oda daha iki gün önce en buyuk pismanligim hamileliğinde yaninda olamamam dedi. Yani isin özü o dönemi birlikte gecirmenizi tavsiye ederim. Mumkunse kendine ait ozel kaynananin karismadigi bir ortam olunca ve esin askerde gelince hamile kalman hem güzel bi hamilelik gecirmeni hem dogum sonrası kendibi psikolojik acidan daha çabuk toparlamani saglayacaktir.

Kimse çocuk yapma demişte kadın çocuğu eltisinden yada kaynanasından yapmayacak ki..
Kocasından yapacak..

Kocan seni destekliyorsa ve kısır riski varsa neden çocuğu düşünmüyorsun ki zaten??

Haklısın bende böyle düşünüyorum gerçekten
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…