Anlamsızca davranan kayınpeder olayı 😬

kurulmuş ya ön koltuğa😂
onun için ayrı bir konu açabilir konu sahibesi..

haklı.
araba onun, koca onun.
zaten bu kayınpederi götürme işi nereden çıktı anlamadım.
kocasından bir şey falan isteyecek, sevimlilik yapıyor sanırım.

Sorma valla bende de tek oglan var iyi mi
Kaldik gelinin insafina. Mezardakini bile gorebilmem gelinime bagli artik yapacak bir sey yok

bayramın ilk günü aile ziyareti.
sonraki günler sadece çocukların gonlu olsun diye gidilecek yerler...
3 çocukla çok zor 3 gün beni bekliyor.
ve sonuç bu olacaksa başlarım böyle aşkın ızdırabına...

Bence eşiniz önce ailesini hemen sonra sizi alıp iki sefer yapabilirdi. Kimse de kırılmazdi. Mesafe yakın dediniz diye diyorum. Bu şekilde sıkışmak aileyi bölmek olmamış. Amdem çocuklarsiz bir yere gitmiyorlarmis ya iki sefer yapılır ya gidilmez. Kimseye gereksiz iyilik edilmesi taraftarı değilim valla. Sonra bir şekilde burundan geliyor.
Bu iyilik değil ki bayram yaklaşıyor herkes mezarlıklara gidiyor arabaları imkanları varmış eşinin babasını mezarlığa götürsünler bi zahmet. Yani gidilen yer mezarlık ve mesafe yakınmış konu sahibinin küçücük çocukla niye gitmek istediğini anlamadım çok gereksiz olmuş

haklı.
araba onun, koca onun.
zaten bu kayınpederi götürme işi nereden çıktı anlamadım.
kocasından bir şey falan isteyecek, sevimlilik yapıyor sanırım.

bayramın ilk günü aile ziyareti.
sonraki günler sadece çocukların gonlu olsun diye gidilecek yerler...
3 çocukla çok zor 3 gün beni bekliyor.
ve sonuç bu olacaksa başlarım böyle aşkın ızdırabına...
Kesinlikle bize baglı tovbe tovbe ne denirki gercekden taraf tutuyorusunuz bende bir anneym kmseye kotuluk yapmak istemedim ustune bir suru laf duydum gercekden kırıcısınız

Konu sahibinin eşi gelip de konuşsa

Muhtemelen köye mezarlığa babayı götürme fikri de konu sahibinden çıkmıştır

Konu sahibi köye gezmeye gidelim dese eşi ne işimiz var köyde küçücük Bebek'le diyebilir şahsen benimki derdi

İki yıldır Bebek yokken gidilmemiş de şimdi konu sahibinin gezesi gelmiş tutturmuş köye mezar ziyaretine

Evdeki hesap çarşıya uymamış esasen uymuş zira Kv kp ve hiç yanlarından ayrılmadıkları ikizler gelmiş daha azı zaten mümkün değilmiş

Konu sahibi Kv çocuklar küçük ben kalayım der kp yalnız gelir diye düşünmüş muhtemelen ama kp de dün Kv ye bunları anlatmış da dinletememiş

Konu sahibi köye gezmeye gidelim dese eşi ne işimiz var köyde küçücük Bebek'le diyebilir şahsen benimki derdi

İki yıldır Bebek yokken gidilmemiş de şimdi konu sahibinin gezesi gelmiş tutturmuş köye mezar ziyaretine

Evdeki hesap çarşıya uymamış esasen uymuş zira Kv kp ve hiç yanlarından ayrılmadıkları ikizler gelmiş daha azı zaten mümkün değilmiş

Konu sahibi Kv çocuklar küçük ben kalayım der kp yalnız gelir diye düşünmüş muhtemelen ama kp de dün Kv ye bunları anlatmış da dinletememiş
Hayır ben demedim gömmeye devam edin siz saolun

Valla sanki adalara,maldivlere falan gidilecekmiş gibi.. bi insan niye köydeki mezarlığa gitmeye bu kadar heveslenir ki otur çocuğunla evde işte

O zaman sen git babanla neden demediniz de ben de gezeceğim mezarlıkta diyorsunuz burada bize
Bende dahil olmak istedim sanırım hata yapmısm kmsenin mezarına da gtmem bdaha zaten benm akrabam deil sonucta dogru demi evet neyseee

Valla sanki adalara,maldivlere falan gidilecekmiş gibi.. bi insan niye köydeki mezarlığa gitmeye bu kadar heveslenir ki otur çocuğunla evde işte
Bayram bayram bende gtmek dua etmek istedim bebegmle ilk defa koye gdecekdim heveslendim olamazmı

inşallah dönüşte bagajda gelirsin çok gıcık oldum bugün sana🤣

Benim bagajda gitmişliğim çok 😂😂😂 o geldi aklıma. Arabamız dobloydu ama... minnacık binek araba değil.

Hayır benim anlamadığım 7 kişi nasıl sığıyorlar? Puset olunca arkaya iki kişi zor oturuyor zaten. Hangi mantığa uygun yani sığacağını düşünmek.

Bu kadar ben,ben,benim arabam,
benim bebeğim deyip sonra da eşimin ailesi
beni niye istemiyor?Diye düşünmenize şaşırıyorum.
Yunus'un sözü geldi aklıma.
İlim ilim bilmektir,
İlim kendin bilmektir,
Sen kendini bilmez isen,
Bu nice okumaktır.

Bu kadar kadın size haksız olduğunuz noktaları söyüyor ama sizin cevabınız;
'ben,benim arabam,benim bebeğim'
Ne kıymetli arabaymış.
Dünden beri eş ailesinden araba kıskanan kadınların konularını okuyoruz.

Mal sahibi,mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi
Mal da yalan,mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan.
Sizin yorumlarınız her zaman nokta atışı oluyor. Parmaklariniza sağlık valla.

insan bu plansızlığa nasıl iyilik adını veriyor?
bir de hanımefendinin eşi kendi ailesini ve eşini tanımıyor mu? o hangi kafayla bu işlere giriyor?

ve gerçekten korkuyorum artık.
ileride oğlum evlendiğinde, bir hafta oğlum bizi şuraya götür desek gidemeyeceğiz :)
allah elden ayaktan düşürmesin de, edi ile büdü kocamla takılayım madem 🤣
iki oglum var ben simdiden umudu kestim. en fazla 17-18 yasina kadar vakit gecirebiliriz. buyuk olan zaten kim nereye cekerse o tarafa gider. kucuk olan asiri bana bagli ama o da bu baglilikla esiyle sorun yasar. en iyisi yetiskin olduklarında tamamen hayatlarından cekilmek diyorum simdiden. saglik olursa gezme tozma. saglik olmazsa da simdiden huzurevi tarzi bir yer ayarlama seklimde planlarim var.
bir de bizimkiler evlenene kadar yeni nesil gelecek. daha fena olurlar kesin.

yalnız hala mezarlık gezmek nasıl bir eylem canlandıramadım..
gezesim vardı gezmek istedim.
kocamla gezmek isteyeceğim son yer bile olamaz sıralamada😀
O işin "İyilik yapıyorum" cilası. Köy gezecek arkadaş esas da, köy gezmek de yani... İlgi zevk... Doğa gezisi gibi çıkacaktı herhalde, işte arada milleti organize eder gibi yaptı, elinde patladı.

Onlar icin sıkısırız dedm kmsenn gonlu klmaısn istedim ama fazla cıkan ben oldum anladm zaten saolun

Yahu istememişler de bunda alınacak bir şey yok ki.
Biraz empati yapın.

Kardeşiniz babanızı arayıp "yarın köye gidelim, mezarlığa gideriz" diyor. Siz ailece gideceksiniz diye düşünüyorsunuz. Çünkü o mezarlıkta yatanlar sizin babaanneniz, dedeniz vs.
Bir bakıyorsunuz gelin bebesini alıp gelmiş. İçinizden "bu niye gelmiş şimdi, ne alaka" demez misiniz?
Neymiş, gelin hanım gezecekmiş, siz de gidemeyip evde oturuyorsunuz.
Torun pusette güvende, 4 yaşındaki kardeşleriniz patates çuvalı gibi kucakta, siz evde...
Babanız sinirlenmez mi?

Bir iyilik yapıyorsanız ya tam yapın ya hiç yapmayın. Dalga geçiyormuşsunuz gibi olmuş, kayınpeder de sinirlenmiş haklı olarak.

biraz önce bayram tatilini gün gün planladım.
çok gerekliyse mezarlığı araya sıkıştırayım 🤣
çocuklar hiç gitmedi, hepimize değişiklik olur, selvilerin altında püfür püfür

Back
X