Anlaşmalı Boşanma. Acil yardımcı olur musunuz?

Anlaşmalı boşanma dava dilekçesi ve yanında her konuda anlaştığınıza dair madde madde yazılmış protokol ile mahkeme kalemine o belgeleri verip, anlaşmalı boşanmak istediğinizi söyleyip, gün aldınız mı o an?

Her adliyede boyle uygulanmiyor olabilir.
Biz gittigimizde dosya mahkeme kalemine taraflar tarafindan teslim edilmiyordu. Kaydi yapan giristeki personelde kaliyor, onlar iletiyordu.
Durusma gününü de o an vermediler bize. 1 ay sonra eve tebligat geldi

Anlaşmalı boşanma dava dilekçesi ve yanında her konuda anlaştığınıza dair madde madde yazılmış protokol ile mahkeme kalemine o belgeleri verip, anlaşmalı boşanmak istediğinizi söyleyip, gün aldınız mı o an?
Evet o sn gittik imzaladık verdik aynı gün beraber hallettik.
Ona da gelmiş kağıt protokol örneğini eklemişler şimdi gördüm

Her adliyede boyle uygulanmiyor olabilir.
Biz gittigimizde dosya mahkeme kalemine taraflar tarafindan teslim edilmiyordu. Kaydi yapan giristeki personelde kaliyor, onlar iletiyordu.
Durusma gününü de o an vermediler bize. 1 ay sonra eve tebligat geldi
Günü o an vermiyorlar birkaç gün sonrası düşüyor sisteme kağıtları gidip beraber verdik

Günü o an vermiyorlar anlaşmalı olduğunu belirttik gün sonradan verildi

Günü o an vermiyorlar anlaşmalı olduğunu belirttik gün sonradan verildi
Dilekçenizi ,
protokolünüzü, dosya içeriğini görmeden kimse bir şey diyemez, ya adliyeye gidin,kaleme sorun yada bir avukata sorun. Ama burdan görünen çekişmeli dava bu, anlaşmalı değil.

Dilekçenizi ,
protokolünüzü, dosya içeriğini görmeden kimse bir şey diyemez, ya adliyeye gidin,kaleme sorun yada bir avukata sorun. Ama burdan görünen çekişmeli dava bu, anlaşmalı değil.
Davalıdan delil istiyor benden delil istemiyor öyle anlıyorum doğru mu? Onun herhangi bir itirazı yok uyar baktım ekstra dilekçe yok kendisine de sordum şimdi mahkemeye gidip bir şey demedim diyor. Herkesten dinledim okudum böyle kağıt gelince şaşırdım.

Sizin davada bir iş var,kesinlikle anlaşmalı boşanma değil bu.

Davalıdan delil istiyor benden delil istemiyor öyle anlıyorum doğru mu? Onun herhangi bir itirazı yok uyar baktım ekstra dilekçe yok kendisine de sordum şimdi mahkemeye gidip bir şey demedim diyor. Herkesten dinledim okudum böyle kağıt gelince şaşırdım.
Birşeyi yanlış yapmışsınız orası kesin, adliyeye gidip kalemdeki memurdan bilgi alın bence

Sizin davada bir iş var,kesinlikle anlaşmalı boşanma değil bu.
Arkadaşım avukata sordu sorun yok diyor duruşmaya gitsin diyor. Davalıdan cevap dilekçesi istenmiş sadece. Eşin edindiği borç onu bağlar yazıyordu protokolde bununla mı alakalı acaba bilmiyorum. Detay yazmıyor sadece davalının sunacağı cevap dilekçe hakkı ve buna bağlı deliller sunabilir yazıyor.

Arkadaşım avukata sordu sorun yok diyor duruşmaya gitsin diyor. Davalıdan cevap dilekçesi istenmiş sadece. Eşin edindiği borç onu bağlar yazıyordu protokolde bununla mı alakalı acaba bilmiyorum. Detay yazmıyor sadece davalının sunacağı cevap dilekçe hakkı ve buna bağlı deliller sunabilir yazıyor.
Bence sorun var, siz adliyeye gidip bir sorun memura bana kalırsa.

Sanirim googledan buldugunuz bir dilekceyi doldurup verdiniz. Yanlis hazirlanan bisey olabilir, gidip görüşün derim
Google baktım boşanmış arkadaşlarımın dilekçelerine de baktım.
Arkadaş avukata sordu sorun yok demiş. Davalıdan sadece cevap dilekçesi istenmiş. Edindiği borç eşi bağlar tarzı şey yazıyordu bizim protokolde benim üzerime kalmasın diye!
Eşime de sordum dilekçe falan yazmayacağım dedi. Öncesi gidip itiraz da etmedim dedi. Uyakta anlaşmalı yazıyor ekstra başka dilekçe de yok

X