- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
ayrıca aldattıysa da çok aptalca hareketler yapmış.özellikle sen anla gibi yani.bence düşündüğümüz gibi aldatıldım
he canım hee deseydinizşimdi mesaj attı dün sabah 11 de arkadaşını otobüse bindirmiş eve gitmiş uyumuş da bu saatte kadar yedim bendeeeee
bilmiyorum hatta geçen cumartesi buluştuğumuzda yine arkadaşım gelmiş bursadan dedi iyi ozaman ben eve gideyim dedim yok yok dedi nedense 4 gün sonra bitane daha arkadaş geldi bursadan haddi canım bide adam ortadan kayboldu yaaaaaaaaarkadaşı kimmiş?
hayır canım ben suçluymuşum yine düşündüğüm şeyler yüzündenpeki özür falan diledi mi?ses tonu nasıldı?seni merak ettirdiği ya da haber veremediği için bir üzülme belirtisi yok muydu?
yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.valla canım ben ne desemde sen beni pek dinleme:)hayır canım ben suçluymuşum yine düşündüğüm şeyler yüzünden
canım evli olmadığımız için farklı semtlerdeyiz hatta birazda uzak geldikleri yerde homeofis bir yerbenim anlamadığım neden farklı yerlerde kaldığınız, arkadaşı bursadan geliyor. ama nereye geliyor burda evi var da orda mı kalıyor nedir konunuzu tam anlayamadım 2kez okudum ama
canım evli olmadığımız için farklı semtlerdeyiz hatta birazda uzak geldikleri yerde homeofis bir yer
geçen cumartesi de bursadan arkadaşım geldi dedi eve döneyim ozaman dedim bırakmadı ama gün boyunca çaldı telefonu her defasında ses çıkartma dedi bana oysaki annesi ile falan konuşurken sese falan takılmazdı yanımda konuşurdu ama ogün hep telefonla konuşmak için yanımdan ayrıldıyavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.valla canım ben ne desemde sen beni pek dinleme:)
çünkü ben çok fevriyim bu konularda.şu arayamama olaylarına feci takılırım.
ya aradan saatler geçmiş.tuvalete de mi gitmedin be adam,su da mı içmedin.
gün bana 24 saat,ona 12 saat mi?
ayrıca çok endişelendirici bir durum.illa ki aldatma gelmeyebilir aklına.
başına bişey de gelmiş olabilir.üzgün olacağı yerde bi de ters yapıyor.
:) olsun canımayyy ben tam safım ya. 10aylık beraberliğim değil de, 10aylık bebeğim var diye okumuşum uffevli sandım dedim neden ayrı kalıyorlar o zaman :
ah be canım hiç mi aklına bişey gelmedi.sevgilin telefon da konuşurken neden kalksın ki yanından?geçen cumartesi de bursadan arkadaşım geldi dedi eve döneyim ozaman dedim bırakmadı ama gün boyunca çaldı telefonu her defasında ses çıkartma dedi bana oysaki annesi ile falan konuşurken sese falan takılmazdı yanımda konuşurdu ama ogün hep telefonla konuşmak için yanımdan ayrıldı
hangi arkadaş bugeçen cumartesi de bursadan arkadaşım geldi dedi eve döneyim ozaman dedim bırakmadı ama gün boyunca çaldı telefonu her defasında ses çıkartma dedi bana oysaki annesi ile falan konuşurken sese falan takılmazdı yanımda konuşurdu ama ogün hep telefonla konuşmak için yanımdan ayrıldı
hani kötüye yorma diyeceğim ama çok garip.bilmiyorum hatta geçen cumartesi buluştuğumuzda yine arkadaşım gelmiş bursadan dedi iyi ozaman ben eve gideyim dedim yok yok dedi nedense 4 gün sonra bitane daha arkadaş geldi bursadan haddi canım bide adam ortadan kayboldu yaaaaaaaa
ah be canım hiç mi aklına bişey gelmedi.sevgilin telefon da konuşurken neden kalksın ki yanından?
hiç sormadın mı?
hangi arkadaş bu
ses çıkartma diyor
iyice saçmalamış o zaman da.
geçen cumartesi de bursadan arkadaşım geldi dedi eve döneyim ozaman dedim bırakmadı ama gün boyunca çaldı telefonu her defasında ses çıkartma dedi bana oysaki annesi ile falan konuşurken sese falan takılmazdı yanımda konuşurdu ama ogün hep telefonla konuşmak için yanımdan ayrıldı
sormadın mı peki ne arkadaşı bu sessiz oluyorum diye?geçen cumartesi de bursadan arkadaşım geldi dedi eve döneyim ozaman dedim bırakmadı ama gün boyunca çaldı telefonu her defasında ses çıkartma dedi bana oysaki annesi ile falan konuşurken sese falan takılmazdı yanımda konuşurdu ama ogün hep telefonla konuşmak için yanımdan ayrıldı