ANLAMADIM GİTTİİİ!!!

geçen cumartesi de bursadan arkadaşım geldi dedi eve döneyim ozaman dedim bırakmadı ama gün boyunca çaldı telefonu her defasında ses çıkartma dedi bana oysaki annesi ile falan konuşurken sese falan takılmazdı yanımda konuşurdu ama ogün hep telefonla konuşmak için yanımdan ayrıldı

Yani bu durumda bariz bir çapanoğlu var altında, seni eğlenceye göndererek aramanı engellemiş oldu, arkadaşım var dedi sen de rahatsız etmedin sonra sessizliğe büründü ve ben 1 gün deliksiz uyudum dedi ama face e arada girdi , olduuuuu biz de yedik

Yani bu durumda bariz bir çapanoğlu var altında, seni eğlenceye göndererek aramanı engellemiş oldu, arkadaşım var dedi sen de rahatsız etmedin sonra sessizliğe büründü ve ben 1 gün deliksiz uyudum dedi ama face e arada girdi , olduuuuu biz de yedik
akıllı ya

en kötü ihtimali düşünerek söylüyorum muhtemelen başka şehirden bir bayan arkadası geldi ve geceyi beraber geçirdiler uykusuz kaldı ve vicdan azabı sebebiylede seni arayamıyor mesajla açıklama yapıyor. bu sadece benim düşüncem ama Alllah bilir gerçeği bir tek

en kötü ihtimali düşünerek söylüyorum muhtemelen başka şehirden bir bayan arkadası geldi ve geceyi beraber geçirdiler uykusuz kaldı ve vicdan azabı sebebiylede seni arayamıyor mesajla açıklama yapıyor. bu sadece benim düşüncem ama Alllah bilir gerçeği bir tek
oda olabilir yada arkadaşı ve sevgilisi buna birini ayarlamış olabilir

şimdi de aradı yine aynı şeyi söylüyor yattım uyudum falan tövbeee tövbeeeeeeeeee
seni yönlendirmek asla istemem.cünkü hayat senin.ama ben de buraya yazan bir çok kişi gibi inanmadım.
onu tanıyan sensin.tabi ki kararı sen vereceksin ama şimdi den daha kafan da bir sürü cevapsız sorular var.
bu iş ciddiye bindiğinde daha da zor olacak.

seni yönlendirmek asla istemem.cünkü hayat senin.ama ben de buraya yazan bir çok kişi gibi inanmadım.
onu tanıyan sensin.tabi ki kararı sen vereceksin ama şimdi den daha kafan da bir sürü cevapsız sorular var.
bu iş ciddiye bindiğinde daha da zor olacak.
güvenim feci şekilde sarsıldı nekadar sağlıklı bir ilişki olur tartışılır bence siz haklısınızzz

aradım açmadı mesaj yazdım ona cevap olarak yazmış uyumuş muşşş
bunları ben biliyorum zaten
ayrıldık mı dedin ne oldu orayı anlamadık
küt diye ayrıldık yazınca ne oldu kavga mı ettiniz.. sonrasında bir konuşma geçti mi diye soruyoruz

bunları ben biliyorum zaten
ayrıldık mı dedin ne oldu orayı anlamadık
küt diye ayrıldık yazınca ne oldu kavga mı ettiniz.. sonrasında bir konuşma geçti mi diye soruyoruz
şimdi o mağdur kendince ben iftira atıyorum sinirli kızgın olan oymuş gibi davranıyor benim tavrımda sert ya
herşeyi affederim ama aldatma ve şiddeti asla dedim nabzımı yokluyor
bende mesaj attım arama birdaha diye

şimdi o mağdur kendince ben iftira atıyorum sinirli kızgın olan oymuş gibi davranıyor benim tavrımda sert ya
herşeyi affederim ama aldatma ve şiddeti asla dedim nabzımı yokluyor
bende mesaj attım arama birdaha diye
he bide üste çıkmaya çalışıyor
başkası olsa 2 saat açıklama yapar
manyak mı ne?

he bide üste çıkmaya çalışıyor
başkası olsa 2 saat açıklama yapar
manyak mı ne?
açıklaması şu o akşam arkadaşı gelmiş saat 02:30 da yatmışlar sabahta 11:00 çocuğu arabaya bindirmiş eve gidip yatmış kiiiiiiii eve gidip yatacağı zaman onu uyandırmayayım diye arar hayatım ben eve geçiyorum yatıcam der
büyük bir olasılıkla yanındakilerden fırsat bulamadı

kendini doldurma bi dur düşün.belki cidden iyi bir sebebi vardır.önce bi güzelce kızmadan dinle baktın anlattıkları saçma sapan geliyor yol ver gitsin.yapçak bi şey yok

X