Anlatmalı mıyım?

60 yasinda bi teyzem var 18 yasindayken bi en yakın arkadasi vardı. Mehtaptı adı. Mehtabın kocası asiri kıskanctı sürekli gecmisiyle iligili karısına sorular soruyord mehtap ta eski nisanlısını anlatıyordu . Kocası ailesiyle görüsmesini istemiyordu. Teyzem mehtaba abisine mektup göndermesi konusunda yardım etti. Tek arkadası teyzemdi ondan baska yardım edecek kimsesi yoktu. Kocası abisinden gelen mektupları yakaladı "keske bakkalın ogluyla evlenseydin10 cocugu da olsa dul da olsa alırım ben onu diyor" paranoid kocası bu olaylar üstüne karısını bogarak öldürdü. Teyzem her zaman der ki erkekler her seyi bilmek zorunda degil erkege gecmisle ilgili bilgi verilmez hersey anlatılmaz..

İşlerin ciddileşmesine bağlı olarak doğru zamanda bahsedilmesi gerek diye düşünüyorum. Sevgililiğin ilk dönemlerinde pat diye anlatıp bi olumsuzlukta yüzüme vurulsun da istemem. Ayrıca eşimin hayatında böylesi bi durum olsa bilmek isterdim. Ki her anlamda böyle de yaptık biz. Bi aile kuracağınızı hissettiğinizde karşınızdakinin kaldırıp kaldıramayacağını da değerlendirerek doğru kararı verirsiniz bence.

böyle bir şey hiç yaşamadım ama bence bu sizin özeliniz anlatmazsanız daha iyi gibi. hem umarıö öyle biri olmaz ama belki yaşadığınız bir tartışmada bu durumu yüzünüze vurma ihtimali bile var. bence bu sır birkaç kişi arasında kalsın daha iyi

Normalde olması gereken anlatman evet ama Türkiye de asla ne kadar modern olursa olsun sana %95 (negatif anlamda)geri dönüşü mutlaka olur he benim eşim o %5lik kısımdan diyorsan tabiki anlat doktor kısmınıda eşinin yanında hayır dersin sonra yalnız yakaladığında anlatırsın bir öneminin olup olmadığını sorarsın

Anlatmalısınız %1 ihtimalle diyelim bebegınız olmadı ve doktora gittiniz kürtajdan sonra rahim duvarında parça kalmış gibi bi cümle pat die söylendi . Ve bu hamileliğe engel bi durum .

Olmaz demeyin neler oluyor hayatta

Şaka mı bu

Biz bazi kadinlara gore evet onu ilgilendirmez cunku gecmiste ve o yokken tanimiyorken yasandi diye bakiyoruz olaya. İs buna kalsa erkeklerde durust degil tabiki. Ama malesef hele hele suan ki Turkiyede cok buyuk sorun haline getirecek adamlar var.melek gibi gorunup onemli degil gecmiste kalmis madem anlattin olsun yinede seviyorum diyipte mutlaka en ufak kavgada hayati zindan edecek adamlar var.hatta %90 boyle diyebilirim. Sakla diyecegim ama arkadaslaein dedigi gibi hamileyim mesela kadin dogum doktorlarin hepsi esimin yaninda daha once gebelik oldumu diye sordular. İlk gebelik desen sagliginla alakali yalan soyleyip o an bilgilerini kendini riske atamassin. Degil desen adam o an ogrense Allah korusun. Aslinda kolay birsey degil. Yani yeni tanisacagin insanin mutlaka egitim kulturstatu sahibi olmasina dikkat et. Bu isin egitimle almis oldugu ahlakla bence alakasi var. Bazilaei hic sorun etmiyorken bazilaei Allah korusun cinnet sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…