ANLAMADIM GİTTİİİ!!!

Nasıl arkadaşmış bu yanındam ayrılıp konuşacak kdr ne konuşuluyor off!!!
Kötü düşünmeyi istemem ama sanki bi halt yemiş gibi

bence bir şekilde telefon dökümlerine ulaş..
geçen hafta öyle sessiz kal dediği gün kimle konuşmuş bul
muhtemelen erkek adı kayıtldır ama
tavırları insanı işkillendirmeyecek gibi değil.
telefonda arayan pejo yazıyordu

ben bozuldum ama hemen araya başka konular soktu birde güveniyorum ya o yapmaz diyee alll yapmaz işteeeeee

adam 30 aşına gelmiş .
ailesiyle konuşurken bile sana sessiz ol demez.
o yaşta sevgilisi olduğunu söyler ya da bilir
ailesi de arkadaşları da.

yanından kalkmalar ,sessiz ol demeler..

ben bozuldum ama hemen araya başka konular soktu birde güveniyorum ya o yapmaz diyee alll yapmaz işteeeeee
Bu yaşadığın olayın tıpkısını yaşadım çok iğrenç bi duygu. Buluştuk gayet iyiydik ayrıldık gidiş o gidiş tele bakmadı sonra teli kapattı 1ay sonra benim ısrarımla açıklama yaptı ayrılmış benden benim haberim yok
Senin durum hakkında fikrşm yok inşallah kötü bişey çıkmaz

Hemen paniye kapılma canım o arkadaşıyla olduktan önceki günleri hatırla davranışlarında farklılık soğukluk varmıydı? Yani eğer seninle tatlı tatlı konuşmuşsa bi sorun yok bence erkekler genelde hiss etdirirler soğukluk falan anlarsın kadın iç güdüsü işte böyle birşey hiss etmediysen sorun yok ama güven kırılıncada böyle oluyor önceden güvenini kıracak bi şey yaptımı?

BU YAPTIĞININ BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOKKİ

insana Dokuz doğuşrtan erkek modeli iste tamda bu tip oluyo
ne kadar da sakinsin ama maşallah bu saçma açıklamadan sonra ben olsam ortalığı toz duman etmiştim nedenmi?
bi adam 24 saat uyucaksa haber versin dana gibi yatipta seni orda cildirtmaya hakkı yok.ayrıca ne yaptida bukadar yoruldu.ve sen niye arkadaşım bende kalacak dedi diye arayamiyosun o seni ariyo? Sebep ne yani nie Rahatsız olsunki dakka başı aramicaksin sonuçta
ve en önemlisi biriyle telefonda konuşurken sana sus sus demesi kadar itici bı durum yok saygısız adam

ben sana acıklıyım durumu bunun bir bahanesi olamaz face girip sanamı yazamıyor tüm gün o arkadaş her kimse ona gelen seni aldaattığı kişi kesin senden ayrılıcagını söyledi ve suan seni soğutup ona gitme derdinde

ayrıldık zaten kime giderse gitsin pislik herif bu saatten sonra işim olmaz
uyumuşşş muşşş beyfendi bahaneye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…