Anlayışsız mıyım ki gerçekten?

vuslata hasretim

En güzel dua "M"
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
282
402
103
Merhaba arkadaşlar. Çok kısa özet geçeyim hemen.
Nişanlım şehir dışında çalışıyor ve biz ayda yılda bir görüşebiliyoruz.
Dört günlüğüne ailesinin evine geldi ve biz ikinci gün görüştük, biraz gezdik dolaştık vs.

Bi ara annesiyle telefonda görüştü ve annesi "sakın dışarda yemek yeme gebertirim, evde sevdiğin yemekten yaptım" demiş. Ben haliyle bozuldum biraz.

Bu arada kayınvalidem beni çok sever ben de onu çok severim. Bunu art niyetli söylemedğini de biliyorum. Nişanlıma durumu söyledim ama şikayet eder gibi değil.

Annenin böyle demesine bozuldum dedim sadece.

Bana dedi ki: annem seni çok seviyor, geldiğimden beri senden bahsediyor, kadına haksızlık ediyorsun ,çok anlayışsızsın, sen böyle bir insan mıydın? falan filan...

Böyle diyince kendimi daha çok kötü hissettim, ama ne düşüneceğimi de bilemedim.
Anlayışsız mıyım sizce de?

Bozulacak birsey yok siz kv gormemissiniz benim eski kv biz dışarı cikacakken ne gerek var evde oturun gidip oğlumun parasini car cur ediyorsun demişti yine bozulmamistim.

Bozulacak birsey yok siz kv gormemissiniz benim eski kv biz dışarı cikacakken ne gerek var evde oturun gidip oğlumun parasini car cur ediyorsun demişti yine bozulmamistim.

Oo neler varmış gerçekten :) benim kv ile sorunum yok çokşükür yalnızca bugünkü düşüncem gerçekten çok mu abes onu anlamaya çalışıyorum

Anlayissiz degilsin nisanlin yanlis bir uslup kullanmış ama madem kv.nin art niyetli olmadigindan eminsin keske dile getirip nisanlina soylemeseydin

Kadın oğluna sevdiği yemeği yapmış siz neden bozuldunuz

Beni neden çağırmadı deseniz neyse de oğlunu neden çağırdın demek yersiz

Normalde biz görüşelim bişeyler yapalım diye çırpınan bi insanın bu şekilde konuşması tuhafıma gitti sadece. Kötü niyet aramıyorum

Anlayissiz degilsin nisanlin yanlis bir uslup kullanmış ama madem kv.nin art niyetli olmadigindan eminsin keske dile getirip nisanlina soylemeseydin

Söylemeyi düşünmüyordum zaten ama istemeden halim tavrım biraz değişince çok ısrar etti söylemek zorunda kaldım ve bu küçük mesele büyüdü maalesef :)

Kayinvaline gidip yemegi yiyebilirdiniz :))
Okey nisanlini ozledin ama anneside ozlemis ve sevdigi yemekleri yapmis kadincagizada hak vermek lazim :)
Bunu ben mi soyledim

Kayinvaline gidip yemegi yiyebilirdiniz :))
Okey nisanlini ozledin ama anneside ozlemis ve sevdigi yemekleri yapmis kadincagizada hak vermek lazim :)
Bunu ben mi soyledim

Sorun yemek yiyememek aç kalmak değil benimle birlikteyken bunu söylemiş olması ki ayrıca sadece bir gün benimle olacak yani diğer üç gün yine evde :))

Ben de bozulurdum şahsen.
Az gördügüm adamla bi bas basa yemek yiyemiyecekmiyim?

Aslında annesi anlayışsız
Düşünmesi lazım,bunlar gezer dolasır yemek yer burnumu sokmayım diye ama nerde..

Kalan üç gün yapsın yemeğini. Şu yemek olayını ne çok abartıyorlar. Bence haklısın.

Ben de bozulurdum şahsen.
Az gördügüm adamla bi bas basa yemek yiyemiyecekmiyim?

Aslında annesi anlayışsız
Düşünmesi lazım,bunlar gezer dolasır yemek yer burnumu sokmayım diye ama nerde..

Hiç böyle yapmazdı şaşırdım açıkcası ama nişanlıma laf anlatamadım üstüne kötü, kıymet bilmeyen gelin oldum :)

Yemege sizide davet etseymis hem bir arada olurdunuz hemde kv nin yaptigini yemis olurdunuz aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…