teşekkürler ben ifade edemedim ya sanki bir şey yaptım pes yemin ederimBen kib ledim konunuzu gelınce kapatırlar.
Szinde konuyu açıp , istediğinz cevapları alamayınca kapattırmanız .
sağol canım...Hâlâ nikahlı karısı var!
Neden boşanmasını beklemiyorsunuz ???
Akbaba gibi olmayayım demissiniz ama buluşarak olmuşsunuz.
peki tamam ben sordum Allah korusun yanlış bir şey asla yapmadım ne o ne de ben yani zor bir süreç diyorum ya ben barışmalarına engel teşkil edicek hiçbir hareketim olmadı benim sağolGenellikle kendiside boşanmış hanımlar daha çok acımasız, benim yuvamda yıkılmış boşanmak normal bir süreç onunkide yıkılsın kafasını yaşayanı çok duydum(istisnalar kaideyi bozmaz tabiki).. Ne olursa olsun hoşlandıgın kişi tamamen boşanmayınca bir erkekle yaxışmak, iletişim kurmak hiç dogru değil, bir çok metresin hikayesi bu şekilde başlıyor.. Ha boşandı, ha boşancak boşanmıyorlar, bir çogu boşanmıyor..
yok yeminlen tutuyorum kendimi ama içim bir tuhaf teşekkür ederim anlayışınız için..ben sizin yerinizde olsam kaçan kovalanır yapar umursamam
geleceği varsa gelir zaten
baktınız gelmiyor hayırlısı der geçersiniz
anlıyorum tutamıyorsunuz kendiniziama başarmak zorundasınız
ben onada öyle söyledim aten kötü anma yinede diye ben onada dua ettim yemin ederimAcimasiz oldugunuzu dusunuyorum o kizada yazik
yok sen acıma dua et acıncak hale gelmeBoşanmamış adam üzerinden yapılan her türlü sohbet iğrençtir net !
İkinci olarak siz yaşam koçumusunuz da eski hoşlantınızın karısına yol yordam öğretip arkadaşlık edecektiniz ?
Bunu öneren adam kadar sizde bir o kadar tuhafsızınız .
Acıdım adamın eşine .
evli olmasından belki görüşmüyo karısıyla barışma ihtimalide var neden evli adamla görüştün zaten en başından yanlış olmuş:d:d YOK YOK BACIM :)) oyle bir sey değil beş ay sürmüş ama konu özel gerçekten bundan kaynaklı değil çok cabalamış bu
ya tövbeee ben anlattım o anlattı zaten geri dönmesi için yollarıda söyledim mümkün değil yani yapmayın ALLAH AŞKINA YA aldatmışım kadını gibi konuşmayınevli olmasından belki görüşmüyo karısıyla barışma ihtimalide var neden evli adamla görüştün zaten en başından yanlış olmuş
Etiketlemeden bişey ifade etmıcek .
Benim evli adam fantazim yokyok sen acıma dua et acıncak hale gelme
Boşanmamış adam üzerinden yapılan her türlü sohbet iğrençtir net !
İkinci olarak siz yaşam koçumusunuz da eski hoşlantınızın karısına yol yordam öğretip arkadaşlık edecektiniz ?
Bunu öneren adam kadar sizde bir o kadar tuhafsızınız .
Acıdım adamın eşine .
Ya boşver buraya konu açınca hep konu sahibinden alıyorlar hıncınıteşekkürler ben ifade edemedim ya sanki bir şey yaptım pes yemin ederim
YA insanmıssın gerçekten işte ya çok iyi anlamıssın ..hani daha boşanmamış ya belki oda karakterlidirde boşanmadan adım atmak istemiyordur beklemeli miyim napmalıyım diye heyecan yaptım 3 ayda 3 kere yazdım işte ama artık yazmıcam hakkımızda hayırlısı olsun.baksana ne itamlar yaptılat çok teşekkür ederim ..Gayet naif bir konu olmus bence, acik acik aklindan ve gonlunden geceni hem kabullenmissin hemde buraya yazmissin:) her kadinin ayni anda bir sevgilisi, bir eski sevgilisi, birde gelecekteki sevgilisi vardir diye bir soz vardi, onu hatirlattin bana.
Gercekten ilgisini cekmek istiyorsan kacacaksin ki kovalasin. Yazma ara sira nasilsin diye, sosyal medyada merak uyandiracak sekilde davran (az paylasim filan). O yazdiginda ise atlama hemen cevap yazma, uzerinden gecsin bikac saat. Merak etsin. Cevaplarinda onunla cok ilgili olma, kendinle ilgili seyler yaz.
Ayrica bosanmasini bekle bilmem ne yaplara falanda demeyecegim, zaten bosanma islemleri baslamis diyorsun. Bu dogruysa eger, seni cokta ilgilendirmez. Hemen ask yasayip sevgili moduna girmeyeceginize gore, hafif bi flortun zarari olmaz.
amaaaa....hoslanmak kendiliginden olusan biseydir. onca zaman aranizda bi kivilcim olusmamis, neden bukadar umitlisin kuzum. simdi neden olussun o kivilcim?
Boşanma işlemi başlamış ama boşanmamış yada boşanamamış bir erkekle ilişki yaşandıgında, adam sonradan boşanmaktan bir şekilde vazgeçtiğinde ki çok olan şeyler, bu konudaki bayanın sıfatı ne oluyor? Ve yaşayacagı tramva sizce şuanki duygularından daha agır olmazmı? Etik tarafınıda geçtim konu sahibi için hiç dogru bir hareket olmazGayet naif bir konu olmus bence, acik acik aklindan ve gonlunden geceni hem kabullenmissin hemde buraya yazmissin:) her kadinin ayni anda bir sevgilisi, bir eski sevgilisi, birde gelecekteki sevgilisi vardir diye bir soz vardi, onu hatirlattin bana.
Gercekten ilgisini cekmek istiyorsan kacacaksin ki kovalasin. Yazma ara sira nasilsin diye, sosyal medyada merak uyandiracak sekilde davran (az paylasim filan). O yazdiginda ise atlama hemen cevap yazma, uzerinden gecsin bikac saat. Merak etsin. Cevaplarinda onunla cok ilgili olma, kendinle ilgili seyler yaz.
Ayrica bosanmasini bekle bilmem ne yaplara falanda demeyecegim, zaten bosanma islemleri baslamis diyorsun. Bu dogruysa eger, seni cokta ilgilendirmez. Hemen ask yasayip sevgili moduna girmeyeceginize gore, hafif bi flortun zarari olmaz.
amaaaa....hoslanmak kendiliginden olusan biseydir. onca zaman aranizda bi kivilcim olusmamis, neden bukadar umitlisin kuzum. simdi neden olussun o kivilcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?