• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamıyolar çünkü işlerine gelmiyor!

6 sayfa içinde yazan oldumu bilmiyorum ama ,
iş yaptırmayı denedin mi , her gelmelerine ellerine bir iş ver , toz alsınlar yer silsinler ,
kuru çamaşır katlasınlar , en güzeli ÜTÜ yapsınlar ,

bak birdaha geliyorlar mı

E sende zırt pırt çocuk istiyor diye günde kaç kere onlara gidip çocuğu götürüyormuşsun. İstemiyorlardır. Belkide anla diye onlar da sana geliyorlardır. Ya da sen getirme diye, onlar geliyordur.
Ben karşı tarafa da çok kızamadım arkadaşım.

E sende zırt pırt çocuk istiyor diye günde kaç kere onlara gidip çocuğu götürüyormuşsun. İstemiyorlardır. Belkide anla diye onlar da sana geliyorlardır. Ya da sen getirme diye, onlar geliyordur.
Ben karşı tarafa da çok kızamadım arkadaşım.
Aslında şöyle, bu son 1 aydir falan böyle ben götürüyorum, ondan once bana demiyordu götür diye. Ama bu gorumceler gene geliyordu. Hele 2. doğum yaptığım zaman yazın yani süreekkli burdalardi. Bi ara kızım aglıyo diye rahatca tv izlemek icin bahceye babannesine göndertip oturup tv izledikleri fln oldu. Ben hic götürmüyodum ozaman yani. Çekirdeklerini alıp gelirler filan . hic sasmadan hergun gelıyolar yıllardır

Aslında şöyle, bu son 1 aydir falan böyle ben götürüyorum, ondan once bana demiyordu götür diye. Ama bu gorumceler gene geliyordu. Hele 2. doğum yaptığım zaman yazın yani süreekkli burdalardi. Bi ara kızım aglıyo diye rahatca tv izlemek icin bahceye babannesine göndertip oturup tv izledikleri fln oldu. Ben hic götürmüyodum ozaman yani. Çekirdeklerini alıp gelirler filan . hic sasmadan hergun gelıyolar yıllardır

O nasıl şey ya. :/
Bence ordan taşının böyle insanlarla değil aynı bina aynı mahallede oturulmaz.

6 sayfa içinde yazan oldumu bilmiyorum ama ,
iş yaptırmayı denedin mi , her gelmelerine ellerine bir iş ver , toz alsınlar yer silsinler ,
kuru çamaşır katlasınlar , en güzeli ÜTÜ yapsınlar ,

bak birdaha geliyorlar mı
Ay onuda yaptm canim ne yaptilar biliyo musun insanin başına kakarak. Sanki mikrop yuvasiymista onlar paklamış gibi iyice arttırdılar gelmeyi. Geçen kp gelmiş akşam 8 gibi. sizin duvarlar kirlenmiş hep baksana siyah siyah olmuş falan dalgacı tavırla söylüyor. Sinirim bozuldu. Koskoca adama bez getiriyim bi kova suyla sil istersen diyecektim kendmi zor tuttum. Laubalileşmek istemiyorum ama zorluyolar.. doldum gerçekten artık herşeyleri batıyor bana iyiside kötüsüde

Ay onuda yaptm canim ne yaptilar biliyo musun insanin başına kakarak. Sanki mikrop yuvasiymista onlar paklamış gibi iyice arttırdılar gelmeyi. Geçen kp gelmiş akşam 8 gibi. sizin duvarlar kirlenmiş hep baksana siyah siyah olmuş falan dalgacı tavırla söylüyor. Sinirim bozuldu. Koskoca adama bez getiriyim bi kova suyla sil istersen diyecektim kendmi zor tuttum. Laubalileşmek istemiyorum ama zorluyolar.. doldum gerçekten artık herşeyleri batıyor bana iyiside kötüsüde
Şimdi belki linç edilcem ama benim kızım da böyle babanesinde kalmak için krizlere giriyordu hem üst katımızda felan değil iki vasıtayla gidiyoruz şehrin öteki ucunda ağlarken babası kucağına alıyor zorla arabaya atıyor felan en sonunda dayanamadım bi tokat attım ondan sonra sustu o kadar konuştum anlattım oturdum bende ağladım ama yok anlamadı tamam dedi her seferinde giderken dönüşte yine aynısını yaptı ama o günden sonra düzeldi mız mızlandı ama ağlamadı

Şimdi belki linç edilcem ama benim kızım da böyle babanesinde kalmak için krizlere giriyordu hem üst katımızda felan değil iki vasıtayla gidiyoruz şehrin öteki ucunda ağlarken babası kucağına alıyor zorla arabaya atıyor felan en sonunda dayanamadım bi tokat attım ondan sonra sustu o kadar konuştum anlattım oturdum bende ağladım ama yok anlamadı tamam dedi her seferinde giderken dönüşte yine aynısını yaptı ama o günden sonra düzeldi mız mızlandı ama ağlamadı

sen onun annesisin kimse seni linç edemez ,
ben biraz sert mizaçlıyım valla gülerek söylesem kızım kızdıgımı anlar o derece ,
o çocuk senın kımsenın karışmaya hakkı yok

hee falakaya yatırana karşıyım ama ufak bir ayar gerekiyor çocuklara

Öncelikle duydugunuz sıkıntıda elbette haklısınız ama bunun önüne gecmek için hıcbırsey yapmamıssınız 🙄 2-3 yas sendromları, aglamaları, öfke nöbetleri evet dayanılmaz oluyor ama sinirlenip kapıya gelenle alın yukarı goturun sunu, istiyor deyıp kızınızı amacına ulastırmanız esir olmakla aynı sey, lutfen yanlıs anlamayın. Aglasın ya! Aglasın, bırakın odada ya da evın neresındeyse aglasın cunku alıstı artık aglayınca pes edıp gondermenıze ya da sesini duyunca onların gelıp goturmesıne.. Cocuklarımız sandıgımızdan cok daha akıllılar ınanın. Sakinlesecek, bu bır surec gececek ama boyle tahammül edemeyip - ki bebekte var anlıyorum sızı- ıstedıgını yaparsanız bitmeyecek bu durum. Agladıgında da geldıklerınde vermeyin kızınızı. Açmayın hatta yapabilirseniz. Onlarda buna alışsın. Bıraz katı gelebılır bu durum ama bu sekılde cozulebılır. Uzuldum, aynı yerde cok zor. Ha deyınce tasınamazsınızda oda ayrı mesele zaten, bır de dert anlatacaksınız 😶 Yani sızın sorununuz cocugunuzu her ıstedıgınde "agladıgında" sizi istiyor deyıp göndermeniz.

Back