Anlayamadım?

Yıne aglamaya basladım,gelmeden kendımi toplamalıyım. Yıne normal mıs gıbı davranmaya calısacagım ama ıcimde bıseyler kırldı ona karsı

Ağlamayın lütfen. Hepimiz böyle kaba saba adamlarla karşılaşabiliyoruz önemli olan nerede durup nerede devam edebileceğimizi öğrenmek. Mutlaka karşısınıza size elleriyle yemek yedirecek insanlar da çıkar. Var yani böyle adamlar. Ve hak ediyoruz. Kalıp da ite kalka oldurmaya gerek yok. Soğutmaya çalışın kendinizi. Yemek falan da hazırlamayın ne münasebet.

size değer vermiyor kesinlikle yapmayın poğaça falan da ne hali varsa görsün kaba saba biri bide saçma sapan bağırmış yolda size. yanında bile durulmaz böyle birinin

Yıne aglamaya basladım,gelmeden kendımi toplamalıyım. Yıne normal mıs gıbı davranmaya calısacagım ama ıcimde bıseyler kırldı ona karsı
Ne ağlıyorsun? İki hamur bezesinin lafını eden adam otursun aç karnını doyursun evvel, neyine onun ilişki?

Aslında çok şanslısınız, bu çirkin ve kaba yüzünü evlenmeden önce gördünüz. Dışarıdan yemek söyleyebilecekken, size yemek yapmanızı söylüyor. Hiç değilse beraber yapmayı teklif etseydi. Eşini hizmetçi olarak gören, evrimini henüz tamamlayamamış mağara adamlarından işte.

"Hoşt" diyemediniz mi size bağırırken?
Dengesiz demiş size, pekala da eve gitmek istemeyebilirsiniz; zorlamış bi de üzerine ruh sağlığınıza laf atmış.
Gaslighting bu, manipülasyon.
"Sensin dengesiz, bir sürü kız arkadaşın olduysa hangi biri yanında şimdi, Allah'ın sığırı" deyip gidecektiniz.

Adam utanmasa evini de temizletecek?
Evine misafir gelen sevgilisine yemek hazirlar misin mi dedi? Cok kaba.
Maalesef temızletıyor bende mutlu olsun dıye yapıyorum ,bısey canı ıstıyor ben pek anlamam su yaşıma kadar ilgılı olmadım yemek ıslerıne ama en guzelı olsun dıye butun tarıflerı gözden gecırıp uğraşıyorm guzel de oluyo cıdden kımse ıcın yapmadıgım herseyı bu adam ıcın yaptım, onca emeğe bıle yerı gelıyo laf edıyo

Yapın aferin, poğaçasını da yapın, evini de iyice bi temizleyin, tuvalete girsin arkasından sifonunu da çekiverin, ayaklarını da yıkayın; o da size sövmeye bağırmaya devam etsin. Hakaret mi seviyorsunuz?
Hani bazı fetişler oluyor ya, hakaret edildikçe, köpek çekildikçe haz alıyor. Onlardansınız herhalde.

Ilk bulustuğunuzda neden kaçmak istediniz , ondan rahatsız edici bir enerji mi aldınız ?

Kendinizden nefret mi ediyorsunuz? Bu adamı seviyor olabilirsiniz ama bu yaptıklarına susup onun yanında kalıyorsanız kendinizden nefret ediyor olmanız gerekir.

Hayır hoşlanmıyorum bu davranışlarından rahatsız olduğumu bellı bır noktaya geldiği mı belırttım, bende farkındayım bazı seylerın

Manipülatif birisi ve başka bu tür özellikleri de var .İyi fark etmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…