• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatın kızlar ne yapmam lazım?????

Neden evi terketmis esi? Ayrica bosanma davalari gerceklesmemis. Barisma ihtimalleri var. Ne diye adamla gorusuyorsun? Ondan hoslaniyor olman, sana her turlu onunla gorusme hakkini vermiyor. Adam hala evli.
ya haklısın ben arkadaşı olarak buluştum o benim duygularımı bilmiyor ki zaten ben tecrübeliyim diye yardımcı olmak için çünkü insan çok kişi arıyor başından geçmiş ozellikle öyle yani ama sence geri dönüş olsa onlarda ben bunları düşünürmüydüm aslaaaaaaaa ...

Resmi olarak boşanmalı. Öncesinde yapılan hiç bir şeyi hoş görmüyorum. Buna masumane atılan nasılsın mesajları da dahil. Hiç bir şey yapmayın, adam boşanırsa, boşanınca sizinle iletişim kurarsa o zaman düşünürsünüz.

ya duuur vur bana öyle :) benimde yokta bitmiş artık yani geri dönüşü yok prosedür kaldı...KANUN BİLE ARTIK EVLERDEN ÇIKILINCA DAVA ACINCA BOŞANMAYA KARAR VEREN ÇİFTLER BİRBİRİNE SADAKATLA SORUMLU DEĞİL DEMİŞ..YOKSA BENİM ESKİ EŞİM ALDI KIZIN TEKİNİ EL ELE DOLAŞTI BEN HUKUKEN BİR ŞEY YAPMADIM.

Oda eşinizin ve sevgilisinin ÇİRKİNLİĞİ

Tamam arkadaş bana ne?
İsteyen istediğini yapar!
Kanunları da bilmiyorum,avukat değilim zira.
Ben kendime yakıştırmam sadece.
Tamam takıl sen böyle,devam et,süper!
lalee abla beni tanıyorsun hep yanımdaydın abla niye böyle yazdın şimdi niyetim kötü değil yapmayın ya

ya haklısın ben arkadaşı olarak buluştum o benim duygularımı bilmiyor ki zaten ben tecrübeliyim diye yardımcı olmak için çünkü insan çok kişi arıyor başından geçmiş ozellikle öyle yani ama sence geri dönüş olsa onlarda ben bunları düşünürmüydüm aslaaaaaaaa ...
Geri dönüşü olmayacagını nereden biliyorsunuz, tamamen boşanmamış süre uzamış çiftlerde çok gördüm geri barışanı, siz arkadaşı olarak her ayrıntıyı nasıl bilebilirsiniz ki? İnsanların yaşadıkları mahremleri mi biliyorsunuz yani?

Bir gun sende o boşanan eş konumunda olabılırsın .

' Eşinle ayrılırken eskı arkadaşı onu sevebılır ve gitttiii yiğidimm gittii diye konusabılır.'
teşekkür ederim umarım Allah kimseye vermez benim bir kere ağzım yandı bir daha olmaz umarım çok sağol :)

Resmi olarak boşanmalı. Öncesinde yapılan hiç bir şeyi hoş görmüyorum. Buna masumane atılan nasılsın mesajları da dahil. Hiç bir şey yapmayın, adam boşanırsa, boşanınca sizinle iletişim kurarsa o zaman düşünürsünüz.
peki tamam

ailesininde kabul edebilceğini sanmıyordum
Bu laf kilit nokta buna çok dikkat et evlenip boşanmak suç değil ayıp deil ailesinin kabul edip etmemesi hiç önemli değil kişiliği olan adam kendi adına bir şeyleri kendi kabul eder kendi reddeder bir hata yapmışsın ikincisinde çok dikkatli ol ki mutlu olasın her şeyi ince ele sık doku canım

Cumlelerin de birbirine gecmis. Nokta kullansan daha anlasilir olur. Ama siz arkadas olarak bulusmamissiniz cunku adamdan hoslaniyorsunuz. Ikincisi adam sizin ondan hoslandiginizi biliyor ki zamaninda senin gibi bir kizin kiymetini bilemedik falan gibi bir laf sarfetmis. Bu durumda arkadasca bulusmus olmuyorsunuz ikinizde. Ucuncusu onlarin ayrilma nedenleri her ne ise cok onemli. Barisma ihtimalleri var mi yok mu bilemezsin. Erkekler hep yalan soyler ayrilik nedenleri icin. Bu konuda kimseye guvenmeyin. Eger tekrar barisirlarsa hem sizin icin kotu olur, hem karsi taraftaki kadin icin kotu olur durumlar. Son olarak kanunlardan falan bahsetmissin de, kanunen durum nedir bilmiyorum ama Turkiyede kanunlar sacmaligiyla meshur. Bu yuzden ben kanunlara gore degil, kendi dogrularima gore yasarim. Cunku benim dogrularim kanunlardan daha adaletli, daha dogru. Bu kadar da sacma salak kanunlarimiz var iste.

Doğru ya haklısın ama zamanında dediği 10 yıl evveldi ...neyse ne şuan çok net karar verdim ben daha da yazmammm kim kaparsada kapsın.yalandan hiç hoşlanamz ama bilemiyorum ya neyse hayırlısı olsun teşekkür ederim colin :)

Cumlelerin de birbirine gecmis. Nokta kullansan daha anlasilir olur. Ama siz arkadas olarak bulusmamissiniz cunku adamdan hoslaniyorsunuz. Ikincisi adam sizin ondan hoslandiginizi biliyor ki zamaninda senin gibi bir kizin kiymetini bilemedik falan gibi bir laf sarfetmis. Bu durumda arkadasca bulusmus olmuyorsunuz ikinizde. Ucuncusu onlarin ayrilma nedenleri her ne ise cok onemli. Barisma ihtimalleri var mi yok mu bilemezsin. Erkekler hep yalan soyler ayrilik nedenleri icin. Bu konuda kimseye guvenmeyin. Eger tekrar barisirlarsa hem sizin icin kotu olur, hem karsi taraftaki kadin icin kotu olur durumlar. Son olarak kanunlardan falan bahsetmissin de, kanunen durum nedir bilmiyorum ama Turkiyede kanunlar sacmaligiyla meshur. Bu yuzden ben kanunlara gore degil, kendi dogrularima gore yasarim. Cunku benim dogrularim kanunlardan daha adaletli, daha dogru. Bu kadar da sacma salak kanunlarimiz var iste.

batloveAktif ÜyeÜye
Beğenildi:
1.295
Ödül Puanları:
33
Yeni
Doğru ya haklısın ama zamanında dediği 10 yıl evveldi ...neyse ne şuan çok net karar verdim ben daha da yazmammm kim kaparsada kapsın.yalandan hiç hoşlanamz ama bilemiyorum ya neyse hayırlısı olsun teşekkür ederim colin :)

Bence bu adam senin ilginin farkında
O yüzden senle konuşmak hoşuna gidiyor
Erkwk milleti böyledir çevresinde ona hayran kadınlar bulunsun ister
Şu an boşlukta üstüne gidersen kısa bir ilişki yaşayıp senin hayatından tanamen yok olabilir
Bence ilgilenme artık.o isterse arar sorar ona göre sende davranırsın..

Bence bu adam senin ilginin farkında
O yüzden senle konuşmak hoşuna gidiyor
Erkwk milleti böyledir çevresinde ona hayran kadınlar bulunsun ister
Şu an boşlukta üstüne gidersen kısa bir ilişki yaşayıp senin hayatından tanamen yok olabilir
Bence ilgilenme artık.o isterse arar sorar ona göre sende davranırsın..
teşekkür ederimm bırakıyorum hayırlısı olsun hakkımızda ya yemin ederim istemezdim böyle olsun nen kendime ne ona .bırakıyorum şu saaatten sonra zaten bırakmıştımda iyice bırakıcam kafamda.

Bu laf kilit nokta buna çok dikkat et evlenip boşanmak suç değil ayıp deil ailesinin kabul edip etmemesi hiç önemli değil kişiliği olan adam kendi adına bir şeyleri kendi kabul eder kendi reddeder bir hata yapmışsın ikincisinde çok dikkatli ol ki mutlu olasın her şeyi ince ele sık doku canım
haklısın haklısında yinede onlara hak vermiyor değilim kuzum ya kimse kimsenin içini bilmez anca çok sevmeli ki benim evlenip ayrıldığımı kabul etsin yoksa gerçekten zor ..düşünsene gelinliği ikinci kez giycez ve çocucgun aklından acaba heyecan var mıdır daha oncede giydi ya diye bir kuşkuya kapıllırsa bütün kavgalar arka arkaya gelir ömür boyu ..anca çok kararkterli biri olması gerekiyor ki kalmadı bacım kimse kalmadı karakterli bilmem azda olsa anlatabildim mi.teşekkür ederimm .

Back