Çocuk ta yok sanırım. Çok saçma; ablalarından vazgeçmesi gerekmiyordu ki, sensiz de buluşup görüşebilirdi, ama sırf onlar için yuvasını dağıtması gerçekten çirkin. Onun en kıymetlisi sen olmalıydın. Böyle olmuyor mu? İnsanlar eşlerini öz kardeşlerinden daha çok sahiplenip, daha yakın hissetmiyor mu?
Haksız olan sen olsaydın, annesi de sana karşı tavır alırdı zaten. Bence de ne pişman ol, ne önce sen adım at.
36 yaşında bir adam bir daha zor bulur senin gibi 24 ün de gencecik ve olgun bir kızı.
nasıl farkettiğime daha çok gülersiniz. cüzdanımda olduğunu unutmuşum bile, zaten tek sefer bile kullanmadım bu bi ayda. sonra farkettim, içinde bi 60 tl gibi çok komik bir borcu kalmıştı. onu da ödeyeyim eve bırakırım dedim. atm kartı takınca kartınız alıkonmuştur dedi ve geri vermedi zaten. :)Hayır yani yuvanız yıkılmış senin aklına gele gele kart mı geldi, iptal etmesen karın seni dolandıracak mıydı ?
Terbiyesizmiş
Hem aileci hem paragöz boşver isabet olmuşnasıl farkettiğime daha çok gülersiniz. cüzdanımda olduğunu unutmuşum bile, zaten tek sefer bile kullanmadım bu bi ayda. sonra farkettim, içinde bi 60 tl gibi çok komik bir borcu kalmıştı. onu da ödeyeyim eve bırakırım dedim. atm kartı takınca kartınız alıkonmuştur dedi ve geri vermedi zaten. :)
ben de şuan yaptıkları yüzünden 3 kuruşunu istemiyorum gibi düşünüyorum ama sonra pişman olursun diyorlar sizin gibiSakın anlaşmaliya çevirme ne hakkın varsa hepsini al. Yoksa ilerde pişman olursun
Otursun ablalarının dizinin dibinde. 40 ına basmasına çok yok. Bir kaç ay yalnız yaşasın, boş duvarları seyretsin, hayatını sorgulasın, göreceğiz onun erkekliğini. Annesi mi onu bağrına basıcak, ablası mı yuva sıcaklığı verecek o zaman...konu annesi yüzünden oldu zaten. annesi bana bir laf etti ben de cevap verdim. gittiler hemen eşime söylediler. akşamı kavga edip ayrılma kararı almıştık. ablaları bana karşı bu yüzden cephe aldılar. barıştıktıktan sonra annesiyle de barıştık. ama yanımda olmayı bırakın bana cephe alan ablalarıyla konuşmak istemedim. ki en küçüğü benden 15 yaş büyüktü, gerisini siz düşünün.
vazgeçmesi kesinlikle gerekmiyordu zaten aynı şehirde bile değiliz. sadece telefonla görüşmememe bile 3 ay katlanabildi.
çok iyi geldi yazdıklarınız. çok sağolun.Otursun ablalarının dizinin dibinde. 40 ına basmasına çok yok. Bir kaç ay yalnız yaşasın, boş duvarları seyretsin, hayatını sorgulasın, göreceğiz onun erkekliğini. Annesi mi onu bağrına basıcak, ablası mı yuva sıcaklığı verecek o zaman...
Sen üzülme arkadaşım. Seni böyle yarı yolda bırakan adamdan hayat arkadaşı mı olur? Bu kadar kolay boşanma lafı mı edilir?
Kime güveneceğim demişsin. Hayatta herşey insan için. Sonsuz güven bir tek Yaradana. Onun rahmetinden iste, senin için en hayırlı olanı. Deliler gibi sevdiğin, sevildiğini bildiğin eşin ölebilirdi de... hayırlısıysa tekrar buluştursun sizi, değilse onu sana veren çok daha iyisini de verebilir.
Böylelerinin yanına bırakmayacaksın yoksa haddini bilmicek hiçbir zaman... hak yemeye de devam edecek... son kurusuna kadar al hakkın olaniben de şuan yaptıkları yüzünden 3 kuruşunu istemiyorum gibi düşünüyorum ama sonra pişman olursun diyorlar sizin gibi
bu kadar şey yazmışsın da ben onu tanıyorsam o da beni tanıyordu. kabul etmeyeceğimi, restini yemeyeceğimi bile bile bunu bana söylemeye cesareti varsa, davaya da avukata da katlanacak kusura bakma.Bazıları inatlada yapar
Ben senin yerinde olsam eşimin böyle tepki vereceğini kesinlikle bilirim tanıyorum onu çünkü
Seven insanlarda bu tarz tepki verebilir
Belliki hiç böylesi bi hareket beklemiyordu senden ve onunda çok zoruna gitti blşanmayı kabul etmen
Ve yaptığı saçma restten ilkin bir pişman oldu ardına düştü
Sonra cidden senin ayrılmak istediğini düşündü
Ve bunu kendine sevgisine yediremedi
Uğraşmaktan vazgeçti
Hep köpek gibi gelsin o gelsin o dolansın o ayaklarıma kapansın istiyorsunuzda kızlar
Onlarda insan nihayetinde bir kerede siz alttan alın
Sen böyle bi durumda tekrar mı arardın kocanı avukat mı tutardın
Belliki rest çekti ciddi olmayan şekilde, kadınlarında herzaman sonunu düşünmeden yaptıkları şey bu
Sen ona yapsaydın bunu ve o da hemen kabul etseydi tmm deseydi bitsin
Sanki fırsat kolluyomuş gibi
Sen pişman olup arasaydın yada msj atsaydın
Cvp vermedeydi düşünmek istiyorum deyip kendini çekip sana haber bile vermeden 8GÜN gidip dava açsaydı ve senin öyle haberin olsaydı
Sen ararmıydın bu adamı yoksa gidip avukat mı tutardın???
o kadar komik ki. hayır!Şu eş ile aile arasında dengeyi kuramayan erkeklere onkadar kiziyorum ki.
Ailede biraz haddini bilecek.
Bir yuva kolaymi kuruluyor.
Ya ablalariyla sorununuz cokmu buyuktu duzelemeycek kadar?
ben de aynısını düşünüyorum. sanki kendi cesaret etmedi yapmaya, bu sebeple olayı bana yıktı.adımı bilerek ve isteyerek bana attırdı.sen o anki sinir veya hırsla bitirelim dediğinde üstelik bunu ciddiyete döktüğünde hiçbirşey yapmayıp kabullenmesi dava sürecinde bile kılını kıpırdatmaması yeterince açık bir cevap bence adam istediğini elde etmiş gibi, bu kadar takma kafana çünkü belliki senin bu ince fikrinden ruh halinden anlayacak bir adam değilmiş..
geri adım atmam da üzülmemeyi de başarabilsem keşke. çok sağolunAblalari icin yuvasini yikabilen bir erkek icin fazla iyimser dusunuyorsun bence. Ne uzul nede geri bir adim at.
Gitsin kiymetli ablalarinin dizinin dibinde otursun. Oylesinin evlilik neyine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?