anlaşmalı mı boşanmalıydım?

Acikcasi yok yere bir sebeple bitmis.
simdiden sonra duzelse nasil olur bilemedim.
Ama o raddeye gelmemeliymis bu kucucuk mesele.
benim iki arkadasimda boyle aile yuzunden bosandi. Ne biliyim Allah yardimciniz olsun zor bir durum.
O bence sizin geri donmenizi bekliyordu bu kadar kararli olacaginizi tahmin etmedi. Simdi is iki taraf icinde inada binmis anladigim kadariyla. Yada gurur.
ne diyim hakkinizda hayirlisi olsun.

AYNEN BENİM KENDİ KENDİME DÖNECEĞİNE İNANMIŞ. ÇÜNKÜ ARAYA GİRMEK İSTEYENLERE BEKLEYİN ŞU GÜNE KADAR DÜŞÜNECEK, SONRA GİDER KONUŞURSUNUZ DEMİŞ. BUNU DUYUNCA DAHA DA KIZIP DAVAYI AÇMAKTA BU YÜZDEN ACELE ETTİM. RESMEN ÇABAMIZ BOŞA GİTMESİN, ZATEN DÖNER DER GİBİ

Anlaşmalı boşanıp sonra pişman olursun bence. Kesinlikle anlaşmalı boşanma derim.

Inanmiyorum ya karsi taraf bunu hic istemiyo bence.
ya bi konusun bosanmadan once derim ben.
bu kadar kolay yıkılmamalı.
tabi bosanalim davayi sen ac kismida blofmus demekki.
hey Allah ım nasil isse.
Bosanmakta kararliysanizda eger bosandiktan sonra simdikinden daha iyi bir hayat sizi bekleyeceginize inaniyorsaniz bosanin. Aksi halde bi daha dusunun bence durumu.

Eşiyle ayrıyken barışmak için çabalamayıp ilk iş kredi kartını iptal eden adamdan ne hayır gelir
Her hakkınızı talep edin

Valla canım resmen inatla boşanıyorsun başka bişi değil
Senin kararın tabii

karşı taraf neyi istemiyor orasını anlamadım. ayrılmayı mı, barışmayı mı?

konuşmayı çok istiyorum, ama onlardan adım olmadıkça konuşma talebimi pişman oldu diye anlarlar diye korkuyorum. bu yüzden adım atmıyorum

o bence ilk başta blöf yapmış sırf sen ablalarıyla barışasın diye, ama sen peki bitsin diyince afallamış
dikkat edersen boşanmak için ilk adımı da sen atmışsın dava açarak. sanırım bunu hazmedemediği için de arayıp sormadı seni

canim sikma canani allah buyuktur uzme kendini yanliz esinin sevgisin bu kadarmis demekki

aile ile eş arasındaki dengeyi kuramayan adama nasıl güvenilir ki? şimdi barıştınız dieylim ilerde yine bir sorun çıkarsa ne olacak? ya da çocuk olursa. o yaşa gelmiş adam nasıl böyle davranır aklım almadı.

yine de acele etmeyin zamana bırakın derim.

valla haklisin dogru tespit tabi beyefendi blöf yapayim dedi konu sahibi beklemedigi tepki verince elinde patladi

valla haklisin dogru tespit tabi beyefendi blöf yapayim dedi konu sahibi beklemedigi tepki verince elinde patladi
evet adamın amacı gerçekten boşanmak değildi, küslüğü bitirmekti
konu sahibi inat etmiş bu noktaya gelmiş işler
aslında hiç gereği yokmuş

İkinizde gurur yapmıssınız bence cunku ortada ayrılmak için bir sebep yok. Herkesin kayınvalide ya da görümceyle sorunu olabiliyor. Bu ayrılık sebebi olmamalıydı

Aynen bende bunu anlattım ama konu sahibi baya bir sinirli bana bile sinirlendi

Tmm blöfü elinde patladı ok çok güzel
Bu ona büyük ders olacaktır
Ama sizce böylesi bir sebeple bitmesi normal mi veya olur mu?

Bunu lehine çevirip durumlar düzelebilir gibime geliyor ve bu adam bir daha kolay kolay bu hataya düşmez

Şimdi burda konuşulması gereken evet haklısın boşan!! Olmamalı

Burada bu durumu nasıl düzeltilir konuşulmalı konu sahibini iyice körüklemek değil

Konu sahibi yine karar senin tabi biz sana evet haklısın diye gaz da verebiliriz ama bu kimin işine yarar ki

Bizene.. Ama sanane değil işte

Konu sahibi boşanmak istemiyorsanız, ki diğer konularınızı bilmiyorum tek sorun bu konuda anlattığnız gibiyse, bence boşanmanın gereği yok.. Ortak tanıdığınız devreye girsin. Sanki ara bulmak istiyor gibi konuşsun, siz de geri adım atmış izlenimi vermezsiniz.

kararindan vazgecme.
cok isteseydi gurur yapmaz bi yolunu bulur konusurdu.

haklarinida al, ilerde cok pisman olursun.
insanlar ayrilik döneminde cirkinlesiyorlar taniyamiyorsun

ben de öyle düşünüyorum.

O senin geri dönüp barışacağını düşünüyordu
Oyle olmayınca afalladı sonrada erkeklik gururuna yediremeyip
Boşanmayı kabul etti.
Bence sizi hangi boşanma türü yıpratmayıp psikolojınızı bozmayacaksa onu seçin derim.

evet adamın amacı gerçekten boşanmak değildi, küslüğü bitirmekti
konu sahibi inat etmiş bu noktaya gelmiş işler
aslında hiç gereği yokmuş
biz bu konuyu 3 ay içinde en az 10 kez konuştuk. hep zamana yayalım dedim. ben asla görüşmem ya onlar ya ben demedim ki.

benim derdim iki taraf da birbirine kırgın, bırak bir şeyler vesile olsun barışmamıza görüşmemize demekti. bu hata mı? onun görüşmelerine engel olmadım ki, evime gelmek isteyen de olmadı ki kabul etmemiş olayım. bana onlar büyük sana kızgınlar, sen adım atacaksın diye diretiyordu.

İkinizde gurur yapmıssınız bence cunku ortada ayrılmak için bir sebep yok. Herkesin kayınvalide ya da görümceyle sorunu olabiliyor. Bu ayrılık sebebi olmamalıydı
işte bunu diyorum, ben senin gibi değilim,onları çocukluğumdan tanımıyorum. bırak ben senle bi iyi olayım, zaten ailenle iyi olurum sana sevgimden. ama bana benden vazgeçmeyeceğin o güveni ver diyodum. haksız mıydı savaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…