• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne adayı ve anneler lütfen bakın

Sizin bu konuyu 2. Veya 3. Açışınız sanırım. Eşiniz size destek olduğu için kimseyi umursamayın. Evi taşıyınca zaten rahat edersiniz. Bebek için de farklı yöntemler var artık aşılama tüp bebek gibi. Yani daha ileriye gidildi. Her şeyin bi vakti vardır hakkınızda hayırlısı..

Bacim az sakin olsan anlıyorum bunalmışsin ama herkese sert cevaplar veriyorsun.hepsi senin icin dert evet ama asıl bebek yapip yapmamak mi sorunun onu anlamaya çalışıyorlar. Burnundan nefes al ver sakinles. Konunu kendi ellerinle kilitleme

Elti ve Kayinvalideyi şikayet etmişsin burda ama daha sonra da
''onlar cahil idare eden taraf ben olmalıyım'' demişsin. O halde şikayete de gerek yoktu :) ayrıca her zaman bir tarafın idare etmesiyle olmaz bu iş. Karşılıklı denge gerekir..
Evini ayırdığın zaman çocukta yaparsın, rahat ta olursun. Esin destekliyorsa seni diğerleri dış kapı mandalıdır..
Annen için de basın sağolsun..
Kolaylıklar dilerim.

Şöyle izah edim kaynanamla yakin oturduk 1.5 yılı aşkın
Ben istemedim esimde söz taşırim evi 1 sene sık dişini dedi bana buranın kiraları çok uygun borç çok falan tamam dedim zaten 1.5 yıllık evliyim
Şöyle söyleyim eşimin dükkanında babasıda çalışıyordu abiside arada geliyordu falan
İnanır misiniz evime aldığım zeytinyağına kadar kaynanam götürdü söz sahibi oldu
Sonuçta kocasıyla kocam aynı işi yapıyor
AYRI EV MİYİZ diyordu hep sinirim alt üst oluyordu bileziklerimi bozdurmak zorunda kaldım dükkanın borcunu odeyemediler evimin suyu kesildi bilmem ne
Sonuçta eşin her gün stresle gelince sende mutsuz oluyorsun
Eşim durumlara baktı babası sınırlı küfürlü bir adam artık iş yerinde onu çekemez oldu sonuçta evlatsin baba surda hatalisin dese kayinbabam küfür ediyor
Benim annem 3 ay hastanede süründü 9 aylık evliyim o zamanda kaynanam bir gün benim annemi ziyarete gelmedi
Evimiz dipdibe annemin bacakları kesilecek ameliyat oldu kaynanam olacak kadın
Tuttu ANTALYAYA komşusuna gezmeye gitti
Annem bana kızım aranızda sorun mu var insan bir geçmiş olsun der dedi
Yok anne desemde annem inanmadi neyse Ankara'da annem hastaneye kaldırıldı bende nevsehirdeyim otobüsle yanına gidiyorum geliyorum 2-3 kez oldu
4.kez gidişimde annem BEYİN ÖLÜMÜ GECİRDİ ve ertesi gün bayram
Kaynanam eşimi doldurmus İT MİYİM KOPEK Mİ neden senin karın bana gideceğini söylemiyor
Evimiz ayrı ben ona hesap vermek zorunda mıyım
Esimde karıma izni ben verdim gönderdim demiş
Eltimle kaynanam akraba ve eltim aşırı kıskanıyor beni
Şimdi ben iyi giyiniyorum herkes beğenir inanın misafiri iyi agirlarim kimsenin dedikodusu beni ilgilendirmez hayliyle insanlar seviyor sagolsunlar
Eltim benden daha güzel ama herkes beni daha çok beğeniyor kaç kere duydum yüzüme karşı kiyaslamalari ve bundan nefret ediyorum
Çünkü eltim beni herkese rezil etmeye çalışıyor birşey demedigim halde iftira atma çabaları
Neler neler
Velhasıl esim şu an askerde evimizi gelir gelmez taşımayı düşünüyoruz
Eşim astsubaylıktan elendi yumurtalillari üst usteymis doktor çocuğun olmaz belki bir test yaptır demiş bu salı kısır mi değil mi öğrenmek için test yaptiracak
Eşim de hamile kalamami istiyor
Şu an ben 26 yaşındayım KPSS memurluk uğraşıyorum sizce evet desem mi bebek işine
Şubatta yanina gidicem 2 gün
O da olmaz falan korkusu var
Bende tasiyamam evi orda kalırım korkum var bana akıl verin
Bebek icin bekleyin... evi tasiyon biraz da maddi acidan duzene girince yapin

1.si o kaynananla dipdibeyken cocuk yapma sakin ha. Herşeyine karisir sende bebekte strese girersiniz. Inanki hamilelik psikolojisi ve sonrasinda altini cizerek soyluyorum lohusalik psikolojisi o kadar zorki. Birileri cocuguna sana karisinca kafayi tirlatirsin yani
2.si esin askerdeen gelmeden hamile kalma derim. Hamileyken esin destegi gercekten cok önemli. Benim hamileligimi ogrendiktrn 1 2 ay sonra esim isle ilgili 6 aya yakin suren egitime gitti ara ara geldi. Ve cok zordu psikolojik acidan. Keske yanimda olsaydin derim hep hamileligimde esimle olamamak icimde uktedir.ki oda daha iki gün önce en buyuk pismanligim hamileliğinde yaninda olamamam dedi. Yani isin özü o dönemi birlikte gecirmenizi tavsiye ederim. Mumkunse kendine ait ozel kaynananin karismadigi bir ortam olunca ve esin askerde gelince hamile kalman hem güzel bi hamilelik gecirmeni hem dogum sonrası kendibi psikolojik acidan daha çabuk toparlamani saglayacaktir.

Kimse çocuk yapma demişte kadın çocuğu eltisinden yada kaynanasından yapmayacak ki..
Kocasından yapacak..

Kocan seni destekliyorsa ve kısır riski varsa neden çocuğu düşünmüyorsun ki zaten??

1.si o kaynananla dipdibeyken cocuk yapma sakin ha. Herşeyine karisir sende bebekte strese girersiniz. Inanki hamilelik psikolojisi ve sonrasinda altini cizerek soyluyorum lohusalik psikolojisi o kadar zorki. Birileri cocuguna sana karisinca kafayi tirlatirsin yani
2.si esin askerdeen gelmeden hamile kalma derim. Hamileyken esin destegi gercekten cok önemli. Benim hamileligimi ogrendiktrn 1 2 ay sonra esim isle ilgili 6 aya yakin suren egitime gitti ara ara geldi. Ve cok zordu psikolojik acidan. Keske yanimda olsaydin derim hep hamileligimde esimle olamamak icimde uktedir.ki oda daha iki gün önce en buyuk pismanligim hamileliğinde yaninda olamamam dedi. Yani isin özü o dönemi birlikte gecirmenizi tavsiye ederim. Mumkunse kendine ait ozel kaynananin karismadigi bir ortam olunca ve esin askerde gelince hamile kalman hem güzel bi hamilelik gecirmeni hem dogum sonrası kendibi psikolojik acidan daha çabuk toparlamani saglayacaktir.
Haklısın bende böyle düşünüyorum gerçekten
Çok teşekkür ederim

Back