anlatın kızlar ne yapmam lazım?????

Siz boşanır boşanmaz adama sarmışsınız adam evlenmiş şimdide boşanacak diye seviniyorsunuz dogrumu anladım
Adamın eşi neden gitmiş sebebi siz değilsinizdir umarım
Adam size ayakta yapıyor olabilir
Yuvası yıkılan bir kadın olarak o yuvanın yıkılma ihtimaline sevinmenizde itici

Biraz fazlaca üstünüze gelinmiş olabilir.
Ama sebebi ziyadesi ile var konunuzda.
AÇTIM açacağım bin pişman da oldum demeyin en azından yaptığınızın Yanlış olduğunu görmüş olduğunuz.
Ararsa bile bu saatten sonra evli bir erkek ile görüşmeyi etik bulmadığınızı ilişki olacak ise bile bunu boşandıktan sonra değerlendireceğinizi vurgulayın.
Kolaylıklar....

Nasıl eminsiniz bilmem kaç metre kareden hiç tanımadığınız insanın o prosedürleri başlattığından ?

Başka başka konularda resmi olarak boşanmamış her insan evlidir
Bu kanunda da böyledir
Aşk üzerinden masumlaştırmaya gerek yok
Çünkü ortada masumiyette yok , o yüzden evet size ne

sen akıllıymışsın bacım :)

Barışma ihtimalleri yok diye nasil konuşabiliyorsunuz anlamiyorum. Insanlar neler neler yasayip da barışıyorlar. Ya da barismasalar bile belki de kadin anlasmali bosanmaktan vazgececek ve uzun surecek.
Kendinizi korumak adina da hepi topu 5 10 kere görüştüğünüz insana bu kadar inanip güvenmeyin. Ayrilma sebebini bile yalan yanlis anlatıyor olabilir. 2 kisinin arasinda geçenleri baskalari tam anlamiyla asla bilemez. Sonra siz boşanacaklar diye beklerken onlar bebek yapmasınlar.
O yuzden bence de hem kendiniz icin hem de diger kadin icin resmi olarak bosanana kadar adim atmayın.

Bunun hukuku mu var. Hukuk ne derse desin, adam hala evli mi? Evli.
Peki siz ne peşindesiniz, durum eşitlendi ikimizde evlendik boşandık ne yapayım derdindesiniz.
Boşanma olmamış kaldı ki arkadaşım boşandıktan sonra ilamı almadıkları için boşanma hukuki geçerlilik kazanmadı ve karı koca yıllarca mutlu yaşadılar. Haziran ayına kadar dayanamadınız mı? Belki yeniden birleşecekler nereden biliyorsunuz ki.

Bence uzak dur anlattiklarina göre o çocuk pek sağlam bı karektar değil duygularina yenilme bı kere hata ikincisi hata olmaz bence hiç uğraşma yoluna bak derim

iyi de adam mesafeli sana karşı ..sen mesaj atip adami yokluyorsun ...agzina bir parmak bal calmiş bekle dur bosansin diye ... vay anam ulkede erkek soyuna kiran girdi ...evlilere goz dikenler ayrilsin diye bekleyenler ..bekar adamlar var bak musmusait

İyi okuyun, adam daha boşanmamış. Bizler buna karşı çıktık. Boşansın bir bekle diye.

konuyu kim kapatıyordu ya ben çok yanlış anlaşıldım @muge
İnsan ulaşamadığı her şeyin düşkünü, ulaştığı her şeyin nankörüdür. Kaypak adamın teki. Sizinle görüşmek için illa durumu eşitlemesine mi ihtiyacı vardı? Şu an siz onun için hala ulaşılmazsınız bundan hoşlanıyor. Ama siz ona gittiğiniz an bu sefer de vay benim karım iyiydi neden kıymetini bilemedim diyecektir. Şu erkeklerin elinde oyuncak olmayın artık ya. Daha boşanmamış şu an arayış içinde o kadar. Sizinle birlikte kim bilir kaç eski sevgilisine/hoşlananına yazıyor belli değil. Aptallık etmeyin. Bu işler olacaksa da aradan uzun bir zaman geçince olur. Olayın heves olmadığına iki taraf da ikna olunca. Bu ne acele?

haziranda bosanacaklar galiba demis olmasindan biseylerin baslatigildigi algisi olustu bende.

yahu yapmayin cok dramatiklestirdiniz ama, keske olmasa ama bosanmalar var hayatimizda evet. bende bosandim. ondan ayrildiktan asagi yukari 4/5 ay sonra (ki bosanma islemleri yuruyordu hala) ilk date'im olmustur. ne yani, oturup ayrildigim kisinin arkasindan yas mi tutsaydim. tabikide hayatina devam edecek insanlar. tabikide onune bakacak. hayatin bi ucundan tekrar tutacak. ilgi gormek birilerinden hoslanmakta hayatin bi parcasi sonucta. sabredin bilmem napinlara hic girmeyin bosuna, nerdeyse bir yil surunce bosanma islemleri bir yil beklemeli mi insan. pardon, neyi beklemeli peki? ilgilenen bazi kisilerden dogru elektrigi alirsa insan, bi kahve icmesinde ne sakinca olabilir ki. bosandiktan hemen sonra yeni iliskilere baslanilmasini cok saglikli buluyor muyum, hayir. ama once iki uc date birileriyle, biraz rahat kafayla gordugun ilginin keyfini filan cikarmali insan masumca, dogru sinirlar icerisinde. kendini ciddi bir iliskiye insan nezaman hazir hissederse zaten o zaman kendisini gosteriyor.

adam sevmior seni sadece ona ilgi gostermen hosuna gidior ,yani kim ilgi gostrse gider bu adam

Evli erkek , bekar erkek ayrımıda böyle işte
Bana göre evli erkek müstakil ev gibi
Herkes özenir hale geldi .
Adam daha boşanmamış diyincede sitede aynı şeyleri paylaşan veya işine gelmeyende çoğunlukta .
Kanun dşye birşey var ve bu adam bu kanunda evli
Sana ne diyorkar , boşanıyormuş vs vs .
Yahu konu sahibi görmüşmü bakayım evraklarıda buradan bu kadar atıp tutuyor bu millet ?
Zira o kadar çok tanıdığım var ki boşanıp devam eden ..
Bir bekleyip nefes alsınlar olacağı varsa olur zaten

hahahahah! ahahahahah! ne diyosunuz yaaaa siz!

Allahtan akbaba gibi atlamamışsın ve bi yuva dağılıyor gülerek anlatıyorsun!!şartlar eşitlendi diye!hep hayatında var olmuşsun adamın!o evliyken bile daha da istedğimi anlamasın diyosun!kafalar karışık sizde.şöyle söyleyeyim kadın evden gitmiş dahi olsa,sizin adamla geçmişiniz dahi olsa,onu unutamamış dahi olsanız!vs vs vs.o adam hala EVLİ!!!ne yapmanız lazım bilemiyorum ama ne yapmamanız gerektiğini söyleyebilirim.adam boşanana kadar burnunuzu evliliğine sokmayın.bu insani olarakta böyledir kanunen de böyledir!!!

Sizi üzmek istemem ama eski eşim biz ayrıldıktan sonra tüm eskileri ile iletişime geçmiş. Hatta birisi ile evlenme aşamasındalarken bizim tekrar deneme ihtimali ortaya çıkmış ve tekrar evlendik. Şu an tekrar ayrıyız ama size tavsiyem ümitlenmeyin
Dipnot: ilişkisi olduğunu ben bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…