- 5 Ağustos 2022
- 693
- 874
-
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
Zaten haftasonu boyunca kafamın içinde sürekli kavga vardı bana yaptıkları kızdığım kırıldığım şeyler birbirine girdi. Sinirden midir stresten mi vücudumda kocaman döküntüler meydana geldi. Göğsüm kollarım kıpkırmızıSize bu karari verdiren etkenleri yazin. Kagida dokun okuyun tekrar tekrar. Hem rahatlarsiniz hem de gormus olursunuz. Beynin iclerinde kaliyor bazen unutuluyor bicok sey. Yazin gorun okuyun sonra gidin adliyeye. Gecmis olsun hayirli olsun.
İkimizde evden gitmek istedik o sebeple evi kapatmaya karar verdik. Eşya, takı hiç konuşulmadı. O da ben de hiç para hesabı yapan insanlar değiliz. Her şeyi ben alacağım desem hiçbir şey demez. Çok bi takımız yok zaten gram olarak yarı yarıya paylaşılır herhalde bilmiyorumbana sinirsel bir karar geldi evde kim kalacak kim gidecek konuşuldu mu? eşyalar takılar ne olacak mesela
internette anlaşmalı boşanma dilekçesi ve protokol örnekleri bulunuyor. eğer alacak verecek yoksa çocuk yoksa aranızda kolayca bu örneklere bakarak dilekçenizi oluşturup kimlik fotokopileri ve imzalarla başvurabilirsiniz. sonra harç yatıracaksınız ve gün verilmesini bekleyeceksiniz. bu kadar.Merhaba hanımlar, ite kaka süren evliliğimizde sonunda boşanma kararı aldık. Haftasonu yine saçma kavgalarımızdan birini ederken dayanamıyorum madem ortak bir paydada buluşamıyoruz bitsin dedim. Eşim de bitsin dedi. Ben de pazartesi anlaşmalı olarak boşanalım bir imzayla ikimizde kurtulalım dedim konu kapandı ve bir daha tek kelime konuşmamız dahi olmadı.
Bugün kendisine mesaj attım (avukat arkadaşları var) anlaşmalı boşanma protokolü hazırlat herhangi bir nafaka talebim yok diye o da git dava aç ben her şeye okeyim bir itirazım yok deyip TC atmış.
Öğleden sonra adliyeye gideceğim ne yapmam gerek hiç bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bir de boşanmayı uzun süredir istememe rağmen şuan garip hissediyorum ailemle aram biraz bozuk kimseye de anlatmadım o yüzden yazmak istedim. Manevi olarak desteğinize bana güç vermenize ihtiyacım var. Ne yapmalıyım.
Bende örneklere bakarak dilekçe yazacağım açıkçası. Çocuk, ev, araba yok biraz altın var o da yarıya bölünür çok sorun olacağını sanmıyorum. Çok teşekkür ederiminternette anlaşmalı boşanma dilekçesi ve protokol örnekleri bulunuyor. eğer alacak verecek yoksa çocuk yoksa aranızda kolayca bu örneklere bakarak dilekçenizi oluşturup kimlik fotokopileri ve imzalarla başvurabilirsiniz. sonra harç yatıracaksınız ve gün verilmesini bekleyeceksiniz. bu kadar.
hakkınızda hayırlısı olsun. ben de boşandım anlaşmalı olarak. kısa sürüyor zaten. sonra toparlanıyor insan. mutsuz bir evliliği sürdürmenin anlamı yok.
TeşekkürlerGeçmiş olsun herseyin hayirlisi
İlişkimiz bir süre çok iyi hatta herkesin imreneceği kadar iyi ama adamı şeytan dürtüyor arada ve olan oluyor. Bende bu döngüden sıkıldım her şeyin düzelmesini çok istedim ama olmadı. Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olurSizin açtığınız konuları , yaptığım yorumları hatırlıyorum. Son zamanlardaki yorumlarınız neticesinde düzeldiniz tamamen sanmıştım.Her şeyin hayırlısı.
Para hesabı yapın lütfen . Altınları hesaplayın.Hemde hemen başlayın ayrıca tazminat talebinde de bulunun.İkimizde evden gitmek istedik o sebeple evi kapatmaya karar verdik. Eşya, takı hiç konuşulmadı. O da ben de hiç para hesabı yapan insanlar değiliz. Her şeyi ben alacağım desem hiçbir şey demez. Çok bi takımız yok zaten gram olarak yarı yarıya paylaşılır herhalde bilmiyorum
İnanın ben çok sakinim eşim de normalde çok sinirli saldırgan biri olmasına rağmen o da çok sakin. Onun sakinliği beni tedirgin etse de zaten uzun zamandır gündemde olan bi konuydu. artık inceldiği yerden kopsun kıvamına geldik sanırım.Emin misiniz? Öfkeyle verilmiş bir karar gibi sanki. Sakinleştikten sonra 3-5 gün sonra tekrar düşünün bence.
Anladım. Çok didiklemek istemiyorum ama gene kıskançlık durumları mı ? Siz elinizden geleni yapmışsınızdır kendi ruh sağlığınızın gerilemeye başladığını hissettiğiniz an geri adım atmak ve ben demek gerekiyor. Başarılar diliyorum bu yolda.İlişkimiz bir süre çok iyi hatta herkesin imreneceği kadar iyi ama adamı şeytan dürtüyor arada ve olan oluyor. Bende bu döngüden sıkıldım her şeyin düzelmesini çok istedim ama olmadı. Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur
Ne yaşadığınızı siz bilirsiniz tabi. Hayırlısı olsun hakkınızda.İnanın ben çok sakinim eşim de normalde çok sinirli saldırgan biri olmasına rağmen o da çok sakin. Onun sakinliği beni tedirgin etse de zaten uzun zamandır gündemde olan bi konuydu. artık inceldiği yerden kopsun kıvamına geldik sanırım.
Hanımefendi ergen misiniz? Fikrinizi begenmedim diye beğenmedim attım. Siz de benim yalnızca bilgi içeren yorumumu mu begenmediniz?Emin misiniz? Öfkeyle verilmiş bir karar gibi sanki. Sakinleştikten sonra 3-5 gün sonra tekrar düşünün bence.
Senelerdir o kadar çok konuştum ki. Burda bile defalarca kez konu açtım çözüm aradım hep. Ama olmayınca olmuyor demek kiSakinlesip oturup konusup karar verin. Bu ne yangindan mal kacirir gibi. Böyle seylerin dönüsü olmuyor. Önce sakinlesin tekrar konusun