Anlaşmalı Boşanma. Acil yardımcı olur musunuz?

rasbag

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2023
413
351
38

Anlaşmalı boşanma davası açıldı az önce geldi eve ne demek istiyorlar tam anlamadım. Delil mi sunmamı istiyor tekrar para mı vereceğim. Uzayacak mı şimdi bu! İkimizde gidip imzaladık verdik dilekçeleri.

Yardımcı olur musunuz pek bir şey anlamadım ben.

Dava ertelenmiş öncelikle bir de sanırım ya siz ya karşı taraf bir ithamda bulunmuş ve hakim bunun delillerini, belgelerini istiyor ve bununda bir ücreti varmış bunun toplamıda 710 tl yapıyor. Ödenecek yani

Evet bu çekişmeli davaya benziyor, anlaşmalı olsa sizin ve eşinizin anlaştığınız maddeleri içeren iki tarafında imzaladığı bir protokol olmalıydı.
Evet biz protokol imzalayıp verdik anlaşmalı yazıyor hatta dava konusunda da çok saçma çekişmeli dava gibi aynı. Eşim gidip itiraz mı etti acaba yapmaz ama bilmiyorum sormadım henüz ona

Dava ertelenmiş öncelikle bir de sanırım ya siz ya karşı taraf bir ithamda bulunmuş ve hakim bunun delillerini, belgelerini istiyor ve bununda bir ücreti varmış bunun toplamıda 710 tl yapıyor. Ödenecek yani
Protokolda sanırım eşimin kendine ait borcu vardı onu belirttim ona ait diye beni sorumlu tutulmasın. Bankadan çektiği kredi vs bunu mu istiyor ki. Birde ben nasıl bulacağım baka onun yani! Çocuk içinde olabilir mi ortak çocuk var diye delil?

Evet biz protokol imzalayıp verdik anlaşmalı yazıyor hatta dava konusunda da çok saçma çekişmeli dava gibi aynı. Eşim gidip itiraz mı etti acaba yapmaz ama bilmiyorum sormadım henüz ona
Bu çekişmeli dava, anlaşmalı boşanma davasında, cevap hakkı, delil fln olmaz zaten. Ne zaman açmıştınız davayı? Size gelen dava dilekçesini iyice bir okuyun.

Bu çekişmeli dava, anlaşmalı boşanma davasında, cevap hakkı, delil fln olmaz zaten. Ne zaman açmıştınız davayı? Size gelen dava dilekçesini iyice bir okuyun.
Dilekçe ben yazdım anlaşmalı yani bu kağıtta yeni geldi Ve biz beraber gittik anlaşmalı olarak dava açıldı. Çekişmeli ava açmadık eşim gidip sonradan dilekçe mi verdi acaba kafam karıştı

Siz bir avukat bulun bence, karsi taraf sizi anlasmali diyip kazikliyor belli ki.
Eşimle beraber gittik imzaladık onunda benimde avukatım yok anlaştık yani. Mahkeme bizi mi kandırıyor bu durumda! Eşim sonradan gidil dilekçe mi verdi acaba.
Biz baya anlaşmalı dava açtık protokolde hazırladık beraber gidip imza verdik. Böyle durumda bu kağıdın gelip delil istemesi çok saçma

Mahkeme sizi niye kandırsın ya :)) kandırsa kandırsa eşiniz kandırır sizi

Ablacım aç gözünü adam seni kandırıyor, sonradan gidip davayı çekişmeliye dönüştürmüş yani. Ayrıca adam senin hakkında bazı suçlamalarda bulunuyor belli ki, kanıt getirmesi istenen taraf da karşı taraf. mahkemeye gidip zonko olma, bir an önce avukat bul.

edevletten, uyap vatandaş uygulamasına gir, orada dava dosyasındaki bütün evrakları görürsün.

Evet davalıdan delil istiyor öyle yazıyor kağıtta. Kafam iyice karıştı gerçekten

Davanın eşiniz açısından çekişmeliye dönmesini gerektirecek bir durum var mıydı ? Prokotolde uzlaşmadığınız ya da acabalarla imzalanan bir madde var mıydı?

Davanın eşiniz açısından çekişmeliye dönmesini gerektirecek bir durum var mıydı ? Prokotolde uzlaşmadığınız ya da acabalarla imzalanan bir madde var mıydı?
Herhangi bir durum yok sadece çalışmıyor şu an nafaka içinde bir şey demedi. Söyledim maddeleri aramızda tartışmada olmadı okumadı imzaladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…