anlamadım :((lütfen akıl verin

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar
akşamüstü anlamadığım daha doğrusu anlam veremediğim bir olay yaşadım lütfen akıl verin bana ne yapmaya çalışıyorlar
4-5 senelik bir ilişkim var son 2 senedir sevgilimin oturduğu şehirde yüksek lisans yapıyorum geçen yııl burada kendimi yalnız hissettiğimden midir? yoksa kendimi onun ailesine kabullendirmek için midir? bilemiyorum ciddi düşündüğümüz için sevgilimin ailesinden birilerinin evine birçok kez gidip geldim .İlk gittiğimde gelsin tanışalım falan dediler .Sonra laf çarptılar sonra dedikodu olur vs dediler kısacası geçen sene başımın etini yediler.sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve şu an sevgilim kız kardeşinin evinde kalıyor bu yıl geldiğimde o kadar samimiyet kurmamıza rağmen gel oturalım falan demediler erkek arkadaşımda ben bir daha götürmem falan dedi her neyse geçen sevgilim bana benim ailem iş bulmadan evlenmemi kesinlikle istemiyor falan dedi nişanlanmamızı bile istemiyorlar dedi neyse ben de hak verdim ailesine bugün kuzeniyle konuştum kaynanan bugün geldi falan diye takıldı köyden ben de ne zaman geldi falan dedim çünkü sevgilimle günde en az 4-5 saatlik bir konuşmamız olur ve af edersiniz tuvalete gittiğini bile söyler değil ki annesinin geldiğini söylemesin bana ve dün bana baba annemler geldi demişti annesinin onlarla geldiğini söylemedi nedenini anlamış değilim her nyse kuzenine acaba bana neden söylemedi annesiniin geldiğini dedim o da boşver takma kafana seni sessiz buldular ezmeye çalışıyorlar herhalde dedi ve erkek arkadaşım için de arada kalıyor heralde dedi.tabi ben küplere bindim aradım erkek arkadaşımı annen köydemi dedim evet dedi falan annen buraya hiç gelmedi mi dedim sıkıştırınca geldi ve gitti dedi yani ben ağzını yoklayınca (sonra dayanamadım kız böyle böyle diyor dedim ben ona sorarım falan dedi ama anlam veremedim neler oluyor benim hakkımda neler konuşuluyor ve benden bazı şeyler neden saklanıyor hiç gereği yokken LÜTFEN BANA BİR AKIL VERİN ONA GÖRE TEPKİMİ KKOYAYIM

güzelim, çok kurcalama. sakın... çok da üsteleme. bak onların gözünde şöyle gmrnüyor olabilir "karısı dğeilsin nişan yok.. ne bu içli dışlı olma çabaları". sen sevgilinin kuzeniyle falan da baya içli dışlısın demek ki. benden naçizane tavsiye sana dinlersin dinlemezsin, bu kaıdar sıkı olma. olmaya da çalışma. çok muhabbet tez ayrılık getirir. anladım çok seviorsun,sevgilinin aileisylede yakın olmak istiyorsun. ama bunları evlenince yaşayacan. ve bak melek de olsa kaynanan illa bi sorun çıkacak. neden şimdiden yaşayasın bunu. hele bi söz nişan ..olsun

sanırım istenmeyen gelin olacaksın sende.. çözemedim ve bende gram anlamadım neden sakladıgını

acaba çocuğa baskı mı yapıyorlar? :/ belki annesi çok dırdır ediyordur. bunalmıştır. belki de sen üzülme diye saklamıştır.

kuzeninin sana soyledıklerını sevgılıne soylememelıydın yanlıs yapmıssın...vardır heralde sevgılının de bır bıldıgı annesının geldıgını soylemedıyse..baska önemli sorunlarınız yoksa dert etme kendıne..

canım daha arada söz yok nişan yok neden bu kadar sevgilinin ailesiyle muatap oldunki ben 4 yıllık evliyim kim ne demiş ne yapmış takılmam ayrıca eşinin kuzeni çok şaçma konuşmuş seni neden ezsinlerki sanki evlisinde sürekli sana yük oluyorlar daha sözlü bile değilsin eşinin aiesinin seni ezmesi için evli olman lazım kısacası kimseyle muatap olma kimseye inanma herşeyin zmaanı var evlendikten sonra seni rahatsız eden olursa tavrını koyarsın..

haklısın canım ama çok üzüldüm söyledim

Shygirl, yüksek lisans yaptığını yazmışsın. Büyük harf, nokta, virgül v.b. noktalama işaretlerini kullanmayı bilmediğine inanamam. Bunlara dikkat etsen, ne anlattığın çok daha rahat anlaşılacak. Yazın hakkında fikir yürüten arkadaşlar da senin yazım biçimine uygun yazmışlar, seninle rahat anlaşabilmek için sanırım.

Shygirl, yüksek lisans yaptığını yazmışsın. Büyük harf, nokta, virgül v.b. noktalama işaretlerini kullanmayı bilmediğine inanamam. Bunlara dikkat etsen, ne anlattığın çok daha rahat anlaşılacak. Yazın hakkında fikir yürüten arkadaşlar da senin yazım biçimine uygun yazmışlar, seninle rahat anlaşabilmek için sanırım.

Shygirl ben sevgilinin ailesiyle bu kadar muhatap olma derim..Bırak onlar seni müstakbel gelinleri olarak tanımaya çalışsınlar.Zaten gözlerinde el kızısın,ağırlığını bozma.

hayırdır sevgilinin annesiyle daha önce bazı hoş olmayan durumlar mı yaşadınız merak ettim,o yüzden mi size söylemedi geleceğini :44:

seni anlıyorum canım .uzulmekte haklı oldugunu dusunuyorum .sonucta 4-5 yıllık bır ılıskı var ortada cıddı bır beraberlık olmasa bu ılıskı 4-5 yıl surmez .bır kız da ılıskının cıddı boyutta olduguna ınanmak ıcın sevgılısının aılesıyle tanısmak ıster .aılesının soguk davranısı da senı ıster ıstemez etkılemıs olabılır.aklına bırsuru soru takılır ,nıye boyle davrandılar nıye sevgılım annesının geldıgını soylemedı ,acaba benı ıstemıyor sevmıyorlar mı ? seklınde sorular takılması cok normal .ama su durumda senın yapabılecek bır durumun yok tatlım .nısanlı olsaydın sorarbılırdın ama su konum da neden boyle yapıyorsunuz dıyemezsın .bence sen yakın olmak ıcın elınden gelenı yapmıssın .bundan sonra aılesıne karsı sessız ve tepkısız ol derım.

Bir Kere Sana Söyleyen Kızın İsmini Vermekle Hata Yapmışsın..
Senin Yerinde Olsam Onu Zan Altında Bırakmadan Ondan Herşeyi Öğrenirdim..
Ama Kız Seni Sevdiği İçin, Onlara Karşı Sessiz Olduğunu Söylemiş ve Sen Biraz Bencillik Etmiş Sadece Kendini Düşünerek Hareket Etmişsin..
Ayıp Etmişsin..

Annesinin Köye Gitmesinden Haberin Olsa Ne Olur Olmasa Ne Olur..
Bunu Neden Bu Kadar Sıkıntı Haline Getirdiniz ki?
Aile Arasında Tabii ki Ufak Tefek Konuşmalar Olur..
Köy Gibi Bir Yerde Dedikodu Olması Çok Normal..
Orası Küçük Yer Çabuk Duyulur Herşey..
Gerçi Bende Öyle Bir Yazdım ki..
Sanki Burda Yok Böyle Şeyler Gibi..
Sorry!!

Yani Sevgilinle Aranızı Bozacak Bir Şey Yok..
Keyfine Bak Canım..

Haydi Mutluluklar..

Ortada daha fol yok yumurta yok sız nıye boyle ortalara dokulmussunuz ben anlayamadım ..
Sizene annensının gıdıp gelmesınden soylemek zorunda deıl
Ayrıca o konustugunuz kız resmen fıtne sokmus aranıza ..
ki sızın onların tarafından bırıyle boyle bır konusma yapmanız bıle cok yanlıs ..
bastan sona yanlış hersey .. nedır bu erkek arkadas aılesıyle bu denlı yakın olma durumu .
İnsanlar sıze mesafe koymaya calısıyor ama sız ınatla anlamamaya calısıyorsunuz
ve son bısey Mesafe her zaman iyidir.

Son yazilan iki yorumada katiliyorum!

Biliyorum bir biriyle cok zit ama sen bu soylenenlerin bir karisimini yap ve bir kiza en uygun olani uygula.

Sahsi fikrim bu!!!

Diğer konularınıda bildiğimden senin sevgilinle ve ailesiyle aranda bir kere kültür farkı var ...Ve bence seni istemiyorlar..okumşsun yüksek lisans yapıyorsun neden ısrarla seni üzen biriyle oluyorsun canım..
sanıyorum ki fazla mutlu değilsin sne bu adamla..
Yani aileside garip anladığım kadarıylada sessiz sakin bir insansın ve bundna faydalanıyorlar ilişkini gözden geçir derim:26:Ailesiinn seni istemediği çok belli vede sevgilin arada kalıyor gibi

Ha birde şöyle bir durumda olabilir aslında eklemek istiyorum köy gibi bir yerde yaşadıklarından dedikodu oluyordur gittiğin için sanada açıkça söyleyemiyorlardır gelme diye ondan mesafe koyarlar ki bencede daha sevgiiyken gitme çok pişman olursun mesafe her zaman iyidir

Son düzenleme:
Aynı şekilde kuzenimin sevgilisiyle tanışmıştım,çookta iyi anlaştık Allah bozmasın 2 yıla yakındır çok iyiyiz..maalesefkii ayrıldılar daha çok yenii ama bu bizi inanın etkilemedi..Örneğin nişanım olcak kısmetse yakında,kuzenim istanbulda gelemeyecek gibi,ama benim canım dostum bitanem özom gelecek inşallah (sevgilisi)
bunları anltamamdaki sebep bende çok samimiyim yanı kuzenimin sevgilisiyle...yeri geldi kötü oldu beraber yorumladık beraber paylaştık kuzenimle ilgili şeyleri..ama birkere bile ne kadar üzgün olursa olsunn birkere kuzenimle beni karşı karşıya getirmedi..bilirki ona guvenirim..oda aynı şekilde bana...yaptığınız çok çok yanlış olmuş kusura bakmayın...sebep neolursa olsun aktarmanız yanlış olmuş...bana böyle birşey yapılsa daha asla ama asla konuşmazdım..

Belki haklı olabilrsiniz konunuzda ama bu kuzen konusunda fikrimi belirtmek istedim..

Canım bence böyle davranmalarının nedeni aranızda adı konulmuş bir şey olmamasından. Nişan yok , söz yok veya evlenmediniz bu yüzden bence. Belki ailesi çocukları bu yaşlarına gelse bile sevgili durumlarına ters bakıyor olabilir. İş belli bir raya girmedikten sonra ailesi ile samimi olma diyeceğim bende.

beni yargılamaya hakkınız yok bir öneri de bulunacaksanız uygun bir dille söyleyebilrsiniz ben ortalara falan düşmedim laflarınıza dikkat edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…