Anlamsızca davranan kayınpeder olayı 😬

Onlar icin sıkısırız dedm kmsenn gonlu klmaısn istedim ama fazla cıkan ben oldum anladm zaten saolun
sıkışmamışsınız iste. kp in kizdigi da o zaten. siz ayni pozisyonda kalip kalanlar bagaj , minibusten sarkan yolcular gibi kapinin disindan tutunarak mi geleceklerdi. anlamadiginiz bu.

iki oglum var ben simdiden umudu kestim. en fazla 17-18 yasina kadar vakit gecirebiliriz. buyuk olan zaten kim nereye cekerse o tarafa gider. kucuk olan asiri bana bagli ama o da bu baglilikla esiyle sorun yasar. en iyisi yetiskin olduklarında tamamen hayatlarından cekilmek diyorum simdiden. saglik olursa gezme tozma. saglik olmazsa da simdiden huzurevi tarzi bir yer ayarlama seklimde planlarim var.
bir de bizimkiler evlenene kadar yeni nesil gelecek. daha fena olurlar kesin.

hiç birimiz evladına muhtaç olmayalım,
babalarından ne gördülerse, yarısını yapsınlar.

eşim kayınvalidemle başbaşa yemeğe gider, arada alışverişine gider. hediye alır, resmî işlerini takip eder (emlak vergisi, araba muayenesi vs)
hasta olsa doktora götürür, takibini yapar ki eşim annesi ile anlaşamaz.
bir kısmını benim zorumla yapar ama yapar.
kırmamaya, gönlünü hoş tutmaya çalışır.
benim aileme de öyledir sagolsun. burada bazen şok oluyorum, insanlar hiç anne-baba olmayacaklar, evlatlarından bir şey beklemeyecekler gibi takılıyor..
hadi bakalım, inşallah, ne diyeyim.

Benim arabamda benim arabam anladik araba sizin. Madem bir iyilik yaptiniz tam yapsaydiniz bari. Mezarlikta yatanlarin sizinle herhangi bir kan bagi olmadigina gore gitmenizde sart degildi iki saat dursaydiniz evde bebeginizle. Hep beraber arabaya sigariz diyerek kucucuk arabaya 7 kisiyle beraber puset sigdirmaya calismaniz insanlarin akliyla dalga gecer gibi olmus. Kayinbabanizda buna sinirlenmistir. Cok antipatik geldiniz bana. Muhtemelen kayinbabanizada oyle gelmissinizdir.

Hanımlar kimseye beni eleştirmesin demedim aşırı derecede kırıcısınız !! Hep tek taraflı baktınız ben gelinim diye gtmeme gerke yokmus köy gezmesi mi olurmus maldivleremi gdecekmisim sanki felan sizene allah askına ben gezmek istedim köy havası almak istedim ve sadece kvalide kpeder gelir diye dusunduk ve oyle olmadı neden bu kadr aşagılıyorusnuz beni !! Kpederim araba konusunda bize cok cektirdi takılarmzla aldık arabayı o yuzden ben aldım size bile dedi burda hp derlerdi bişey bekleme bişeyde dyemesinler diye cidden oyleymiş yemedigimizz laf kalmadı yol boyunca keske gtmeseymişim keske köy felan umrumda deil bundan sonra lutfen artık kırıcı olmayın ben kmse kırılmadan bicozum yolu bulunsun sıkısalım gidelim istedim ona bile yok adam niye sıkıssın demissiniz gercekden artık yorum yapmıyorum lutfen sizde kırıcı olmayın daha fazla

Tatlım bak herkese kızmışsın ama İnan sen haksızsın güzelim

Araba senin onu hepimiz anladık ama bak o kadar insan var binmesi gereken senin puseti kaldırman gerekirdi

Güvenlik dersen biz de deriz ki güvenliği bu kadar düşünen biri o araca 7 kişi bindirmeye çalışmaz

Ya da deriz ki sırf senin yavrun mu güvende olmalı ya diğerleri?

Haklı olan sen değilsin maalesef

Araba senin onu hepimiz anladık ama bak o kadar insan var binmesi gereken senin puseti kaldırman gerekirdi

Güvenlik dersen biz de deriz ki güvenliği bu kadar düşünen biri o araca 7 kişi bindirmeye çalışmaz

Benm bebegim nasıl kucakta gtsn hanımefendi allah askına ya kucuuck bebek ya insaf kaza olsa kucagımdan fırlasa ne olacak ustelik ikizlere laf etmedim onlarada kemere baglayalım dedim zaten mecbur kucaga oturacaklardı

Ayrıca ben sogdırmaya calısmafım madem kalabalıgız sıkısalım gdelim bir saatlik yol dedim sadece resmen linç yedim bu nedir allah askına bn kvalide kpder gelir sanmıstım sadece eşimde oyle

Benm bebegim nasıl kucakta gtsn hanımefendi allah askına ya kucuuck bebek ya insaf kaza olsa kucagımdan fırlasa ne olacak ustelik ikizlere laf etmedim onlarada kemere baglayalım dedim zaten mecbur kucaga oturacaklardı
Nasıl yani arabada kucağında bebekle yolculuk yapılmaz mı
Size de kemer bağlanırdı madem ikizleri koruyan o kemer sizin bebeğinizi korumaz mı

Gerçekten az evvelde sordum çünkü bebeğim oturamaz yazmışsınız 6 aylık bebek oturamaz mı sizin ki oturmuyor mu

Kp niz puset olayina sinirlenmis, sıkıs tikis bindiginiz otomobile 2 de cocuk binmis cok guvenli bir yolculuk oldugu asikar.

Ayrica mezarlik ana cadde, E5 GIBI bir guzergahtami trafik durumu nedir ?
Koy mezarligi degilmi gideceginiz yer

Olurmu arka zaten kafadan beş kişi oluyor kucuk değillerki ki biri benim kucagıma oturdu mecburen hava aşırı sıcak ve yandım kavruldum
Sorunuza cevap evet kp sizi istemiyor ve buradaki mesajlariniz ve cevaplarınız gibi biriyseniz adam demiştir haliyle eşine, pinki-dream le hiçbir yere gidilmez ne gerek var yine sorun çıkar diye.buyuk evde kalsın dediginiz 4 yaşında çocuklar değil mi? Siz çocuğunuz 4 yaşına gelince kocaman çocuk ne gerek var gelmesin bizimle mi diyeceksiniz? Ben onların gelmeyeceğini düşünmezdim siz nasıl düşündünüz anlamadım?

Size de kemer bağlanırdı madem ikizleri koruyan o kemer sizin bebeğinizi korumaz mı

Gerçekten az evvelde sordum çünkü bebeğim oturamaz yazmışsınız 6 aylık bebek oturamaz mı sizin ki oturmuyor mu
Hanımefendi benm bebegimin puseti var ve sabit ben elbette bebegimi dusunmek zorundayım evet tam anlamıyla oturamıyor henuz öne dgru cok yığılıyor cok bunalıyor ikizler buyuk gene o yuzden ben arabadan inmedigime pişmanım asıl

Sorunuza cevap evet kp sizi istemiyor ve buradaki mesajlariniz ve cevaplarınız gibi biriyseniz adam demiştir haliyle eşine, pinki-dream le hiçbir yere gidilmez ne gerek var yine sorun çıkar diye.buyuk evde kalsın dediginiz 4 yaşında çocuklar değil mi? Siz çocuğunuz 4 yaşına gelince kocaman çocuk ne gerek var gelmesin bizimle mi diyeceksiniz? Ben onların gelmeyeceğini düşünmezdim siz nasıl düşündünüz anlamadım?
Evet gdiilmez oldumu hay allahım ya eşim babası ve annesi gelir demişti zaten biz oyle dusunduk ikzilerde dahil olur diye dusunmedik sıgamazdık zaten onlarında bunu dusunmesi gerekirdi bende köy havası almak istedm ayda yılda bir gdıyoruz

Hanımefendi benm bebegimin puseti var ve sabit ben elbette bebegimi dusunmek zorundayım evet tam anlamıyla oturamıyor henuz öne dgru cok yığılıyor cok bunalıyor ikizler buyuk gene o yuzden ben arabadan inmedigime pişmanım asıl
6 aylık bebeğinizin tam anlamıyla oturamıyor olması bir sıkıntı bunun farkında olmanız gerekirdi

Kp niz puset olayina sinirlenmis, sıkıs tikis bindiginiz otomobile 2 de cocuk binmis cok guvenli bir yolculuk oldugu asikar.

Ayrica mezarlik ana cadde, E5 GIBI bir guzergahtami trafik durumu nedir ?
Koy mezarligi degilmi gideceginiz yer
Evet cocuk buyuttuk kac tane bzde bir kişilk yer işga ediyor o puset ne alaka dedi bende ısrarla pusetsiz olmaz guvensiz bebek küçğk henuz dedm

oturup oturtamaması ile alakası yok,
bebek arabada kucakta gitmemeli.
boyu kemere yetene kadar;
araba koltuğu, sonra yükseltici.

burada ya götürmek hiç teklif edilmemeli.
yada hanımefendi eşin ailesine müsade etmeli, onlar gitmeliydi.

oturup oturtamaması ile alakası yok,
bebek arabada kucakta gitmemeli.
boyu kemere yetene kadar;
araba koltuğu, sonra yükseltici.

burada ya götürmek hiç teklif edilmemeli.
yada hanımefendi eşin ailesine müsade etmeli, onlar gitmeliydi.
Çok haklısınız bunu bende biliyorum o anki duruma göre yorum yaptım ben

Back
X