- 17 Şubat 2015
- 282
- 402
- 103
- Konu Sahibi vuslata hasretim
-
Yemege sizide davet etseymis hem bir arada olurdunuz hemde kv nin yaptigini yemis olurdunuz aslinda.
Seni neden çağırmamış sonuçta birlikteydiniz o sırada ben ona takıldım :/
bence abartılıcak bişe yok sonuçta sizin gibi onlar da ayrı kalıp özlüo, oğlunun sevdiği yemeği özenip yapmış ola ki yiyip gelir die de tembih etmiş bunda bi problem yok kiMerhaba arkadaşlar. Çok kısa özet geçeyim hemen.
Nişanlım şehir dışında çalışıyor ve biz ayda yılda bir görüşebiliyoruz.
Dört günlüğüne ailesinin evine geldi ve biz ikinci gün görüştük, biraz gezdik dolaştık vs.
Bi ara annesiyle telefonda görüştü ve annesi "sakın dışarda yemek yeme gebertirim, evde sevdiğin yemekten yaptım" demiş. Ben haliyle bozuldum biraz.
Bu arada kayınvalidem beni çok sever ben de onu çok severim. Bunu art niyetli söylemedğini de biliyorum. Nişanlıma durumu söyledim ama şikayet eder gibi değil.
Annenin böyle demesine bozuldum dedim sadece.
Bana dedi ki: annem seni çok seviyor, geldiğimden beri senden bahsediyor, kadına haksızlık ediyorsun ,çok anlayışsızsın, sen böyle bir insan mıydın? falan filan...
Böyle diyince kendimi daha çok kötü hissettim, ama ne düşüneceğimi de bilemedim.
Anlayışsız mıyım sizce de?
Merhaba arkadaşlar. Çok kısa özet geçeyim hemen.
Dört günlüğüne ailesinin evine geldi ve biz ikinci gün görüştük, biraz gezdik dolaştık vs.
Bi ara annesiyle telefonda görüştü ve annesi "sakın dışarda yemek yeme gebertirim, evde sevdiğin yemekten yaptım" demiş. Ben haliyle bozuldum biraz.
Bu arada kayınvalidem beni çok sever ben de onu çok severim. Bunu art niyetli söylemedğini de biliyorum. Nişanlıma durumu söyledim ama şikayet eder gibi değil.
Bana dedi ki: annem seni çok seviyor, geldiğimden beri senden bahsediyor, kadına haksızlık ediyorsun ,çok anlayışsızsın, sen böyle bir insan mıydın? falan filan...
Böyle diyince kendimi daha çok kötü hissettim, ama ne düşüneceğimi de bilemedim.
Dusunceniz normal disarda nisanlilar yemek yiyebilir plan yapabilir yemek yeme ne demek bi daha acikir gene yer ne var bunda geberticek.Ama nisanliniza simdiden annesinin yanlislarini soylemeyin siz kaybedersiniz hadi yemek yiyelim deseydiniz olmaz annem yemek yapmis derse olay cikarirdinizMerhaba arkadaşlar. Çok kısa özet geçeyim hemen.
Yalan soylemis ayol erkek adam parasiz cikar mi nisanliysa, artik ne kadar darladiysan adami anan da anan diye :dArkadaşlar hepinize teşekkür ederim konumla ilgilendiğiniz için.
Nişanlımla konuştuk konunun aslı şöyleymiş: Yanına para almayı unuttuğu ve bana söylemeyi gururuna yediremediği için bu şekilde kamufle etmek istemiş.
Bunu söyletmek zorunda bıraktığım için yine anlayışsız oldum tabi orası ayrı
Gayet normal kayınvalidenizin oğlundan istediği şey uzun Zaman yok ve ev yemeklerini özlemiş olduğunun bilincinde sanırım kayınvalideniz bence gereksiz bir şikayetlenme yapmışsınızMerhaba arkadaşlar. Çok kısa özet geçeyim hemen.
Aynen katılıyorum bu yoruma oğlu tek başına çarşılarda gezmiyorkiii yanında nişanlısı var tabiki oturup bir yerlerde birşeyler yiyecek arayıpda söylemesi yalnış konu sahibi siz değil kayınvalideniz anlayışsız hemde hiç değil benim oğlum ayda yılda bir nişanlısını görcek bende sakın yemek yeme diye arayıp fırçalıcam ne kadar ayıp bırak gezsin tozsun çoçuklar yooooookkk illa sokacaklar burunlarını gençlerin işineBen de bozulurdum şahsen.
Az gördügüm adamla bi bas basa yemek yiyemiyecekmiyim?
Aslında annesi anlayışsız
Düşünmesi lazım,bunlar gezer dolasır yemek yer burnumu sokmayım diye ama nerde..
asude_bahar .!.:Yalan soylemis ayol erkek adam parasiz cikar mi nisanliysa, artik ne kadar darladiysan adami anan da anan diye :d
Henüz nişanlı olduğumuz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?