Anlaşmalı boşanma dava dilekçesi ve yanında her konuda anlaştığınıza dair madde madde yazılmış protokol ile mahkeme kalemine o belgeleri verip, anlaşmalı boşanmak istediğinizi söyleyip, gün aldınız mı o an?:)))) doğru kimseye güven yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşmalı boşanma dava dilekçesi ve yanında her konuda anlaştığınıza dair madde madde yazılmış protokol ile mahkeme kalemine o belgeleri verip, anlaşmalı boşanmak istediğinizi söyleyip, gün aldınız mı o an?:)))) doğru kimseye güven yok
Girdim bulamıyorum bakacağım yineUyap vatandas portalindan kontrol edin davanizi.
Orada anlasmali ni, cekismeli mi oldugu yazar
Anlaşmalı boşanma dava dilekçesi ve yanında her konuda anlaştığınıza dair madde madde yazılmış protokol ile mahkeme kalemine o belgeleri verip, anlaşmalı boşanmak istediğinizi söyleyip, gün aldınız mı o an?
Evet o sn gittik imzaladık verdik aynı gün beraber hallettik.Anlaşmalı boşanma dava dilekçesi ve yanında her konuda anlaştığınıza dair madde madde yazılmış protokol ile mahkeme kalemine o belgeleri verip, anlaşmalı boşanmak istediğinizi söyleyip, gün aldınız mı o an?
e devlete gireceksiniz, search kısmına uyap vatandaş yazacaksınızGirdim bulamıyorum bakacağım yine
Günü o an vermiyorlar birkaç gün sonrası düşüyor sisteme kağıtları gidip beraber verdikHer adliyede boyle uygulanmiyor olabilir.
Biz gittigimizde dosya mahkeme kalemine taraflar tarafindan teslim edilmiyordu. Kaydi yapan giristeki personelde kaliyor, onlar iletiyordu.
Durusma gününü de o an vermediler bize. 1 ay sonra eve tebligat geldi
Şey protokol kopyasını eklemişler eşime 10 madde ama 4 maddeye kadar olan ilk nüsha fotokopisi verilmiş diğeri yok nafaka bilgisi olane devlete gireceksiniz, search kısmına uyap vatandaş yazacaksınız
Günü o an vermiyorlar anlaşmalı olduğunu belirttik gün sonradan verildiAnlaşmalı boşanma dava dilekçesi ve yanında her konuda anlaştığınıza dair madde madde yazılmış protokol ile mahkeme kalemine o belgeleri verip, anlaşmalı boşanmak istediğinizi söyleyip, gün aldınız mı o an?
Dilekçenizi ,Günü o an vermiyorlar anlaşmalı olduğunu belirttik gün sonradan verildi
Ne zamana verildi peki?Günü o an vermiyorlar anlaşmalı olduğunu belirttik gün sonradan verildi
Biz evrakları bırakınca hemen gün demediler sisteme işlenecek dedi. 2-3 gün sonra e devlette gördümNe zamana verildi peki?
Anlaşmalı yazıyor ek dilekçeler yokUyap vatandas portalindan kontrol edin davanizi.
Orada anlasmali ni, cekismeli mi oldugu yazar
Davalıdan delil istiyor benden delil istemiyor öyle anlıyorum doğru mu? Onun herhangi bir itirazı yok uyar baktım ekstra dilekçe yok kendisine de sordum şimdi mahkemeye gidip bir şey demedim diyor. Herkesten dinledim okudum böyle kağıt gelince şaşırdım.Dilekçenizi ,
protokolünüzü, dosya içeriğini görmeden kimse bir şey diyemez, ya adliyeye gidin,kaleme sorun yada bir avukata sorun. Ama burdan görünen çekişmeli dava bu, anlaşmalı değil.
Birşeyi yanlış yapmışsınız orası kesin, adliyeye gidip kalemdeki memurdan bilgi alın benceDavalıdan delil istiyor benden delil istemiyor öyle anlıyorum doğru mu? Onun herhangi bir itirazı yok uyar baktım ekstra dilekçe yok kendisine de sordum şimdi mahkemeye gidip bir şey demedim diyor. Herkesten dinledim okudum böyle kağıt gelince şaşırdım.
Arkadaşım avukata sordu sorun yok diyor duruşmaya gitsin diyor. Davalıdan cevap dilekçesi istenmiş sadece. Eşin edindiği borç onu bağlar yazıyordu protokolde bununla mı alakalı acaba bilmiyorum. Detay yazmıyor sadece davalının sunacağı cevap dilekçe hakkı ve buna bağlı deliller sunabilir yazıyor.Sizin davada bir iş var,kesinlikle anlaşmalı boşanma değil bu.
Anlaşmalı yazıyor ek dilekçeler yok
Bence sorun var, siz adliyeye gidip bir sorun memura bana kalırsa.Arkadaşım avukata sordu sorun yok diyor duruşmaya gitsin diyor. Davalıdan cevap dilekçesi istenmiş sadece. Eşin edindiği borç onu bağlar yazıyordu protokolde bununla mı alakalı acaba bilmiyorum. Detay yazmıyor sadece davalının sunacağı cevap dilekçe hakkı ve buna bağlı deliller sunabilir yazıyor.
Google baktım boşanmış arkadaşlarımın dilekçelerine de baktım.Sanirim googledan buldugunuz bir dilekceyi doldurup verdiniz. Yanlis hazirlanan bisey olabilir, gidip görüşün derim