ANLAMADIM GİTTİİİ!!!

halen çok şaşkınım yaaaaa offffben resmen aldatıldımmmm

Öküz işte açıklamaya bak yaaa yatıyormuşş muşşşş birde kendisine haksızlık yapılmış gibi tavırlar bu ne yaaa
Insanin aldatmak icin bile bir kapasitesi olmali
Bu leblebi beyinli de aldatmaya calismis ama yaptiklarina bak yuzune gozune bulastirmis bir de uste cikmaya calisiyor
Kabul et bari be adam sunu yaptim bunu yaptim de

Insanin aldatmak icin bile bir kapasitesi olmali
Bu leblebi beyinli de aldatmaya calismis ama yaptiklarina bak yuzune gozune bulastirmis bir de uste cikmaya calisiyor
Kabul et bari be adam sunu yaptim bunu yaptim de
sendenmi korkucam aldatsam aldattım derim diyor bende aldatma korkacak değilde utanılacak birşey dedim sustu
ama ses tonu yaptığı pisliği belli ediyordu bir yandan kaybetmek istemiyor bir yandanda rezil olmak istemiyor
iğrençti

Sakın kararlı duruşunu bozma canım sakın.
Bırak ne hali varsa görsün, konuşmaya çalışırsa uzak dur, açma telefonlarını.
aynen öyle onda daha öncede söylemiştim aldatmayı ve şiddeti asla affedemem diye

keşke somut bir delille yüzüne vursaydın

böyle biraz havada kaldı gibi ama
cidden insan o kadar uyur mu -uyur evet ben bir hafta vize döneminde aşırı uykusuzluktan deliksiz 1 gün uyudugumu bilirim ama bunda öyle birşey yok

yediği naneler çok yorgunluk yapttı galiba bi mesaj atamayacak kadar sızmış hemen.

keşke somut bir delille yüzüne vursaydın

böyle biraz havada kaldı gibi ama
cidden insan o kadar uyur mu -uyur evet ben bir hafta vize döneminde aşırı uykusuzluktan deliksiz 1 gün uyudugumu bilirim ama bunda öyle birşey yok

yediği naneler çok yorgunluk yapttı galiba bi mesaj atamayacak kadar sızmış hemen.
aynen bende senin gibi düşünüyorum bazen üzülüyorum arayıp ağzıma geleni sayacak gibi oluyorum sonra vazgeçiyorum

Halen aramadı ya sinirden çıldırıcam
Ben de onu soracaktım sana arkadaşım.
Erkeklerin biraz geç dank ediyor kafası ya ondan yazmıyor.
Yarın öbür gün yazar, ya da kendini haklı göstermek için yazmıyor.
İstiyor ki sen kendini suçlu bul, vicdan yap, ona yaz.
O da güya haklı duruşunu bozmamak için yazmasın.

X