Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de utanmadan seni gerizekali yerine koymus ayip ya ayril sonra defol git naparsan yaphalen çok şaşkınım yaaaaa offffben resmen aldatıldımmmm
Öküz işte açıklamaya bak yaaa yatıyormuşş muşşşş birde kendisine haksızlık yapılmış gibi tavırlar bu ne yaaaBir de utanmadan seni gerizekali yerine koymus ayip ya ayril sonra defol git naparsan yap
Insanin aldatmak icin bile bir kapasitesi olmaliÖküz işte açıklamaya bak yaaa yatıyormuşş muşşşş birde kendisine haksızlık yapılmış gibi tavırlar bu ne yaaa
Sakın kararlı duruşunu bozma canım sakın.halen çok şaşkınım yaaaaa offffben resmen aldatıldımmmm
sendenmi korkucam aldatsam aldattım derim diyor bende aldatma korkacak değilde utanılacak birşey dedim sustuInsanin aldatmak icin bile bir kapasitesi olmali
Bu leblebi beyinli de aldatmaya calismis ama yaptiklarina bak yuzune gozune bulastirmis bir de uste cikmaya calisiyor
Kabul et bari be adam sunu yaptim bunu yaptim de
aynen öyle onda daha öncede söylemiştim aldatmayı ve şiddeti asla affedemem diyeSakın kararlı duruşunu bozma canım sakın.
Bırak ne hali varsa görsün, konuşmaya çalışırsa uzak dur, açma telefonlarını.
aynen bende senin gibi düşünüyorum bazen üzülüyorum arayıp ağzıma geleni sayacak gibi oluyorum sonra vazgeçiyorumkeşke somut bir delille yüzüne vursaydın
böyle biraz havada kaldı gibi ama
cidden insan o kadar uyur mu -uyur evet ben bir hafta vize döneminde aşırı uykusuzluktan deliksiz 1 gün uyudugumu bilirim ama bunda öyle birşey yok
yediği naneler çok yorgunluk yapttı galiba bi mesaj atamayacak kadar sızmış hemen.
ne olacak benim halim bir yanım onu özlerken bir yanım sinirden çıldırmış durumda kötüyüm ben yaaaçok ikna edici bir açıklama olmuş
tövbe tövbe
tam 1 gün boyunca uyumuş mu?
çocuk mu kandırıyor arkadaş
yine de günahı boynuna diyim
canım dünden beri hiçbir hareket yok mune olacak benim halim bir yanım onu özlerken bir yanım sinirden çıldırmış durumda kötüyüm ben yaaa
hayır hiç ses yokkcanım dünden beri hiçbir hareket yok mu
ulaşmaya çalışmıyor mu sana?
şuna bak ayrılmak için bahane arıyormuş gibihayır hiç ses yokk
aynen öyleymiş canım çok acıdı yaşuna bak ayrılmak için bahane arıyormuş gibi
Halen aramadı ya sinirden çıldırıcamşuna bak ayrılmak için bahane arıyormuş gibi
Ben de onu soracaktım sana arkadaşım.Halen aramadı ya sinirden çıldırıcam