• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatın kızlar ne yapmam lazım?????

Genellikle kendiside boşanmış hanımlar daha çok acımasız, benim yuvamda yıkılmış boşanmak normal bir süreç onunkide yıkılsın kafasını yaşayanı çok duydum(istisnalar kaideyi bozmaz tabiki).. Ne olursa olsun hoşlandıgın kişi tamamen boşanmayınca bir erkekle yaxışmak, iletişim kurmak hiç dogru değil, bir çok metresin hikayesi bu şekilde başlıyor.. Ha boşandı, ha boşancak boşanmıyorlar, bir çogu boşanmıyor..
peki tamam ben sordum Allah korusun yanlış bir şey asla yapmadım ne o ne de ben yani zor bir süreç diyorum ya ben barışmalarına engel teşkil edicek hiçbir hareketim olmadı benim sağol

ben sizin yerinizde olsam kaçan kovalanır yapar umursamam
geleceği varsa gelir zaten
baktınız gelmiyor hayırlısı der geçersiniz

anlıyorum tutamıyorsunuz kendinizi :KK70: ama başarmak zorundasınız
yok yeminlen tutuyorum kendimi ama içim bir tuhaf teşekkür ederim anlayışınız için..

Boşanmamış adam üzerinden yapılan her türlü sohbet iğrençtir net !

İkinci olarak siz yaşam koçumusunuz da eski hoşlantınızın karısına yol yordam öğretip arkadaşlık edecektiniz ?

Bunu öneren adam kadar sizde bir o kadar tuhafsızınız .

Acıdım adamın eşine .

İkinci olarak siz yaşam koçumusunuz da eski hoşlantınızın karısına yol yordam öğretip arkadaşlık edecektiniz ?

Acıdım adamın eşine .
yok sen acıma dua et acıncak hale gelme

:d:d YOK YOK BACIM :)) oyle bir sey değil beş ay sürmüş ama konu özel gerçekten bundan kaynaklı değil çok cabalamış bu
evli olmasından belki görüşmüyo karısıyla barışma ihtimalide var neden evli adamla görüştün zaten en başından yanlış olmuş

evli olmasından belki görüşmüyo karısıyla barışma ihtimalide var neden evli adamla görüştün zaten en başından yanlış olmuş
ya tövbeee ben anlattım o anlattı zaten geri dönmesi için yollarıda söyledim mümkün değil yani yapmayın ALLAH AŞKINA YA aldatmışım kadını gibi konuşmayın

Gayet naif bir konu olmus bence, acik acik aklindan ve gonlunden geceni hem kabullenmissin hemde buraya yazmissin:) her kadinin ayni anda bir sevgilisi, bir eski sevgilisi, birde gelecekteki sevgilisi vardir diye bir soz vardi, onu hatirlattin bana.

Gercekten ilgisini cekmek istiyorsan kacacaksin ki kovalasin. Yazma ara sira nasilsin diye, sosyal medyada merak uyandiracak sekilde davran (az paylasim filan). O yazdiginda ise atlama hemen cevap yazma, uzerinden gecsin bikac saat. Merak etsin. Cevaplarinda onunla cok ilgili olma, kendinle ilgili seyler yaz.

Ayrica bosanmasini bekle bilmem ne yaplara falanda demeyecegim, zaten bosanma islemleri baslamis diyorsun. Bu dogruysa eger, seni cokta ilgilendirmez. Hemen ask yasayip sevgili moduna girmeyeceginize gore, hafif bi flortun zarari olmaz.

amaaaa....hoslanmak kendiliginden olusan biseydir. onca zaman aranizda bi kivilcim olusmamis, neden bukadar umitlisin kuzum. simdi neden olussun o kivilcim?

benimde yok inan o duruma düşmek kötü kimse anlayamaz yaşamadan ..ALLAH BU İFTİRALARINIZI YAŞATMSIN SİZE BENDE SİZİN DEDİĞİNİZİ YAPARSAM CANIMI ALSIN ALLAH.

Acıdım adamın eşine .

size ne yahu adamin esinden. kadin anlasamamis ki bosanmak uzere. bu saatten sonra taraflarin ne yaptigi kimseyi baglamaz. bosanma islemleri aylar suruyor diye aylarca kukumal kusu gibi 'bir umut' bekler gibi bekliicekmi iki tarafta. ufak tefek date'ler flortler bence gayet normal genc ve cocuksuz insanlar icin.

teşekkürler ben ifade edemedim ya sanki bir şey yaptım pes yemin ederim
Ya boşver buraya konu açınca hep konu sahibinden alıyorlar hıncını
Hepsi aynı tipler
Hemen linç
Sen bozmamışsın ki aralarını
Anlaşamamış ayrılmışlar
İnsanlar evlendi diye tapulu mali mı oluyor birbirinin
Bazı kadınlarımız bir koca bulayım sırtımı dayatayım adam hayatı boyunca bana baksın bende evde toto büyüteyim derdinde olduğu için boşanmak gibi ihtimalleri hiç düşünmüyor düşünmek istemiyor..

Gayet naif bir konu olmus bence, acik acik aklindan ve gonlunden geceni hem kabullenmissin hemde buraya yazmissin:) her kadinin ayni anda bir sevgilisi, bir eski sevgilisi, birde gelecekteki sevgilisi vardir diye bir soz vardi, onu hatirlattin bana.

Gercekten ilgisini cekmek istiyorsan kacacaksin ki kovalasin. Yazma ara sira nasilsin diye, sosyal medyada merak uyandiracak sekilde davran (az paylasim filan). O yazdiginda ise atlama hemen cevap yazma, uzerinden gecsin bikac saat. Merak etsin. Cevaplarinda onunla cok ilgili olma, kendinle ilgili seyler yaz.

Ayrica bosanmasini bekle bilmem ne yaplara falanda demeyecegim, zaten bosanma islemleri baslamis diyorsun. Bu dogruysa eger, seni cokta ilgilendirmez. Hemen ask yasayip sevgili moduna girmeyeceginize gore, hafif bi flortun zarari olmaz.

amaaaa....hoslanmak kendiliginden olusan biseydir. onca zaman aranizda bi kivilcim olusmamis, neden bukadar umitlisin kuzum. simdi neden olussun o kivilcim?
YA insanmıssın gerçekten işte ya çok iyi anlamıssın ..hani daha boşanmamış ya belki oda karakterlidirde boşanmadan adım atmak istemiyordur beklemeli miyim napmalıyım diye heyecan yaptım 3 ayda 3 kere yazdım işte ama artık yazmıcam hakkımızda hayırlısı olsun.baksana ne itamlar yaptılat çok teşekkür ederim ..

Bence konu sahibinin üzerine fazla gidilmiş , insanız sonuçta hepimiz hata yapabiliriz. Sonuçta ben konu sahibinin adamı ile eşinin arasını bozduğunu sanmıyorum. Konu sahibi de dürüstçe gerçek duygularını ortaya koymuş. Ne olmuş adamın boşanmış olmasına sevindiyse , olabilir... Hepimiz çok mu masumuz ? Yuva yıkan kadın olsa tamam haklısınız ama anladığım kadarı ile adam karısı ile başka özel nedenler ile ayrılmış... Adam yalan söylüyorsa da bu onun ayıbı , onun günahı... Zaten daha önce de aralarında arkadaşlıktan öte bir ilişki olmamış ki , eskiden sevgili olsalardı haklı olarak ben de aynı tepkiyi verirdim ama her zaman sadece arkadaş olmuşlar. Sadece konu sahibi adamı seviyormuş.

Boşanma işlemi başlamış ama boşanmamış yada boşanamamış bir erkekle ilişki yaşandıgında, adam sonradan boşanmaktan bir şekilde vazgeçtiğinde ki çok olan şeyler, bu konudaki bayanın sıfatı ne oluyor? Ve yaşayacagı tramva sizce şuanki duygularından daha agır olmazmı? Etik tarafınıda geçtim konu sahibi için hiç dogru bir hareket olmaz

ben olsam aynı cümleleri ona kurar;

" bana inanamamıştı senin gibi bir kız bu tercihi nasıl yaptı hiç göremedin mi Nasıl biri olduğunu falan diye baya şaşırmıştı"

senden ala kör mü var, seni sevenlerin farkında değilsin derdim.
sonrası sessizce bekleyiş :)

Back