telefonda arayan pejo yazıyordubence bir şekilde telefon dökümlerine ulaş..
geçen hafta öyle sessiz kal dediği gün kimle konuşmuş bul
muhtemelen erkek adı kayıtldır ama
tavırları insanı işkillendirmeyecek gibi değil.
ben bozuldum ama hemen araya başka konular soktu birde güveniyorum ya o yapmaz diyee alll yapmaz işteeeeee
hiç normal hareketler değil bunlar.bencede
ne demekmiş pejo?telefonda arayan pejo yazıyordu
telefonda arayan pejo yazıyordu
Bu yaşadığın olayın tıpkısını yaşadım çok iğrenç bi duygu. Buluştuk gayet iyiydik ayrıldık gidiş o gidiş tele bakmadı sonra teli kapattı 1ay sonra benim ısrarımla açıklama yaptı ayrılmış benden benim haberim yokben bozuldum ama hemen araya başka konular soktu birde güveniyorum ya o yapmaz diyee alll yapmaz işteeeeee
bu sabaha kadar uyumuş sözdene kadardır haber alamıyorsun? Belkide bi şey olmuştur ya bir işi çıkmıştır böyle ayrılık olmaz
BU YAPTIĞININ BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOKKİHemen paniye kapılma canım o arkadaşıyla olduktan önceki günleri hatırla davranışlarında farklılık soğukluk varmıydı? Yani eğer seninle tatlı tatlı konuşmuşsa bi sorun yok bence erkekler genelde hiss etdirirler soğukluk falan anlarsın kadın iç güdüsü işte böyle birşey hiss etmediysen sorun yok ama güven kırılıncada böyle oluyor önceden güvenini kıracak bi şey yaptımı?
şimdi mesaj attı dün sabah 11 de arkadaşını otobüse bindirmiş eve gitmiş uyumuş da bu saatte kadar yedim bendeeeee
ayrıldık zaten kime giderse gitsin pislik herif bu saatten sonra işim olmazben sana acıklıyım durumu bunun bir bahanesi olamaz face girip sanamı yazamıyor tüm gün o arkadaş her kimse ona gelen seni aldaattığı kişi kesin senden ayrılıcagını söyledi ve suan seni soğutup ona gitme derdinde
bencede o küçük beyniyle kenini kandırsın ancakayrıldık zaten kime giderse gitsin pislik herif bu saatten sonra işim olmaz
uyumuşşş muşşş beyfendi bahaneye bak
ayrıldınız mı nasılayrıldık zaten kime giderse gitsin pislik herif bu saatten sonra işim olmaz
uyumuşşş muşşş beyfendi bahaneye bak
ayrıldınız mı nasıl
tartıştınız mı? herhangi bir açıklama var mı?
tabiki ayrıldık adam beni aldattı sonuçtaKeşke biraz yaratıcı bahaneleri olsaydı.
En azından aklına saygı duyardın.