Anlaşmalı boşanma/ Manevi destek istiyorum.

Neden pişman oldunuz? Zaten nafaka kaç TL olabilir ki?
Parasız kaldığım için degil. Bugüne kadar materyalist hiç olmadim. Eşya ev para hep uyumlu ılımlı davrandım. Bosanirken de zaten borcu var dedim. Ama cok büyük ihtimalle aldatılmışım. Daha büyük ihtimalle bir bebeği bile olabilir o kadından. Şüphe ama işte sineğin küçüğü de mide bulandiriyor. Ben idare ederken o benim bu iyi niyetimi kullanmış dedim. Keşke zora girseydi dedim. Tamamen ceza, diyet ödetmek gibi hırslı bir düşünceyle pişman oldum.

Anladım o kişi umarım ettiğini bulur Allah size daha güzel kapılar açar belki bilemeyiz bunu düşünüp kendinizi üzmeyin. Yolunuz bahtınız açık olsun

Para hesabı yapın lütfen . Altınları hesaplayın.Hemde hemen başlayın ayrıca tazminat talebinde de bulunun.
Yorumunuz gözümden kaçmış yeni görüyorum Ay gerçekten şeytanın avukatıymışsınız aklıma gelmedi onları hesaplamak. Altınların gramı belli zaten yarı yarıya bölünür herhalde. Tazminat ne için? (Bilmediğimden soruyorum) Ben adam sakince boşansın diye üstüne para vermeye hazırım da.

Evet saçma sapan kıskançlık durumları ve olmayan şeylerle itham edilme vs. Akıl sağlığımla oynuyor kendimi iyice yıpratmadan bitirmek en iyisi. Çok teşekkürler

Tazminati herhangi bir vukuat sonucu alinan birşey gibi düşünmeyin lütfen sonuçta zaman geçirmişsiniz manevi tazminat talep edebilirsiniz en doğal hakkiniz
Ha ama boşanmak istiyorum sakince diyorsanız tazminat olayı bir nebze çirkef bindirebilir . Altınlar mevzusuna gelince olay cirkeflesse dahi altınlarınizi gözden çıkarmayın hesaplayın tatlı dille ikna edin . Beni bosasinda ne olursa olsun yapmayın. Hem sizi boşanma stresine sokacak hem altınların üzerine yatacak yok ya .

Çekişmeli olsa terapi parası için tazminat talep edebilirdim akıl sağlığımla oynadı sağolsun. Şuan anlaşmalıya yanaştı diye uğraşmak istemiyorum tazminatla. Altınları bırakmam yarı yarıya böleriz herhalde. Aslında eş kişisi hiç paragöz değil altınların tamamı senin olsun der eminim. Ama ben hepsini istemem yarıya bölünsün yeter. Herkes kendi hayatını kursun.

Anladım o kişi umarım ettiğini bulur Allah size daha güzel kapılar açar belki bilemeyiz bunu düşünüp kendinizi üzmeyin. Yolunuz bahtınız açık olsun
Siz de inşallah kurtulursunuz hemencecik. Ayni dilekleri diliyorum. Huzura erin bir an önce. Bu dünya yük taşıma dünyası değil. Herkes huzurla yaşarken biz niye böyle sürünelim? Bitsin defolsun hayatınızdan pis manipülatif.

Şuan çok gereksiz bir duygusallık ediyorsunuz:) yanlış anlamayın gereksiz kelimeyi size ithafen kullanmıyorum . Bazı anlarda "soğuk mantık" kullanmak gerekir
Bosanmakta tam da böyle bir an . Şayet yanaşıyor ise altinlari alın. Psikolojim ile oynadı diyorsunuz. Bundan alâ manevi tazminat mi olur daha nolsun ? Ne veriyor ise alın sonra yallah gitsin .

Bir dene bakalım gerçekten al diyecek mi altınları .. ve al derse al lütfen

Arkadaşlara katılıyorum, yaşadığın zulmün bir bedeli olmalı, altınların tamamını alman bence de yapılması gereken. Peki bu altınlar birikiminiz mi yoksa düğün takıları mı? Düğün takılarıysa onlar sizin zaten

Düğün takıları kadının, yarı yarıya değil.

Kanunen düğünde takılan takıların hepsi kadına aittir.
Yarı yariya paylaşma gibi bir durum yok yani.
Evlilik birliği içinde edindiginiz bir mal varsa bu ortaktır bunu yarı yarıya paylaşabilirsiniz.
Eğer sizinde avukat bir arkadaşınız varsa yardım isteyin tek başına sizi yorar.
Bir dilekçe yazacaksınız bu dilekçede boşanma.sebebi malların nasıl paylaşılacağı vs detaylıca yazıyor.
ikinizde imzalayıp o şekilde dava açmaya gidiyorsunuz sonra size gün veriyorlar.

Boşanmış biri olarak tavsiyem sakince karar almanız anlık öfke veya hislerle değil .
Acele etmeyin kendinizi de yipratmayin ama bitmesi gereken bir şey öyle veya böyle bitiyor zaten.

Bende şu an boşanma aşamasındayım hatta protokolü 5 dk önce imzaladim öncelikle bi avukat buldum komşum avukat noterden vekalet verdim kendisine o protokolü hazırladı bizde imzaladık

Belki siz haklısınız teşekkürler

Düğün yapmadık sade bir nikahla evlendik çok takı da olmadı biraz ordan gelen takı, birikim ve eşime bir miras gelmişti onunla bilezik yaptık. Yani tamamı benim çabamla olan bir birikim değil. Yarısı nikah ve birikim diğer yarısı miras diyebilirim

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…