- 17 Mayıs 2020
- 22
- -2
- 28
-
- Konu Sahibi karasevdam15
Yine de çok severken ayrılmak için bir sebep göremedim her ailede olan şeyler. Konuşmayı denediniz mi neden böyle diyeTam olarak bunlar değil tabiki ben size Özet yazdım yeterince uzun olduğu icin. Yani annesinin bazı hareketleri mesala evde et pişince çocuğuna erleri koyması bana yağları atması gibi? Bunlardan tonlarca örnek. Nişan günümüz yerimizi bile tutmuştuk ailem herşeyi yapmaya hazırdı. Ama ailesi ne bir takı sorması ne bir hareket. Yemeğe çağırdıklarında bile küçük bi görümce adayım var anneme onun icin seccade dikermisin demeler? Sen önce beni sor kızından önce? Veya annemle odada konuşurken gizli gizli bizde beraber oturalım demiştim de kabul etmedi diyip ağzını araması? Bende bunlardan doldum hep üstüne gittim sözlümün. Haksızlığa gelen biri değilim. Ailem elini taşın altına koyarken ondanda aynı cevvalliği bekledim. Beni seviyor okey ama bunlarda gerçekler. Anlattıklarım çok çok az şeyler.
Merhaba evlilik öncesi gerginlikler hep olur güzel yönetemeyebilirsiniz süreci sözlülük, nişanlılık bunun için var bence. Annesini sevmek zorunda değilsiniz ki seven gelin ülke genelinde oranlayacak olursak baya azdır bence. Tekrar sözlenmek mesele değil yani ama bundan daha önemli şeyler var düşünmeniz gereken, her zaman siz ağzınıza geleni ona sayarken o gel buraya sana sarılayım demeyecektir biraz daha ılımlı olmanız gerekebilir, babanızın takıldığı maddiyat konusu da muhtemelen evlenince rahat olmanızı istediğindendir bunun sağlanamayacağinı düşünmüşse tedirginliği ondandır bu konuyu da ciddi şekilde düşünmelisiniz sevgi karin doyurmuyor malum. Onun dışında kafaniza taktığınız şeyler sonradan dönüp bakınca amaan bunları mı takmışım diyeceğiniz şeyler olacak çünkü
Bi kere bir şeyi istiyor ya da istemiyorsan bunu sen kendin söylemeli/belli etmelisin karşında kim olursa olsun. Senin de ağzın var. Niye nişanlına diyosun da o da gidiyo annesine diyo ben bu olayı anlamıyorum. Kaynana kötü çıkacaksa melek gibi davranırken de kötü olabiliyo bunun garantisi yok. Ama takıymış seccadeymiş inanılmaz gereksiz detaylar. Bir şey takmak isterse takarlar. Istemezlerse takmazlar neyini soracak annene? Sorsa annen de şu takı olsun bu takı olsun mu diyecek? Takı ne ya anlamıyorum.
Evet benim aklımı beğenmemen normal.
Burası instagram değil burda böyle konuşamazsın. Yanılıyor muyum?Aynen burdan bakınca vara yoğa konuşan bişey gibi duruyorsun. Bi halt bildiğini zanneden ama hiç bişey bilmeyen:) yaşamadan konuşan. Beğenmedim aklını. Geliştir kendini:) okey?
Burası instagram değil burda böyle konuşamazsın. Yanılıyor muyum?Mune
Tabi ayrılık sürecinde hiç bırakmadı hep aradı en son bize geldiğinde herşeyi söyledim hatta öyle söyledim ki normal bi insan yüzüme bakmaz o gel kız sana sarılayım dedi öylede bi yanı var. Anlttıgımdada ben seni çok seviyorum sen yanlış biliyosun dedi hep. Ben sadece evlenince problem olur diye korktum kavga anını güzel yönetemedik. Suçun büyüğü bizde. Simdi nasıl toparlanır bilmiyorum