Anlaşmazlıklar ve cinsel uzaklık

fikir verin

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
27
9
26
Herkese merhaba bu konu hakkında farklı insanların fikirlerini almak istediğim için yazmak istedim. Eşimle babamın hastalık ve ölüm zamanına denk gelen bir tanışmamız oldu o boşlukta bana iyi geldiği için mi bilmiyorum tanıştık ve babam öldükten 1 sene sonra evlendik şuan 3 yaşında bir oğlum var .Bazı şeyleri görmezden migeldim bilmiyorum ama değişik tavırları vardı beni ortada doğru düzgün bir şey yokken ağlattığı sürekli bir sorguda gibi hisssettigim zamanlar oldu sonrasında babamın hastalığı vardı başka şehirde tedavi oluyordu ailemle tanışmak istiyordu bu yüzden bir kere ayrılma noktasına bile gelmiştik ama evlendik ve hamile kaldım ve doğumdan kısa bir süre sonra bir kadına çicek gönderdiğini o söylemeden telefonuna gelen mesaj sayesinde öğrendim kadının ona yardımcı olduğunu ve teşekkür etmek amacıyla gönderdiğini söyledi o süreden sonrada hep mesajları sildi hiç telefonunda başka bir şeye rastlamadım ,çok titiz bir insan olduğunu biliyordum ama en küçük şeyde tartışmalar başlatmaya başlamalar ama sürekli ve ayda bir yada 1.5 ayda bir birliktelik istiyor oda ben söyleyince bazen kendimi kötü hissettiğim söylemlerine de karşı karşıya kaldım, bazen hissediyorum sanki evliliği kabullenemiyor 3 yaşında bir oğlumuz var yanına gelsin onunla uğraşsın hemen bunalıyor ve bir kere o uyurken ses çıkarıdıgı için tartaklayıp kötü şeyler de söylediği olmuştu, dışarı çıkıp birşeyler yapmak istediğimde hep erteliyor istemiyor çocugu bahane ediyor benim ne istediğime hiç önem vermiyor,daha bir sürü şey var ama açık açık yazamıyorum sevgimin azaldığını hissediyorum artık boşanmayı düşünüyorumm her tedavi alması gerektiğini söylediğimde kabul ediyor gibi konuşuyor ama sonra vazgeçiyor bende artık çok yoruldum bitirmek istiyorum.

Eşiniz hem kötü bir baba hem de kötü bir eş, lütfen kendinizi ve çocuğunuzu ezdirmeyin gerekirse de boşanın..

Neyin tedavisini olacak? Eşiniz ne sizi ne oğlunu seviyor gibi görünmüyor ki. Ailenizle aranız iyiyse bir süre yanlarında kalıp süreci uzaktan sorgulayın, daha net görüp doğru karar almanıza yardımı olabilir.

Ailemde bende psikolojik sorunları olduğunu düşünüyoruz kendisine bir tedavi alması gerektiğini söyledim , birkaç defa oldu bu konuşma her seferinde kabul etti ama sonra hep erteledi gitmeyi. Çok şükür şuan annemin evindeyim ve yaşanan her şeyi düşünme aşamasındayım

üzgünüm ama eşinizin psikolojisi kötü değil, eşiniz dümdüz kötü bi koca ve baba. psikolojik desteğe igtiyacı oldugunun vs düsünmek muhakkak sabretmenize yardımcı oluyordur ama gercekten bazı seylerin çaresi bitirmektir. boşanın bence.

Belkide ben böyle düşünüp onun düzelmesini istiyorumdur ama hiçbir faydası olmayacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…