Anlayışsız mıyım ki gerçekten?

bence abartılıcak bişe yok sonuçta sizin gibi onlar da ayrı kalıp özlüo, oğlunun sevdiği yemeği özenip yapmış ola ki yiyip gelir die de tembih etmiş bunda bi problem yok ki

Şimdiki bizlerde herşeye bozuluyruz aman Allahım. yahu nolmus ki anne sonuçta desin kötü niyeti zaten yoktur takmyij bu küçük şeyleri mutluluklar ;-)

Dusunceniz normal disarda nisanlilar yemek yiyebilir plan yapabilir yemek yeme ne demek bi daha acikir gene yer ne var bunda geberticek.Ama nisanliniza simdiden annesinin yanlislarini soylemeyin siz kaybedersiniz hadi yemek yiyelim deseydiniz olmaz annem yemek yapmis derse olay cikarirdiniz

Herhalde ben de kötü niyetliyim bende bozulurdum.. Gebertirim sakın dışarda yeme dediğine göre benimle yemek yiyeceğini düşündü ki uyarıyo derim. Soracığıma bi bunu dedim diye hemen anasını savunduğu için nişanlıma da bozulurdum.
Aman çok yüz göz olma bacım.
Sınırın olsun her zaman

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim konumla ilgilendiğiniz için.

Nişanlımla konuştuk konunun aslı şöyleymiş: Yanına para almayı unuttuğu ve bana söylemeyi gururuna yediremediği için bu şekilde kamufle etmek istemiş.

Bunu söyletmek zorunda bıraktığım için yine anlayışsız oldum tabi orası ayrı

Bozulmanız anlamsız ama nişanlınızın verdiği tepki de pek normal değil.
Benim beklentim 'bugün değil ama yarın akşam güzel bir yemeğe çıkarız' diye bir cevap olurdu.
Abartmış resmen, anlayışsız olacağınız bir şey göremedim.
Sonuçta ailesine de zaman ayıracak, nişanlısına da.
Bu dengeyi kuracak olan erkektir ama pek becerebildiği söylenemez.

Dusuncesizsin tabii ki simdiden anasini adama kotulersen adam sana nasil guvenecek? Acikirsan yemegini yersin gecersin, kadin da ogluna ozenmis yemek yapmis sana ne

Yalan soylemis ayol erkek adam parasiz cikar mi nisanliysa, artik ne kadar darladiysan adami anan da anan diye :d

Gayet normal kayınvalidenizin oğlundan istediği şey uzun Zaman yok ve ev yemeklerini özlemiş olduğunun bilincinde sanırım kayınvalideniz bence gereksiz bir şikayetlenme yapmışsınız

Ben de bozulurdum şahsen.
Az gördügüm adamla bi bas basa yemek yiyemiyecekmiyim?

Aslında annesi anlayışsız
Düşünmesi lazım,bunlar gezer dolasır yemek yer burnumu sokmayım diye ama nerde..
Aynen katılıyorum bu yoruma oğlu tek başına çarşılarda gezmiyorkiii yanında nişanlısı var tabiki oturup bir yerlerde birşeyler yiyecek arayıpda söylemesi yalnış konu sahibi siz değil kayınvalideniz anlayışsız hemde hiç değil benim oğlum ayda yılda bir nişanlısını görcek bende sakın yemek yeme diye arayıp fırçalıcam ne kadar ayıp bırak gezsin tozsun çoçuklar yooooookkk illa sokacaklar burunlarını gençlerin işine

asude_bahar .!.:
Yalan soylemis ayol erkek adam parasiz cikar mi nisanliysa, artik ne kadar darladiysan adami anan da anan diye :d

Darlamadim dedim ya hem sikayet babinda soylemedim :) ayrıca cüzdanını gösterdi artık yalan söylemiyor yani

Bu kadar küçük birşeye alın kı ilerde daha büyüğünü yapamasın

Henüz nişanlı olduğumuz için :)

Bu nişanlılik kendi aranızda yüzük falan gibi mi

Yoksa hepimizin bilDigi nişanlılik mi

Eger ikincisi ise davet etmesi gerekir. Çok teşekkür ederim bu saatte gelmem zor olur diye kibarca reddedersiniz. Ben de buradaki bazı arkadaşlar gibi buna takıldım.

Her zaman söylerim, bu adamların kafası az çalışıyor. Gerçekten öyle; kendi huzurunu eliyle bozmak bu işte. Annesiyle konuştuğu her şeyi karısına/ nişanlısına/ kız arkadaşına yumurtlayan akılsız da çeksin zaten cezasını. Sonra da yok efendim karımla annemin arasında kalıyorum; kalırsın tabii beyinsiz
Sana gelince alınmakta haklısın, doğruya doğru kim olsa bozulur bu duruma. Yine de üzerinde durma; dışarı çıktığınızda icap ederse aç dolaşacak haliniz yok ya. Büyütme bu konuyu.

Ben olsam nişanlıma bozulurdum. Bari iki gün ayırsın bana diye. Hem de çok bozulurdum açıkçası aynı şehirde olacağız sadece bir gün ayıracak bana hadi canım

Hicte anlayissiz degilsin zaten ayda yilda bi gorusuyorsunuz kvden dusunseymis gezmeye gitmis gencler basbasa yesinler bidahakine cagirayim falan yada ikinizi birden cagirsaymis ben bozulurdum bellide ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…