Anlaşmalı Boşanma. Acil yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 3246428

Anlaşmalı boşanma davası açıldı az önce geldi eve ne demek istiyorlar tam anlamadım. Delil mi sunmamı istiyor tekrar para mı vereceğim. Uzayacak mı şimdi bu! İkimizde gidip imzaladık verdik dilekçeleri.

Yardımcı olur musunuz pek bir şey anlamadım ben.
E erenilhan rica etsem bakar mısınız? Anlaşmalı boşanmada davalıdan cevap dilekçesi isteniyor muydu?

Anlaşmalı boşanmada böyle ön inceleme tutanağı olarak mı geliyor
Hayır gelmez. Normalde direkt duruşma tarihi verirler. Demek ki sizin durumda araştırılması gereken ve kamu düzenine aykırı görülen bir protokol hükmü var.

Hayır gelmez. Normalde direkt duruşma tarihi verirler. Demek ki sizin durumda araştırılması gereken ve kamu düzenine aykırı görülen bir protokol hükmü var.
Duruşma günü var evet ama benden de delil getirin yazıyor davalı içinde davaya cevap dilekçesi verin yoksa delil hakkı kayboluyor yazıyor. Farklı bir şey yok her şey bize göre normal. Eşin edindiği kredi kart borçları var onu eklemiştik beni sorumlu tutmasınlar diye
Arkadaşım avukata sordu duruşmaya gitmesi yeter sorun yok demiş. Adliyeye Gidip sorunca umarım yardımcı olurlar pek sanmıyorum.

Uyap baktım ekstra dilekçe verilmemiş kendisi vermemiş hiç. Duruşma günü belli olur artık. Kafam karıştı baya

Duruşma günü var evet ama benden de delil getirin yazıyor davalı içinde davaya cevap dilekçesi verin yoksa delil hakkı kayboluyor yazıyor. Farklı bir şey yok her şey bize göre normal. Eşin edindiği kredi kart borçları var onu eklemiştik beni sorumlu tutmasınlar diye
Arkadaşım avukata sordu duruşmaya gitmesi yeter sorun yok demiş. Adliyeye Gidip sorunca umarım yardımcı olurlar pek sanmıyorum.
Arkadasinizin sordugu avukatin dedigine katilmiyorum. Bir sorun var, anlasmali bosanma boyle ilerlemez, birseyi yanlis yapmissiniz ama neyi, ben de merak ettim vallahi. Bence durusma gununu beklemeden, pzt mahkeme kalemine gidip memura bir sorun, bize boyle bir evrak geldi ama biz snlasmali bosanma davasi acmistik deyin, sebebini ogrenin, buraya da yazin lutfen sorunu

Arkadasinizin sordugu avukatin dedigine katilmiyorum. Bir sorun var, anlasmali bosanma boyle ilerlemez, birseyi yanlis yapmissiniz ama neyi, ben de merak ettim vallahi. Bence durusma gununu beklemeden, pzt mahkeme kalemine gidip memura bir sorun, bize boyle bir evrak geldi ama biz snlasmali bosanma davasi acmistik deyin, sebebini ogrenin, buraya da yazin lutfen sorunu
Ne yanlış olabilir ki sonuçta anlaşmalı her şeyi de yazın dediler eşimin çektiği kredi var borç onu belirttim beni sorumlu tutmasınlar diye bu yüzden de delil istenmez ki çocuk var Buda görünüyor zaten sistemlerinde yine delile gerek yok davalının da cevap hakkını doğuran durum yok ay 2 gündür uyuyamıyorum zaten inşallah yardımcı olurlar var bir terslik uğraşmak istemedikçe sorun çıkıyor

Bugün gittim kaleme sordum. Sorun yok itiraz etmek isterse davalı diye öylesine gönderilmiş. Cevap vermek zorunda değil dedi.
Duruşma gününe beraber gelin anlaşmalı olduğu için tek celsede biter dedi. Sorun yokmuş yani için rahatladı

X