Eşim çok iyidir durust namuslu benim için kimseye laf ettirmez beni tutarTabiki bebek dusunmemelisin şu an.kendi ayaklarının üstünde dur ceneleri bi kapansin, böyle giderse ayrılık çok da ihtimal dışı değil yani. Çocuğu dahil etmeyin bari.
Tabiki 26 gec bir yas degil, millet 60indan sonra üniversite okuyor. Allah daha mutlu etsin inşallah canım ama bu şartlarda da huzurun kalmasi cok mümkün değil. Inşallah hep mutlu olursunuz ama esin de askerdeyken bebeği ertele bence. Bi iş sahibi olup daha iyi bi zamanda dusunebilirsinEşim çok iyidir durust namuslu benim için kimseye laf ettirmez beni tutar
Evimizi istediğimiz gibi dosedik derken kaynanada eltide bir kıskançlık icine girdiler
Esim ailesini biliyor yapacak birşey yok yani biz evimize karistirmamaya çalışıyoruz
Hatta İzmir'e tasinalim olayı oldu
Kiraları yüksek diye istemedim
Ayrılığı asla kafamdan gecirmedim çok mutlu bir evliliğim var
Ailesi umrumda değil gerçekten benim kocam beni tutuyor seviyor
Ama sonuçta ailesi birşeyler sabırlı olmak gerekiyor hayatta herşey dört dörtlük değil
Ama bende hep memurluk olsun ondan sonra diyorum yaş geçiyor falan deniliyor geç bir yaş değil 26
Bence siz iyi anlamamissiniz kafaniz dağınık sanırımSorun kv demi,elti mi,iş mi,bebek mi,ev mi,eşinin askerliği mi,yumurtalıkları mı?
Hiçbirşey anlaşılmıyor
Bence siz iyi anlamamissiniz kafaniz dağınık sanırım
Hepsi gibi ..
Herşey üst üste geldi canım valla
Kaynanam eltim. .ya şöyle diyim cahil insanlarla eş olmak zor şey
Onlar cahilse benim idare eden olmam gerekiyor
Herşeyi görürsek evlilik yürümez
Elimden geleni yapıyorum yani
Benim de annem babam zor insanlardı
Yengem yinede elinden geleni yaptı Allah rızası için
Dalga geçer gibi yazmışsın canım daBir anne ve anne adayı olarak kolaylıklar diliyorum o zaman :)
Bu soruyu sadece sen sordun gerçekten tebrik ediyorumanneniz yaşıyor mu?
Bu soruyu sadece sen sordun gerçekten tebrik ediyorum
Annem vefat etti o gittiğim gün son kez gördüm
Çok sürmedi
İyide sizin bir sorununuz yok kiDalga geçer gibi yazmışsın canım da
Şöyle söyleyim eşim askerde
Şu an kendi abimin yanına bıraktı beni
Ailesi ne kadar laf ederlerse etsinler ben eşimin abisine güveniyorum dedi
Karismayin yeter artık dedi
Velhasıl böyle yapacağına gerçekten böyle zor durumda kalmış kişilere daha yardımcı olacak cümleler kursan beni daha çok sevindirirdin
Ben hem yetim hem oksuzum
Kimsem yok Allah'tan başka .
Kuzum beyin ölümü gerçekleşen kişiler genelde ölüyor hiçbir ihtimali yok yanibaşınız sağolsun."beyin ölümü geçirdi"diye yazınca,geçirdi,atlattı anlamı çıkmış.
Bence siz iyi anlamamissiniz kafaniz dağınık sanırım
Hepsi gibi ..
Herşey üst üste geldi canım valla
Kaynanam eltim. .ya şöyle diyim cahil insanlarla eş olmak zor şey
Onlar cahilse benim idare eden olmam gerekiyor
Herşeyi görürsek evlilik yürümez
Elimden geleni yapıyorum yani
Benim de annem babam zor insanlardı
Yengem yinede elinden geleni yaptı Allah rızası için
Olabilir canım da sen onun sözcüsü musunKafası dağınık olan sensin bence :) o kadar karışık ve garip bir sırada yazmışsın ki asıl derdin ne anlaşılmıyor. Evet birden fazla derdin var ama asıl derdin ne? Arkadaş onu söylemek istemiş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?