- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
Haketmek için bişey yapmamışsınızdır bazı erkekler hiçbir fırsatı kaçırmıyor o kadar.çok şaşkın be sinirliyim ben bunu hak edecek ne yaptım ki
bu da çok çocukça olacak ama :)canım dün saat 10:30 dan beri hiçç mi vakti olmadı hasta yada başka bişey olsa facede ne işi var normalde müsait olmadığında telefonu açar müsait değilim derdi bunu tekrar yapacak vakti yok diyelim facede ne işi var
söyledim canım cevap vermiyor
bu da çok çocukça olacak ama :)
başkasının telinden mi arasanız sinir oldum şimdi
Yani ne desem bilemedim. Belki bir yakınını kaybetmiştir yada çoka cil bir işi vardır. Mutlaka bir açıklama yapacaktır herhalde. Siz kendinizi üzmeyin henüz ortada olmayan bir durum için.
Bence hemen kendinizi aldatılıyorum, bir şeyler karıştırıyor diye üzmeyin. Durun bakalım bir açıklama yapsın, ailesinden birine bir şey olmuştur belki. Ya da işle alakalı bir problem olmuş olabilir. Başka bir numaradan arayın madem hiç cevap vermiyorsa eğer açarsa da ne olduğunu anlatmanı istiyorum de sakince.
elim işe gitmiyor merak ettim.. aldattığını düşünmedim nedense.. aldatsa sanki panikle bi arardı sizi şüphelenmeyin diye.. vardır bi sebebide bakalım ne çıkacak...
herşey tamam da face ye ara ara girip çevrim içi olması enteresan.
hastalık ölüm vs olsa faceye giremez.
ya da 1 dakikasını almaz konu sahibine msj atmak
bu kadar mı zor
yok canım yaaa telefonuna mesaj attım aradımTatlım faceden yazdın ve Mesajı okudugu göründümü? Eger sadece online olarak göründüğüne diyorsan,ona takılma.bende face chati sürekli offline moduna getirmeme rağmen, bazen akrabalardan mesaj gelir, online sin diye bi selam vereyim bellacım nasılsın falan! Halbuki ben o gün hic girmemişimdir faceye. Ve hep farklı kişiler bana online oldugum icin bi selam verip hal hatır soranlar ve ben Facede değilken geliyor bu mesajlar, hatta internetimin olmadığı yerde. Cok uzattım ama mutlaka bi nedeni vardır, sen şimdi fevri davranıp Ağzına geleni söylersen ve altından mantıklı bi açıklama çıkarsa cok utanırsın Söyleyeyim
şimdi mesaj attı dün sabah 11 de arkadaşını otobüse bindirmiş eve gitmiş uyumuş da bu saatte kadar yedim bendeeeee
sana mesaj atabilirdişimdi mesaj attı dün sabah 11 de arkadaşını otobüse bindirmiş eve gitmiş uyumuş da bu saatte kadar yedim bendeeeee
Bi arkadasta yazmıs çocukça olsada baska bi telefondan arasan olurmu acaba? Böyle belirsizliklerden nefret ederim, seni cok iyi Anlıyorum.genelde böyle durumların sonu hoş bitmiyor ama umarım senin icin Hayırlısı neyse o olur tatlım.yok canım yaaa telefonuna mesaj attım aradım
malesef bilmiyorumBiraz tuhaf bir açıklama olmuş, sanırım bende bu işin altında bir şey var diye düşünürdüm. Arkadaşının kim olduğunu biliyor musunuz?
malesef bilmiyorum
bence düşündüğümüz gibi aldatıldımbir de dün 10.30 da sizle konuşmuş zaten size diyebilirdi hazırlanıyorum yarım saat sonra arkadaşımı otobüse bindireceğim diye
..
orası da ucu açık... face de ara ara çevrim içi olmasının da ucu açık
11 de bindirdin bari mesaj at . ben eve gidiyorum yorgunum diye.. ya dünden kalması lazım bu saate dek uyuması için ya da....!
peki özür falan diledi mi?ses tonu nasıldı?seni merak ettirdiği ya da haber veremediği için bir üzülme belirtisi yok muydu?bence düşündüğümüz gibi aldatıldım
bence düşündüğümüz gibi aldatıldım